Přerov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Zlín – Prostějov 5:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.)
Znojmo – Kolín 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice B – Litoměřice 5:0 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 01.11.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Také třetí třetinu zahájili domácí dvojicí oslabení, dobrou defenzivní hrou ale drželi soupeře zkrátka. Sami si ve své první přesilovce naopak vypěstovali dobrý tlak, obětavé bloky Frýdku ale držely zkrátka zase všechny jejich střely. Krátký únik Chrobočka zastavil Švančara, Zubrům ale větší aktivita vydržela přibližně jen do poloviny dějství. S blížícím se závěrem působili nervózněji, což mohl v 55. minutě potrestat rozhodujícím gólem Klimša, Postava byl ale proti a zápas zamířil do prodloužení, které bylo zaslouženým výsledkem na obě strany. Do něj však chybně nezasáhli rozhodčí, kteří neodpískali nepřehlédnutelný faul na unikajícího Máchu, který zůstal ležet na středovém kruhu. Nepřišlo ani přerušení a Frýdek-Místek rázem rozhodl utkání v přečíslení díky Kamilu Walegovi. Já se s vámi pro dnešek z přerovského zimáku loučím a budu se těšit zase příště. Na počtenou! (20:10:13)
     
    Konec zápasu.
    64:31 Kamil WALEGA - 2:3
     
    64:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté doslova po sto letech vítězí v soutěžním utkání a daří se jim to na ledě Přerova, výrazně jim k tomu ale pomohli rozhodčí! Zubři mohli unikat do brejku, na středovém kruhu ale sudí přehlédli naprosto jasný faul, kde zřejmě Svačina nechal nohu v jízdě unikajícímu Máchovi. Přerovský hráč ležel na ledě, nepřišlo ale ani přerušení hry a z brejku se po chvíli urodilo přečíslení, které zakončoval KAMIL WALEGA. Postava si na puk "sáhl" betonem, lépe už ale situaci zabránit nemohl. Přerovští fanoušci jsou teď po právu velmi naštvaní, to však Zubrům body nevrátí. Asistence: Vladimír Svačina, Daniel Kowalczyk.
     
    64:11
    Poslední minuta prodloužení je v plném proudu.
     
    63:48
    Doležal odčinil ztrátu kotouče proti Havránkovi, kterého dobře zablokoval.
     
    63:19
    Na puku opět Přerov, do střelecké pozice se ale dostat nemůže.
     
    62:48
    To se změnilo, rozehrávají hosté.
     
    62:30
    Puk má v útočném pásmu Přerov.
     
    61:59
    Hosté mohli rozhodnout! V přečíslení po vyhraném buly zakončoval Walega, akce ale byla pomalá a Postava tak při přesunu ladně zasáhl!
     
    61:44
    Tomi řídil přečíslení, ve kterém nemohl zakončit přes hůl obránce. Puk zahrál pouze do Švančary, který jej neměl pod kontrolou, rozhodčí ale přestože se k puku dostával Chludil, chybně přerušil.
     
    61:14
    Přerovští Maroszovi kotouč vypíchli, hrát s pukem teď mohou oni.
     
    60:56
    Buly pro hosty.
     
    60:53
    Mácha nabral rychlost z vlastního pásma a nakonec obkroužil branku, zpoza které přihrál Pechancovi. Ten velkou šanci řešil pouze nepřesným nápřahem!
     
    60:33
    Svačinova střela končí v lapačce Michala Postavy.
     
    60:22
    Hraje se tři na tři, puk drží Frýdek-Místek.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry rozuzlení dnešního zápasu nenabídlo. Na přerovském zimáku dnes půjdeme do prodloužení. Z něj mají Zubři bilanci tří výher a jedné prohry, zatímco hosté, kteří dnes bodují teprve pošesté v sezoně, všechny čtyři sehrané nadstavby prohráli.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Indrák (Chludil), 36. Mácha (Indrák, Krisl) – 9. Marosz (Hrachovský), 20. Haman (Marosz), 65. Walega (Svačina, D. Kowalczyk)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Krisl (C), J. Adámek, Cubo, Hanák – Indrák, Pechanec, Jak. Svoboda – T. Doležal (A), Hejcman, Mácha – Tarnoczy, Chludil, Tomi – Goiš, Ministr, Jan Svoboda.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Homola, Hrachovský – Haas, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – R. Veselý, Ćmiel, Klimša – Geidl, Šuhaj, Macháček – Hotěk.
    Trenér: Martin Hrnčár

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Otáhal, Bezděk
    bahis siteleri