Chomutov – Č. Budějovice 0:5 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 30.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    Místo závěrečné radosti domácích ovšem příchází menší strkanice ve vsetínském předbrankovém prostoru, do které se zapojuje také gólman Pavlíček. Vše se ale rychle uklidnilo, ale Valaši se semkli u střídačky pro svou tradiční společnou oslavu vítězství v zápase play off. (20:09:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Pavlíček zastavuje ještě jednu střelu, ale už je rozhodnuto. Vsetínští můžou zítra postoupit do finále.
     
    59:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID HEINRICH ze středního pásma trefuje prázdnou přerovskou bránu. Asistece: Marek Melenovský.
     
    59:01
    Oddechový čas pro tým HC ZUBR Přerov.
     
    59:01
    Jurek skočil do Billovy střely a ještě zvládl kotouč odehrát ven z pásma. Teď se s boletivou grimasou zvedá z ledu.
     
    58:50
    Domácí vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    58:41
    Hraje se v útočném pásmu Přerova. Zubři se ovšem ke střele nedostávají, domácí je drží pod tlakem kolem mantinelu.
     
    58:28
    Hradil zakládá útok z vlastního pásma. Nahazuje kotouč za vsetínskou branku.
     
    58:12
    Valaši dostávají kotouč z pásma.
     
    58:09
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    58:04
    Pavlíček si připravil puk ke střele přes celé kluziště, jenže trefil jen přerovského hráče, který okamžitě vrací úder. Pavlíček jeho pokus z vrcholu kruhů kryje.
     
    57:55
    Žurek je opět na střídačce.
     
    57:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jenže Přerov nekončí a opět se dostává na dostřel. Z předbrankového prostoru dostal kotouč při power play za přemisťujícího se vsetínského brankáře MIROSLAV ŠTÍBR. Asistence: Radim Hradil, Ludvík Lysoněk.
     
    56:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle je pro Zubry velká rána. Celou třetí třetinu buší do vsetínské obrany, která odolává, a zdálo se, že domácí už jsou připraveni jen bránit. Jenže pak jeden z Přerovských ztratil kotouč v rohu za svou brankou a Martin Janíček poslal puk na připraveného TOMÁŠE ÜRGEHO, jenž přesně z té pozice, kterou před pár sekundami neproměnil Lysoněk, navýšil střelou nad pravý beton vsetínské vedení. Asistence: Martin Janíček, Ondřej Hrdý
     
    56:29
    Lysoněk čekal v mezikruží na přihrávku, kterou také dostal. Vystřelil z první, ale rána mu vůbec nesedla. K puku se dostávají domácí.
     
    55:56
    Valaši postupovali dopředu v přečíslení tři na dva. Heinrich z prostoru u útočné modré čáry pouze nahodil kotouč směrem k levému hornímu rohu přerovské branky.
     
    55:18
    Velikovský zastavil první vlnu přerovského útoku na levém křídle. Z té druhé zakončoval obránce Nesvadba, ale jeho pokus byl zblokován mimo prostor vsetínské branky.
     
    54:15
    Janíček odstavil za Žurkovou brankou od puku dva přerovské hráče, jenže do šance na zakončení z předbrankového prostoru se domácí neženou. Spíše to vypadá, jako by za soupeřovým gólmanem pouze šetřili čas.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 17. Mošnička (Melenovský, Hamřík), 23. Matějíček (Pavlíček, Melenovský), 40. Heinrich (Jurek, Kráčalík), 57. Ürge (Janíček, Hrdý), 60. Heinrich (Melenovský) – 26. Kuchta (Halík, Holík), 38. Hradil (Buršík, Billa), 58. Štíbr (Hradil, Lysoněk)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tesař) – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Fojtík (C), Kráčalík, Hamřík, Velikovský – Juráň, Janíček (A), Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich, Jurek, Ürge, Smetana, Rigo, Melenovský.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Koblížek, Nesvadba (C), Holík, Billa (A), Harásek, Brázda, Veselý, Pekr – Šilhavý, Hanák, Buršík, Halík, Hyža, Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Kuchta, Hradil, Štíbr (A).
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Václav Šutara, Jakub Koziol — Přemysl Bartek, Dominik Klimek
    ocianews.com