Jihlava – Vsetín 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Pardubice B – Kolín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:6 (3:2, 1:2, 1:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 23.09.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Po gólu Jandus si odváží bod navíc Vsetín, Jihlava ze slibně rozehraného zápasu bere nakonec jen bod. Z dnešního zápasu je to vše, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (18:58:11)
     
    Konec zápasu.
    63:00 Tomáš JANDUS - 5:6
     
    63:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bod navíc z dnešního zápasu připadne hostům. TOMÁŠ JANDUS mířil sám k volnému puku v obranném pásmu Jihlavy, po kterém vystartoval daleko z brány i brankář Beran. Ten ovšem nedokázal hokejkou vyrazit puk a útočník Vsetína už jen poslal puk do prázdné. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    62:05
    Cachnín v rychlosti místo přihrávky zvolil střelu z úhlu, která letěla mimo branku až do rohu hřiště.
     
    61:34
    Šik se tlačil s pukem před Žukova, i přes bránícího hráče dokázal zakončit, jenže pomalá rána po ledě skončila pouze na betonu hostujícího brankáře.
     
    60:40
    Vsetín se dostal v útočném pásmu do krátké kombinace, ale po špatné přihrávce přišel o puk. Na druhé straně se následně do slibné pozice dostali Čachotský s Havránkem, ale Žukov se stihl přesunout k bližší tyči.
     
    60:02
    Velmi důležité buly vyhrála domácí Jihlava a rychle zaváží puk až za vlastní branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani třetí třetina nerozhodla a už nyní je jisté, že po čtvrtém kole nezůstane žádný tým bez ztráty body. Ve třetí třetině se vše zajímavé dělo až v posledních pěti minutách. Havránek nejprve počtvrté v zápase poslal Duklu do jednobrankového vedení, o dvě minuty později ale vyrovnal v přesilovce Staněk. Za okamžik bude utkání pokračovat prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:26
    O puk se dlouho bojovalo u mantinelu ve středním pásmu, Dukla nakonec dokázala vybojovat puk a Bilčík tak může rozehrávat.
     
    59:02
    Zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    58:15
    Oba týmy se ještě snaží rozhodnout v základní hrací době, střela Jihlavy z kruhu letěla těsně vedle branky, o pár vteřin později pak jeden z hostujících hráčů přestřelil z prostoru mezi kruhy.
     
    57:17
    Brož zkusil pálit přímo z prostoru pro vhazování, jeho střela ale končí na brusli některého z bránících hráčů. Dukla se následně musela rychle přesouvat do středního pásma, aby nevystavila Berana nebezpečí samostatného úniku.
     
    57:11
    Další přerušení, po přihrávce rukou se bude vhazovat tentokrát v obranném pásmu Vsetína.
     
    56:36
    Zakázané uvolnění posouvá hru před Berana.
     
    56:22
    Nějakou dobu se ještě hrát nebude, na střídačku Vsetína zřejmě létají předměty z tribun a rozhodčí nakonec musel vyžádat zásah pořadatelské služby.
    56:21 Robin STANĚK - 5:5
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 2. L. Mareš (T. Havránek, Cachnín), 15. Cachnín (T. Havránek), 18. Vala (D. Kolář, T. Havránek), 21. Berger (Šik, Ozolš), 55. T. Havránek (Štefančík, Cachnín) – 7. Š. Jenáček (Kern, Vaňo), 15. Jandus, 32. Jonák (Ďurkáč), 33. Vávra (Jonák, Rob), 57. Staněk (Rob, Vávra), 63. Jandus (Ondračka)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (41. Beran) – Bilčík, D. Kolář (A), Ozolš, Kočí, L. Mareš, Chvátal, Vala – Čachotský (C), D. Bartoš, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Meluzin, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Pavlíček) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Petrovický, Ďurkáč, Kojo, Hryciow – Jonák, Vávra, Rob (A) – Jandus, Dědek, Hrňa (C) – Š. Jenáček, Kern, Vaňo – Melenovský, Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Vašíček, Král´

    Diváci: 1366
    bahis siteleri