Kladno – Zlín 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:1 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:2 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:5 (2:3, 0:0, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 26.09.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:03:21)
     
    Střely na branku: 24 – 30
     
    Je dobojováno. Verva nakonec nedokázala vyrovnat a naopak ve třetí třetině obdržela další dva góly a bylo po nadějích na úspěch. Hosté si tak připisují tři body na hřišti soupeře, domácí opět zůstávají bez zisku jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Stále mají hráči Plzně touš a už ho zřejmě nepustí, zápas se už pouze dohrává.
     
    58:54
    Kindl nepustil puk v obranném pásmu, zajel s ním k zadnímu mantinelu a až nyní ho vyváží ven. Čas rychle plyne a tohle hosté už určitě zvládnou.
     
    58:28
    Další pokus šel na Denise Godlu, který musel do dalšího zákroku. Po něm je hra zastavena a vhazovat se opět bude po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:31
    Hosté se snaží držet puk od své branky dostatečně daleko a už se příliš nikam neženou. Začínají svůj slibný náskok bránit.
     
    56:37
    Patrik Zdráhal dostal nabito od Estephana a z první pálil z pravého kruhu. Ovšem Dominik Furch byl opět připraven mezi třemi tyčemi.
     
    55:30
    David Jiříček napřáhl z dálky a jeho pokus kryje v lapačce Denis Godla. Hra je přerušena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    54:08
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    53:58
    Martinš Dzierkals jel ve vlastním oslabení úplně sám na branku Litvínova, poté zamíchal pukem, ale jeho pokus za zády domácího brankáře neskončil! Na hattrick tak hostující hráč nedosáhl.
     
    53:27
    Z levé strany pálil pohotově František Lukeš, ale místo u bližší tyče netrefil ideálně.
     
    53:10
    Hosté získali ve vlastním obranném pásmu puk a poslali ho daleko od své branky. Následně pak se ke střele mezi kruhy dostal Viktor Hübl, ale jeho pokus kryje pozorný Dominik Furchl.
     
    52:39
    Domácí se usadili v pásmu hostů a snaží se snížit, ale pokus Irvinga šel vedle hostující klece.
     
    52:08
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matyáš Kantner – 2 min., nedovolené bránění).
    51:46 Ludwig BLOMSTRAND - 2:5
     
    51:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do rychlého protiútoku a z něho vytěžili pátou branku. Na pravou stranu dostal přihrávku od Dzierkalse LUDWIG BLOMSTRAND a ten poté hodně tvrdou ránou z pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:5. Indiáni tak mají už tříbrankový náskok. Asistence: Martinš Dzierkals.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Hrbas (Straka, Jícha), 19. Irving (P. Zdráhal, Estephan) – 9. Dzierkals (Kvasnička), 13. Kantner, 18. Dzierkals (M. Lang, Kvasnička), 41. Schleiss, 52. Blomstrand (Dzierkals)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Hrbas, Stříteský, Balinskis, D. Zeman, Demel, O. Baláž – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), Pospíšil – P. Zdráhal, Estephan, Kudrna – Jarůšek, Jícha, Straka (A) – Helt, Jurčík, L. Stehlík.
    HC Škoda Plzeň: D. Furch (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl (C), Kremláček – Kantner, Kodýtek (A), Schleiss – Dzierkals, Mertl, M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – Malát, Přikryl, Kuťák.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Gerát, Hynek

    Diváci: 2626
    ocianews.com