Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Zlín 4:6 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:3 (1:0, 2:1, 3:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 03.12.2021, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas, který se musel líbit, končí vítězstvím Dynama nad Třincem 6:3! Pardubičtí hokejisté byli po většinu zápasu lepším týmem. Oceláři se sice za každého stavu snažili zápas co nejvíce zdramatizovat, ale na Pardubice byli dnes krátcí. Dynamo tak podruhé v sezoně Třinec poráží, znovu i díky úspěšným přesilovým hrám.

    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek pátečního večera. (20:23:03)
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Tisícovka diváků děkuje domácímu týmu potleskem ve stoje.
    58:40 David CIENCIALA - 6:3
     
    58:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ani třetí třinecký gól nenechali domácí bez odpovědi. DAVID CIENCIALA po přihrávce Marka Hecla na dvakrát překonal Marka Mazance a vrací svůj tým do tříbrankového trháku.
    Asistence: Marek Hecl
    58:08 Petr VRÁNA - 5:3
     
    58:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Adámek vystřelil již po přesilové hře od modré čáry. Frodl puk vyrazil a následně se před brankou vytvořila nepřehledná situace. Puk si do branky srazil pravděpodobně jeden z domácích obránců. Jako střelec je označen PETR VRÁNA.
    Asistence: Marian Adámek.
     
    54:47
    Domácí teď špatně rozehráli a k vyložené šanci se dostal Marko Daňo. Dominik Frodl ale vytasil parádní semafor a užil si ovace tisícovky diváků.
     
    Zápas sleduje maximální možný počet diváků, tedy 1000.
     
    55:57
    Třinec má zřejmě poslední šanci zápas zdramatizovat. Po faulu Košťálka si zahraje přesilovou hru.
     
    54:40
    Paulovič chtěl přes obránce vystřelit, ten ale jeho střelu tečoval a puk skončil v ochranné síti. Po komerční pauze se bude vhazovat před Mazancem.
     
    52:30
    Nyní je v obrovském tlaku Dynamo. Marek Hecl třikrát před Mazancem dorážel, ale třinecký gólman vytasil skvělý zákrok a zabránil dalšímu pardubickému gólu.
     
    51:20
    Oceláři ani po páté inkasované brance neskládají zbraně a nadále se tlačí do útoku. Na Frodla vyslali hned několik střel, ale žádná se neujala.
    49:36 Adam MUSIL - 5:2
     
    49:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krátce po konci přesilové hry přidávají domácí pátou branku! Před brankou se po střele Jana Košťálka znovu dobře zorientoval ADAM MUSIL a přidává svůj druhý dnešní gól. Pro Jana Košťálka se dnes jedná už o pátou asistenci!
    Asistence: Jan Košťálek
     
    49:10
    Oceláři zahrozili i ve vlastním oslabení a na Frodla vyslali několik střel. Žádná z nich ale v brance neskončila.
     
    48:28
    Paulovič střílel bez přípravy od modré čáry, Mazanec střelu viděl. Krátce poté se k zajímavé dorážce dostal Blümel, ale ani jeho pokus gólem neskončil.
     
    47:34
    Pardubičtí si mohou po delším čase oddechnout a zahrají si přesilovou hru. Petr Vrána je dnes vyloučen podruhé, tentokrát za sekání.
     
    46:20
    Domácí se začínají přizpůsobovat tvrdé třinecké hře, v útočném pásmu nyní aktivně dohrával Adam Musil.
    Marken.cz

    Jakub Cimburek

    Branky a nahrávky: 12. Camara (Košťálek, R. Kousal), 21. Camara (Říčka, Košťálek), 38. Říčka (Košťálek, Cienciala), 41. A. Musil (Košťálek), 50. A. Musil (Košťálek), 59. Cienciala (Hecl) – 26. Kundrátek (M. Kovařčík), 41. Martin Růžička (M. Doudera, Hrňa), 59. P. Vrána (M. Adámek)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš, Nakládal (C), D. Robertson, Košťálek, J. Kolář (A), Hrádek, J. Zdráhal – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – R. Kousal, A. Musil, Camara – Říčka, Cienciala, Hecl – Pochobradský, Anděl, O. Rohlík.
    Trenér: Richard Král

    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Zahradníček, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, Miloš Roman, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Hrňa – O. Šedivý, M. Kovařčík, Dravecký (A) – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Kika, Šindel – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 1000
    ocianews.com