Jihlava – Poruba 2011 4:7 (kon.) | Prostějov – Kolín 5:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 2:4 (kon.) | Znojmo – Slavia 3:1 (kon.) | Pardubice B – Přerov 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:7 (3:2, 1:2, 0:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 18.11.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Pátá branka nakonec definitivně rozhodla, v oslabení Poruba navýšila své vedení a definitivně potvrdila výhru střelou do prázdné. Domácí sice hned třikrát v zápase vedli, nakonec se ale budou muset smířit s porážkou, Poruba si po obratu odváži na východ republiky všechny body. To je z dnešního utkání vše, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (18:48:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Sedlák pálil od modré, Stuchlík tento pokus pokryl betony. Dukla pak sice ještě nahodila puk za branku, ale Poruba ho pohotově vrací do útočného pásma.
     
    57:54
    Dukla se v posledních minutách ještě snaží alespoň mírnit porážku pátým gólem, to se ji však nedaří, spíše naopak. Poruba nyní mohla ještě navýšit své vedení, první pokus hostů skončil na tyči, ten druhý jen o centimetry proletěl mimo odkrytou část branky.
     
    57:09
    Dolejš si hlídal za brankou Čachotského, během toho však zavadil o branku a vyhodil ji ze své obvyklé pozice, hra se tak přeruší.
     
    56:21
    Poruba už se s rozehrávkou nikam nežene, zápas má víceméně rozhodnutý a volí spíš rozehrávku na jistotu.
     
    55:40
    Štefančíkova střela ke vzdálenější tyči nedělala Dolejšovi větší problémy. Po tomto pokusu došlo i ke krátké strkanici, kterou však čárový rozhodčí rychle ukončil.
     
    54:46
    Jelínek ještě mohl Dukle pět minut před koncem vrátit naději na body, jeho střela z otočky mířila k bližší tyči, Dolejš se však stihl přesunout od druhé tyče a puk pokryl svou výstrojí.
    54:16 Tomáš GŘEŠ - 4:7
     
    54:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. Dukle pokus s brzkým odvoláním brankáře nevyšel, první pokus trefit prázdnou braku hostům nevyšel, následně však TOMÁŠ GŘEŠ získal na modré puk a mezi ním a prázdnou brankou už nic nestálo. Asistence: Michal Vachovec, Michal Gutwald.
     
    53:10
    Hosté po návratu Razgalse velmi důrazným zákrokem vybojovali na modré kotouč a mířili na prázdnou, Duklu tentokrát zachránila tyč.
     
    53:03
    Hosté v plném počtu.
     
    52:30
    Dundáček zkusil vyslat střelu po ledě, ta ovšem končí na brusli jednoho z bránících hráčů, Dukla pokračuje v tlaku.
     
    51:51
    Jihlava sáhla k odvážnému kroku, Stuchlík míří na střídačku a domácí tak budou hrát v převaze 6 na 4!
    51:03 Tomáš GŘEŠ - 4:6
     
    51:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba trestá chybu v rozehrávce domácích a střílí poměrně důležitou branku. Šik nedokázal na modré vrátit puk zpět za branku, toho využil TOMÁŠ GŘEŠ, který přebruslil útočníka Dukly, vyrazil sám na brankáře a toho překonal jednoduchou kličkou. Bez asistence.
     
    50:50
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Frenks Razgals – 2 min., krosček.
     
    49:54
    Hosté už dlouho drží útočné pásmo a pálí ze všech možných pozic, žádná se třel však výrazněji neohrozila domácího brankáře.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 2. Harkabus (Menšík), 7. Cachnín (Menšík), 17. Čachotský (Harkabus, Ozols), 26. T. Havránek – 5. Střondala (Šoustal), 10. Christov (Razgals, Klimíček), 29. Střondala (Šoustal), 37. O. Šedivý (P. Mrázek, Tvrdoň), 42. Gutwald (Střondala, Šoustal), 52. Gřeš, 55. Gřeš (Vachovec, Gutwald)


    HC Dukla Jihlava: Stuchlík (Chaloupek) – Bilčík, Kočí, Dundáček, Ozols, D. Kolář (A), Dvořák, Vala – Čachotský (C), D. Bartoš, Cachnín – Štefančík, T. Havránek, Šik – Harkabus (A), Menšík, V. Brož – Krajč, Handl, Jelínek.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (26. Dolejš) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald – Šoustal, Střondala (A), Tvrdoň – Christov, Berisha, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Klímek – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Horák, Veselý – Baxa, Pěkný

    Diváci: 789
    bahis siteleri