Přerov – Poruba 2011 3:4 (kon.) | Zlín – Slavia 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 0:2 (kon.)
Znojmo – Třebíč 4:2 (kon.) | Pardubice B – Vsetín 2:1 (kon.) | Sokolov – Kolín 0:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 13.11.2023, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zubři se mohli zkusit vrátit do zápasu, když Nemec s Doležalem vybojovali trestné střílení ve 45. minutě, Hejcman jej ale neproměnil. Modrožlutí byli v úvodu třetí třetiny aktivnější, čímž si vybojovali přesilovou hru. Ta sice brankou neskončila, ve 49. minutě ale snížení konečně přišlo. Jakub Svoboda se dostal na kotouč poblíž levého kruhu, odkud ranou zápěstím překonal Dolejše na vzdálenější tyči.

    Přerov oproti prvním 40 minutám stáhl porubský náskok herně, nikoliv však výsledkově. Z promarněných gólovek lze zmínit unikajícího Svobodu v dobře sehraném oslabení, Zubři se ale v samotném závěru přesto dostali na rozdíl jedné branky. Doležalovu střelu tečoval Jiří Goiš – 2:3. Divoký závěr přesto nabídl ještě dva góly – trefou do prázdné branky odskočila Poruba díky Marku Tvrdoňovi, pět vteřin před koncem pak za Zubry korigoval výsledek Joshua Mácha.

    To je ode mě pro dnešek všechno, budu se těšit zase příště. Na počtenou! (20:04:07)
     
    Konec zápasu.
    59:55 Joshua James Mácha - 3:4
     
    59:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Množství nevyužitých šancí z třetí třetiny teď musí Zubry pořádně mrzet, pět vteřin před třetí sirénou se totiž dopracovali ke třetí brance! Chludil nahodil kotouč od mantinelu před branku, kde se nacházel JOSHUA MÁCHA a ten překonal Dolejše zřejmě někde pod tělem! Asistence: Lukáš Chludil, Robert Černý.
    59:25 Marek TVRDOŇ - 2:4
     
    59:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté ale drama nepřipouštějí! Michal Postava se opět vrátil na střídačku, jeho spoluhráči se ale nedokázali probojovat do útočného pásma. Následný brejk vyřešil Šoustal přihrávkou MARKU TVRDOŇOVI, který se do odkryté branky nemýlil. Asistence: Tomáš Šoustal, Vojtěch Střondala.
    58:53 Jiří GOIŠ - 2:3
     
    58:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí to zkusili v šesti a 67 vteřin před koncem se dostávají na rozdíl jediné branky! Tomáš Doležal vystřelil na pravém kruhu a jeho pokus za záda Dolejše protečoval zřejmě JIŘÍ GOIŠ, který dobruslil do pásma za odvolaného Postavu! Asistence: Tomáš Doležal, Roman Vlach.
     
    58:40
    Buly před Dolejšem.
     
    58:35
    Postava zůstal v brance Zubrů, hraje se ve středním pásmu.
     
    58:19
    Buly po levici Dolejše se odehraje až později, Přerov si vyžádal oddechový čas.
     
    58:07
    Nepřesnou přihrávkou se teď ale o útočné postavení připravil.
     
    57:54
    Přerov uspěl na buly, puk drží na svých holích v útočném pásmu.
     
    57:49
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Michal Vachovec – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    57:33
    Přerov v plném počtu. Čas na zdramatizování závěru se mu ale krátí.
     
    57:05
    A další gólovka Zubrů zůstává neproměněna! Jakub Svoboda nabral velikou rychlost, přebruslil beka, ze strany si ale na Dolejše nepřišel a trefil pouze jeho lapačku!
     
    56:06
    Goiš promarnil velkou šanci, když z rohu kluziště nedokázal dostat kotouč na volného spoluhráče před brankou. Poruba ve třetím dějství nenavázala na výkon z prvních 40 minut.
     
    55:49
    Tomimu najížděl do brejku Chroboček, puk ale na přerovského obránce nedostal.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 49. Jak. Svoboda, 59. Goiš (T. Doležal, Vlach), 60. Mácha (Chludil, R. Černý) – 11. Christov (P. Mrázek), 24. P. Mrázek (Klimíček, Tvrdoň), 33. Šoustal (Voráček), 60. Tvrdoň (Šoustal, Střondala)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Kudělka, Chroboček, Krisl, F. Němec, J. Adámek, Cubo – Indrák, Pechanec, Jak. Svoboda – T. Doležal, Hejcman, Mácha – Chludil, Tomi, Vlach – Goiš, Nemec, Ministr.
    Trenér: R. Svoboda

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, Pohl – Střondala, Tvrdoň, Christov – Berisha, Gřeš, Vachovec – Klímek, O. Šedivý, Krenželok – P. Mrázek, Razgals, Šoustal.
    Trenér: J. Režnar

    Rozhodčí: Obadal, Zeliska – Jindra, Beneš
    bahis siteleri