Vsetín – Sokolov 4:0 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:2 (kon.) | Třebíč – Zlín 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Pardubice B 4:1 (kon.) | Prostějov – Znojmo 7:3 (kon.) | Slavia – Jihlava 4:5 (po pr.)
Kolín – Frýdek-M. 0:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice B
Středa 15.11.2023, 18:00 • Buly Aréna, Kravaře • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je to tak. Poruba si upevňuje pozici na čele ligy po výhře 4:1 nad Pardubicemi. Nelze říci, že rezerva Pardubic dnes nebyla aktivní a nemohla Ostravany překvapit. Své šance však červení proměnit nedokázali a po Zdráhalovi se na listinu střelců nikdo nepřidal. V první přesilové hře se domácí prosadili po nějaké době, když se trefil Petr Mrázek. Další početní převahu také Poruba využila, když se po křižném pasu Střondaly trefil Berisha, který si tak dnes připsal vítěznou branku zápasu. Třetí gól domácích vstřelil kdo jiný, než Ondrej Šedivý, jenž tímto gólem taktéž ukončil početní převahu svého týmu, což trenér Pardubic určitě nenesl dobře. Poslední gól vstřelil lotyšský reprezentant Razgals, který tak potvrdil zisk tří bodů pro domácí i dnes. Děkujeme, že jste zápas sledovali a těšíme se na vás příště. (20:20:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Domácí získali další výhodu, ve které už by rádi dohráli zápas.
    56:27 Frenks RAZGALS - 4:1
     
    56:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velká chyba Josefa Mikysky zařídila potvrzení výhry Poruby v dnešním utkání. Lotyšský reprezentant FRENKS RAZGALS trefil odkrytou klec a rozhodl tak dnešní zápas. Bez asistence.
     
    55:44
    Hosté to zkusí s prázdnou bránou, Honzík si tak také vyzkouší lavičku v Kravařích.
     
    Oddechový čas pro tým HC Dynamo Pardubice B.
     
    55:10
    Střondala se dostal ke střele, ze které mohlo být i něco nebezpečnějšího. Pokus mladého centra domácích ale letěl mimo bránu.
     
    54:06
    Porubě tohle vyhovuje, jelikož hosté se horko těžko budou dostávat do šancí. Zbývá nám zhruba 5 minut do konce zápasu a Poruba stále vede 3:1, což vůbec nevyhovuje Pardubicím.
     
    53:17
    Skvěle teď Ostravané unavili pardubickou pětku, když hráli skoro minutu a půl ve výhodě. Poté se jim nepovedlo udržet puk a Švec si tak jde sednout za katr.
     
    51:25
    Poprvé se dnes Ostravané neprosadili v početní převaze, a tak je stále stav zápasu 3:1. Rákos si tak mohl oddychnout, že jeho spoluhráči dokázali ubránit Porubu.
     
    49:21
    Střondala skvěle kličkoval obranným pásmem Pardubic, načež už se nemohl dívat Daniel Rákos, který tak rychlonohého centra zahákoval.
     
    47:55
    Berisha se po skvělé přihrávce Razgalse dostal ke střele, která mohla ohrozit Honzíka. Pokus kanadského centra ale skončil jen na boční síti.
     
    46:47
    Gřeš se po obkroužení brány pokusil překvapit Honzíka. Při jeho koncovce ho ale zklamal puk, který mu sjel z hokejky. Následně tam domácí křídelník reklamoval faul.
     
    45:45
    Nedbal byl v nebezpečné šanci, když z blízky prověřil Bláhu, který si však i sjeho střelou poradil.
     
    45:34
    Hrníčkova rána byla sražena do ochranné sítě domácím bekem Pohlem.
     
    44:13
    Klimíček se snažil poslat finální pas na Střondalu, jenomže nepřihrál přesně a tak se museli domácí dostávat do útoku znovu. Střondala se o chvíli později přece jen ke střele dostal, v koncovce mu ale puk sklouzl z hole.
    42:38 Ondrej ŠEDIVÝ - 3:1
     
    42:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    ONDREJ ŠEDIVÝ se prosazuje i v dnešním utkání a utvrzuje nás tak v tom, že je nejlepším střelcem domácích. Znamená to tedy to, že se hosté z potrestání nepoučili a dostali další gól v početní převaze soupeře. Asistence: Petr Mrázek
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 33. P. Mrázek (Tvrdoň, Klimíček), 35. Berisha (Střondala, Doudera), 43. O. Šedivý (P. Mrázek), 57. Razgals – 26. Zdráhal (Rákos, Hrníčko)


    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – A. Sedlák, Doudera, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, Pohl – Tvrdoň, Střondala (A), Šoustal – Razgals, Berisha, Christov – Klímek, Vachovec (A), Gřeš – P. Mrázek, Krenželok (C), O. Šedivý.
    Trenér: Jiří Režnar

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Hrádek, Zdráhal, Nedbal, Švec, Tvrdík, Voženílek – Hrníčko, Rákos (A), Rohlík – Pochobradský, J. Mikyska, Urban – Žálčík (A), Kaut (C), Kaplan – Lichtag, Herčík, Rouha – Zeman.
    Trenér: Tomáš Jirků

    Rozhodčí: Barek, Ondráček – Veselý, Peluha

    Diváci: 485
    bahis siteleri