Příbram – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Slovácko – Jablonec 0:1 (kon.)
konec
FK Příbram
1:1 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 22.09.2012, 16:00 • Startip Aréna, Příbram • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Právě nám skončilo utkání 8. kola Gambrinus ligy mezi posledními Českými Budějovicemi a předposlední Příbramí. Utkání nakonec skončili dělbou bodů po remíze 1:1. Za domácí celek se trefil ve 12. minutě Trapp, což znamenalo vedení a to trvalo až do 80. minuty, kdy však dokázal vyrovnat hlavou velmi neobvyklý střelec a bývala ikona Sparty, Tomáš Řepka. Já se s vámi tímto loučím a přeji příjemný zbytek dne. (17:56:09)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dlouhý nákop Hrušky měl najít Huňu, ale našel pouze hlavu Řepky.
     
    90
    S remízou je nejspíše spokojen také rozhodčí, protože nastavuje v druhém poločase pouze jednu minutu.
     
    89
    Utkání se nám pomalu blíží ke svému konci a na trávníku to vypadá jako by se oba týmy smířili s remízou a chtějí už jen v poklidu dohrát zápas.
     
    88
    Poslední střídání provádí také domácí trenér Marko. Ze hřiště stahuje Krbečka a místo něj na poslední minuty vběhne na trávník nová posila Příbrami, která přišla ze Zlína, Jugas.
     
    87
    Roh zahrával P. Pilík a poslal centr na Hájovského, který ve vápně upadl a dožadoval se penalty, ale rozhodčí jasně ukázal, že není ochoten za tento zákrok odpískat penaltu.
     
    87
    Rohový kop bude mít k dispozici Příbram.
     
    86
    Stopeři Českých Budějovic jsou až moc upovídaní. Tentokrát Lengyel měl nějaké připomínky k rozhodčímu po odpískání faulu na polovině hřiště a uviděl tedy jako před ním Řepka žlutou kartu.
     
    84
    Hra v rozestavení 4-3-3 Dynamu dlouho nevydržela a hostující celek se po vstřelení branky vrátil ke klasickému 4-4-2.
     
    82
    Po vyrovnání jsou aktivnější hosté a ženou se za vstřelením druhé branky. Domácí celek jakoby se ocitl v křeči a není schopen přejít polovinu hřiště ať už kombinací nebo nějakým dlouhým míčem za obranu.
     
    80
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A máme tady vyrovnání! Přetažený rohový kop zahrál Sandro, míč podskočil domácí brankář Hruška a ten doletěl až na zadní tyč, kde stál úplně osamocený TOMÁŠ ŘEPKA a v poklidu dopravil míč do prázdné branky.
     
    79
    Hosté se snaží jak mohou, aby alespoň vyrovnali a proto se hostující trenér Soukup rozhodl hrát pouze na tři obránce. Proto také stáhl obránce Machovce a místo něj přišel na trávník útočník Linhart takže rozestavení Dynama by teď mělo být 3-4-3.
     
    77
    Poslední střídání využívá hostující trenér Soukup. Odešel Machovec a místo něj přišel Linhart.
     
    76
    Hra se nám zase pomalu vyrovnala a ani jeden tým nedominuje.
     
    75
    Velká šance hostů na vyrovnání! Dlouhý centr našel Lengyela, který vyhrál hlavičková souboj a našel Řezníčka, který byl sám na vápně a položil se do střely polonůžkami, ale branku ke smůle hostů přestřelil!
     
    72
    Druhé střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Wágner, který dnes předvedl solidní výkon a místo něj na hřiště nastupuje Danoski. To tedy nejspíše znamená, že se Příbram vrací ke hře na jednoho útočníka a Danoski se posune do pětičlenné zálohy.
     
    70
    Dnes už po několikáté okomentoval odpískaný faul hostující Řepka a rozhodčí si to už nenechal líbit a uděluje tomuto stoperovi oprávněně žlutou kartu za řeči. Nutno říci, že je to první žlutá karta udělena hráči Českých Budějovic, což svědčí o disciplinovanosti hostujícího celku.
     
    69
    Dobrý centr za obranu poslal hostující Sandro na Javorka, který zkusil vystřelit přímo ze vzduchu, ale s jeho pokusem si snadno poradil Hruška.

    Michal Mezera


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 12. Trapp (Wágner) – 80. Řepka (Sandro)

    Karty:   37. Mareš (PRI), 45. Hájovský (PRI), 57. Trapp (PRI) – 70. Řepka (CEB), 86. Lengyel (CEB)


    FK Příbram: Hruška - Krbeček (88. Jugas), Dejmek, Hájovský, Koukal - Mareš (63. Huňa), Trapp, Pleško, P.Pilík - Střihavka, Wágner (72. Danoski).
    SK Dynamo Č. Budějovice: Daněk - Riegel, Řepka, Lengyel, Machovec (77. Linhart) - Sandro, Javorek, Otepka (65. Rýdel), Táborský - Řezníček, Markovič (46. Klesa).

    Rozhodčí: Proske - Pelikán, Tacina
    bahis siteleri