Plzeň – Tábor 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 10.11.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku čtvrtečního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (21:24:52)
     
    Příští týden už se naplno opět rozjíždí Extraliga dorostu. Ve čtvrtek 17. listopadu cestuje Plzeň na půdu posledního Chomutova, první část sezóny poté zakončí svěřenci Jiřího Hanzlíka domácím zápasem proti Kladnu. Udrží Škoda první místo?
     
    Je dobojováno, v přátelském utkání poráží jihočeský Tábor vysoko 4:0. Skóre otevřel již ve třetí minutě Hynek Prošek, na jeho zásah navázal ještě v první periodě Adam Feher. Ve druhé periodě se hrál dlouho vyrovnaný hokej plný šancí na obou stranách, gól ale padl opět jen na domácí straně. Do přesného zamířil v početní výhodě Vojtěch Tolar. Definitivní podobu výsledku pak dal dvě minuty před závěrečnou sirénou Antonín Klatovský, který zužitkoval skvělou přihrávku Matyáše Úbla.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Zřejmě nedostane, puk totiž nadále drží domácí. Ti naopak mohli vstřelit Táboru ještě nepopulárního bůra, leč Ferdus proti ráně Tomáše Skaly, kterého před brankou našel Petr Makovec, předvedl zákrok dnešního večera.
     
    59:34
    Plzeň dokázal uvnitř vlastní třetiny vyhrát buly a bleskově následně vyhodila kotouč až k Ferdusovi. Dočká se Tábor ještě jedné šance?
     
    59:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Mašek – 2 min., krosček.
     
    59:13
    V poslední minutě se hra zatím odehrává ve středním pásmu, je vidět, že ani jedno mužstvo už se do nějaká hurá akce příliš nežene.
     
    58:55
    Hostující Pospíchal se snažil o vstřelení čestného úspěchu, dobře se k němu odrazil kotouč mezi kruhy, na poslední chvíli mu ovšem domácí obránci nadzvedli hokejku a forvard Tábora tak zakončit nedokázal.
    58:35 Antonín KLATOVSKÝ - 4:0
     
    58:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen v závěru utkání Škodovka ještě jednou udeřila a nutno podotknout, že po hezké přímočaré akci. Matějka rozehrál puk na Matyáše Úbla, který zatáhl puk do pásma, poté oslovil mezi kruhy ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, který to posléze nemohl trefit lépe. Ferdus byl proti jeho ráně pod horní tyčku zcela bez šance.. Asistence: Matyáš Úbl, Jiří Matějka.
     
    58:05
    Antonín Klatovský dostal hezký pas na brankoviště, puk ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče.
     
    58:01
    začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:15
    Jiří Matějka si nabruslil do útočného pásma podél levého mantinelu, následná rána skrz obránce nicméně skončila jen v lapačce soupeře. Avšak hra se nepřerušila, hosté bleskově rozehráli.
     
    56:58
    Domácí v plném počtu.
     
    56:51
    Ani tohle není pro hosty branka. Bouška se dostal do samostatného nájezdu, hostující útočník to udělal dobře, na skvěle chytajícího Pavlise nicméně nevyzrál.
     
    56:38
    Hosté v plném počtu.
     
    56:30
    Hosté se konečně dočkali kotouče, avšak hráčům Tábora již docházely síly, tak puk raději vyhodili jen k brankáři Plzně. Zakázané uvolnění se nyní nepíská.
     
    56:12
    Plzeň se usadila v útočném pásmu, kde hledá střeleckou pozici. Puk létá z hokejky na hokejku, avšak rána Kamase byla spíš poznávacího charakteru.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Prošek (Černý, Beran), 18. Feher (Skala), 39. Tolar (Hofrajtr, Beran), 59. Klatovský (Úbl, Matějka)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (31. Pavlis) – Prošek, Holubec, Kocek, Kamas, Skala, Tolar, Černý – Beran, Hofrajtr, Makovec, Úbl, Klatovský, Matějka, Mašek, Feher, Fábera.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Tábor: Ferdus (Spálenka) – Honzík, Jaroš, Bačo, Jirásek, Ceza, Mašek, Kratochvíl, Hlavín, Bouška, Eremiáš, Vrba, Němeček, Mohyla, Suchan, Pospíchal, Dohnal, Kostka, Podzimek, Křepelka.
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Turhobr – Uhlík, Schmiedt.

    Diváci: 33
    bahis siteleri