Tisková konference SK Dynamo ČB (kon.) | Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.)
konec
Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

Pondělí 23.07.2012, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, následovat bude fotografování týmu. (13:31:25)
     
    Fotbalový klub během letní pauzy udělal velké změny ohledně vstupního systému. Byly nainstalované nové elektronické turnikety.
     
    13:16
    Roman Lengyel o rekonvalescenci: "Nebudu zastírat, že mám stále nějaké zdravotní problémy. Každým dnem se to ale zlepšuje a věřím, že to brzy bude zcela optimální."
     
    13:15
    František Cipro o losu: "Nebudeme zastírat, že ten los je těžký. Hned v prvním kole nás čeká Olomouc, která se netají tím, že chce bojovat nejen o poháry, ale snad i o titul. Porazili Liberec a sami o sobě říkají, že mají na úvod sezony lehký los a že si věří."
     
    13:11
    Karel Poborský o příchodu Miroslava Markoviče: "Přijde k nám na hostování s opcí. Hned po tiskové konferenci jdu do kanceláře, kde s manažerem podepisujeme smlouvu."
     
    13:10
    Karel Poborský ke změně herního času: "Z historického hlediska víme, že je celkem jedno, kdy se hraje. Ti fanoušci, kteří chtějí na fotbal přijít, přijdou i v sobotu od 19 hodin. Věřím tomu, že si lidi cestu na stadion najdou."
     
    13:08
    Ke slovu se dostal také František Cipro, který hodnotí průběh letní pauzy: "S letní přípravou jsem spokojený. Nehodnotím výsledky, ale jsem rád, že jsme mohli s týmem vyjet do Rakouska na soustředění. Odehráli jsme zápasy s kvalitními soupeři a věřím, že jsme dobře připraveni."
     
    13:06
    Karel Poborský: "Došlo ke změně začátku domácích zápasů. A-tým bude hrát v sobotu od 19:00, naše strakonická farma pak bude hrát v neděli a v pondělí bude hrát juniorka."
     
    13:05
    Karel Poborský: Jsem rád, že se nám podařilo udržet realizační tým a také prakticky celý kádr. Věřím, že navážeme na dobré výkony z loňské sezony a že se nám bude dařit i výsledkově.
     
    13:03
    Karel Poborský: Věřím, že odehrajeme poklidnou sezonu a že se bez větších problémů v lize udržíme a budeme se pohybovat v klidném středu tabulky.
     
    13:02
    Po úvodním přivítání si slovo vzal slovo Karel Poborský.
     
    13:00
    Tisková konference začala.
     
    Čeká se na příhod posledních opozdilců ze strany novinářů, následně může tisková konference v pohodě začít.
     
    Tiskové konference se zúčastní předseda představenstva Dynama Karel Poborský, hlavní trenér František Cipro, kapitán A-týmu Roman Lengyel a tiskový mluvčí klubu Radim Šupka.
     
    Dobrý den ze Střeleckého ostrova, kde od 13:00 začne v tiskovém středisku předsezonní tisková konference Dynama České Budějovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Aleš Strouha

    bahis siteleri