Litoměřice – Pardubice B 2:5 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:2 (kon.)
Kolín – Znojmo 5:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:4 (kon.) | Prostějov – Zlín 1:4 (kon.)
Slavia – Sokolov 1:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 25.09.2023, 18:00Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního prvoligového souboje je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek týdne. (20:45:25)
     
    Slezany v následujících dnech nečeká nic jednoduchého. Už ve středu pocestují do Znojma a v sobotu je čeká další výjezd, tentokrát do Prostějova.

    Přerov bude chtít potvrdit dnešní vítězství domácím zápasem, ale soupeře bude mít hodně těžkého. Na stadion Zubrů přijede ve středu Vsetín.
     
    Závěrečný tlak nepomohl domácím k vyrovnání, přerovská obrana s brankářem Stuchlíkem odolala soupeřovým střelám a raduje se ze zaslouženého vítězství.

    Přerov si tak k šesti bodům připíše další tři a v tabulce se posune na šesté místo. Domácí Frýdek-Místek se po čtvrté porážce propadne na dvanáctou pozici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Po závaru před přerovskou brankou se k dorážce dostal Toman, ale puk do soupeřovy branky nedokázal dorazit, trefil jen bránící hráče.
     
    59:18
    Závar před přerovskou brankou, poté co přišla prudká střela od modré čáry v podání Hrachovského. Před brankou číhal na dorážku Doktor, ale nedokázal zasunout puk za záda gólmana Stuchlíka.
     
    58:06
    Jakub Svoboda byl před prázdnou brankou, ale trefil jen bránícího frýdecko-místeckého hráče.
     
    57:42
    Domácí mají problém usadit se v útočném pásmu, zachránilo je vyhození soupeře o mantinel. Mokry se vrátil do branky.
     
    56:55
    Po vyhraném buly odjel brankář Mokry na střídačku a Frýdek-Místek zkouší hrát se šesti hráči v poli.
     
    56:44
    Trenér Janeček si vzal oddechový čas. Uvidíme, zda už nyní ponechá na střídačce brankáře Mokreho.
     
    56:44
    Nahození do útočného pásma končí u brankáře Stuchlíka, který nechal rozhodčí přerušit hru.
     
    55:54
    Brankář Mokry úspěšným zákrokem proti střele z pravé strany nechal rozhodčí přerušit hru. Před námi je poslední reklamní přestávka, protože hosté už jsou na ledě v plném počtu.
     
    55:20
    Druhá část přesilovky už byla výživná z domácí strany. Střely Svačiny, Haase a Tomana pozlobily brankáře Stuchlíka, který se musel v brankovišti hodně otáčet.
     
    54:17
    Domácím se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    53:27
    Domácí si zahrají přesilovku, poté co Cubo zastavil puk u mantinelu a nechtěl hrát. Přerovský obránce je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    52:38
    Jakub Svoboda hledal zpoza branky mezi kruhy jednoho ze svých spoluhráčů, nakonec se puk dostal k Tomimu, který z bezprostřední blízkosti poslal puk na Mokreho. Domácí gólman puk reflexivně vyrazil vedle branky.
     
    51:35
    Ostrá rána Kowalczyka od modré čáry zamířila do horní tyčky Stuchlíkovy branky. Část diváků už zvedala ruce nad hlavu, ale rozhodčí rozpažil.
     
    51:11
    Nepříjemné nahození Svačiny od pravého mantinelu mířilo na přední tyč, kam si najížděl Doktor, ale puk nedokázal sklepnout do branky.
    50:31 Nico GEIDL - 3:4
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 12. Kowalczyk (Š. Havránek, Toman), 19. Haas (Šuhaj), 51. Geidl (Hudeček, Urbanec) – 14. Jak. Svoboda (Chroboček), 17. Březina (T. Doležal, R. Černý), 22. Indrák, 43. Goiš (Jan Svoboda)


    HC Frýdek-Místek: Švančara (22. Mokry) – Hrachovský, Urbanec (A), Haman (A), Výtisk (C), Š. Havránek, Kowalczyk, Hrůzek – Svačina, Walega, Doktor – Ramik, R. Veselý, Cedzo – Šuhaj, Haas, Hotěk – Toman, Hudeček, Geidl.
    Trenér: Martin Janeček.

    HC ZUBR Přerov: Stuchlík (Postava) – Krisl (C), Chroboček, J. Adámek, R. Černý, Kudělka (A), Cubo, F. Němec – Březina, Pechanec, T. Doležal (A) – Tomi, Hejcman, Jak. Svoboda – Goiš, Indrák, Jan Svoboda – Ministr, Chludil, Dobša.
    Trenér: Robert Svoboda.

    Rozhodčí: Kubičík, Veselý – Maštalíř, Tvrdý.

    Diváci: 702
    bahis siteleri