Litoměřice – Třebíč 5:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 1:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 0:2 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Znojmo 4:1 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:4 (1:2 po s.n.)
Poruba 2011 – Slavia 5:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (4:1, 0:1, 1:2)
HC Slavia Praha
Pondělí 18.12.2023, 18:00 • Buly Aréna, Kravaře • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poruba si připisuje další tři body do tabulky a to i přesto, že byla hodně blízko ke ztrátě bodů. Ve třetí třetině byly k vidění 3 góly, z nichž dva vstřelili hosté a poprvé v zápase se dostali do jednobrankového rozdílu. V poslední minutě se ještě prosadil Žovinec, srovnávací gól však nemohl být uznán, vzhledem k vysoké holi právě hostujícího hráče. Dnešní utkání nám tak skončilo za stavu 5:4 a lotyšský duel tak vyhrál Razgals, který si také připsal 2 asistence. (20:21:10)
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    V samotném závěru utkání se před domácí střídačkou strhla mela, ve které se nejvíce angažoval Lukáš Doudera s Matějem Beranem a pomocí pěstí si tak ještě vyříkali určité neshody a oba obdrželi pětiminutový trest za bitku.
     
    59:59
    Šedivý se mohl zapsat do střeleckých statistik, ale zhruba z pěti metrů netrefil prázdnou bránu.
     
    59:40
    Šedivý netrefil prázdnou bránu a píská se tak icing.
     
    59:34
    Bláha teď musel zasahovat proti pokusu Holého od modré čáry.
     
    59:10
    Hosté to tedy zkouší v šesti a uvidíme zda se někdo prosadí.
     
    59:04
    Oddechový čas pro tým HC Slavia Praha.
     
    59:04
    Puk po střele jednoho z hostů sice skončil v bráně, avšak Žovinec tečoval kotouč z obrovské výšky a branka tak nemůže být uznána kvůli vysoké holi.
     
    58:56
    Poruba svou přesilovku nevyužila a čeká nás tak velmi dramatický závěr, při kterém nejspíš Slavie zkusí hru v šesti.
     
    58:10
    Hosté v plném počtu.
     
    56:10
    Žovinec tvrdě a nepěkně sestřelil Vojtěcha Střondlu, který tak naletěl do mantinelu a zůstal nějaký ten moment ležet na zemi. Hráč sešívaných si tak odpyká 2 minuty za vrážení na hrazení.
    53:07 David KAJÍNEK - 5:4
     
    53:07
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Průžek se skvěle dostal do útočného pásma, kde dokázal i vystřelit. Bláhovi však puk propadl a od tyče se odrazil k DAVIDU KAJÍNKOVI, který k vou přesnou trefou dramatizuje utkání. Asistence: Jiří Průžek, Robin Všetečka.
    Kajínek D., Průžek J., Všetečka R., Knotek T., Klikorka K., Málek R.
    Mrázek P., Šedivý O., Krenželok L., Hlaváč F., Klimíček J., Bláha O.
     
    50:59
    Tvrdoň se dostal k pokusu z prostřed hřiště, když na něj kotouč ještě poslal Střondala. Hostující brankář Málek se však předvedl skvělým zákrokem.
     
    45:41
    Roman Málek se vyšvihnul skvělým zákrokem, když se po přihrávce Mrázka před bránu k teči dostal Krenželok. Střídající gólman Slavie tak sehral důležitou roli pro hostující celek.
     
    45:19
    Domácí v plném počtu.
     
    43:19
    Nový přírustek do kabiny domácích Antonín Honejsek se nyní v obranném pásmu provinil, když jednoho ze svých soků trefil svou hokejkou a usedne si tak na dvě minuty za katr.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 3. P. Mrázek (O. Šedivý), 4. Berisha (Razgals), 12. Berisha (Honejsek, Razgals), 18. Krenželok (P. Mrázek, O. Šedivý), 41. O. Šedivý (Doudera, P. Mrázek) – 9. Guman (Křepelka, Kulda), 39. Kulda (Guman, Strnad), 41. Guman (Matě. Beran, Kulda), 54. Kajínek (Průžek, Všetečka)


    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – A. Sedlák, Doudera, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, Hlaváč – Klímek, Střondala (A), Tvrdoň – Berisha, Honejsek, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Christov – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek.
    Trenér: Jiří Režnar

    HC Slavia Praha: Volevecký (18. R. Málek) – Křepelka, Žovinec (A), Holý (A), Kremláček, Kajínek, Klikorka – Guman, Kulda, Matě. Beran – Průžek, Knotek (C), Všetečka – J. Brož, Slavík, Havrda – Slavíček, V. Polák II, Strnad.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Hanzlík, Kráľ
    bahis siteleri