Kolín – Vsetín 1:5 (kon.) | Sokolov – Jihlava 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 3:2 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Zlín – Přerov 1:2 (kon.) | Znojmo – Pardubice B 3:2 (kon.)
Třebíč – Slavia 2:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 13.01.2024, 17:00 • Zimní stadion Prostějov, Prostějov • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 1892 diváků. (19:27:08)
     
    Skončil nám zápas, ve kterém byl značně lepší hostující tým. Poruba dokázala Prostějov přestřílet i jej porazit na vhazování. Nebylo jim to však nic platné, když mezi třemi tyčemi stál Štipčák, jenž zavřel svou bránu a udržel další čisté konto. Poslední gól zápasu vstřelil v poslední třetině David Ostřížek, když využil chyby ostravských obránců a střelou z bekhendu se prosadil přes Dolejšovo rameno. Děkujeme, že jste sledovali dnešní zápas, ve kterém již potřetí v sezóně dokázal Prostějov zdolat ostravskou Porubu, která vládne celé soutěži a budeme se na vás těšit u následujících přenosů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Poruba dokázala porazit úplně každý z týmů v Chance lize, kromě jednoho. Tím jediným, kdo Ostravany porazil je Prostějov, jenž si dnes připíše již třetí výhru proti Porubě v této sezóně.
     
    58:29
    Hosté v plném počtu.
     
    58:20
    Velké šance měli ke konci přesilovky Jáchym s Venkrbcem, kteří se snažili kombinovat až do prázdné brány. To se jim však vymstilo a nakonec z akce nic nebylo.
     
    57:34
    Lemcke se po přihrávce Razgalse dostal ke střele, kterou však svou vyrážečkou dokázal Štipčák vyrazit.
     
    56:29
    Vojtěch Střondala už tohle utkání asi bojkotoval a nechal se úplně zbytečně vyloučit, když měl určitá slova k rozhodčímu. Hostujícímu útočníkovi se nelíbilo posouzení situace s Haškem.
     
    55:53
    Porubě zbývají bez 7 vteřin pouze 4 minuty, což je pro Ostravany málo času. I přes to, že Prostějov přestříleli 34 ku 17 nedokázali vstřelit ani jedinou branku.
     
    55:14
    Ostravané nyní obstřelovali bránu Štipčáka. První střelu brankář vyrazil, druhou střelu Gutwalda pak vytěsnil jen očima.
    54:23 David OSTŘÍŽEK - 3:0
     
    54:23
    6/6
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že nejspíš máme rozhodnuto. DAVID OSTŘÍŽEK se dostal ke kotouči, který bekhendem poslal na bližší tyč. Puk Dolejšovi proletěl nad ramene a Ostřížek tak zvýšil na 3:0. Asistence: Petr Hašek, Tomáš Hanousek.
    Ostřížek D., Hašek P., Hanousek T., Burian V., Poledna A., Štipčák M.
    Razgals F., Klimíček J., Mrázek P., Střondala V., Lemcke J., Dolejš D.
     
    53:57
    Illéš s Doležalem teď kombinovali v útočném pásmu. Útočníci Prostějova se však nedostali ke střele a za chvíli přišli i o kotouč.
     
    53:03
    Gutwald dokázal zpracovat puk na modré čáře a následně vypálil. Jeho tvrdou ránu ale zblokoval Venkrbec.
     
    52:46
    Berisha nahodil puk za bránu, kde jej však získali domácí a mohli se vrhnout dopředu. Venkrbec se ujal útoku a bráněn Lemckem dokázal vystřelit. Dolejš si však pouze připsal další lehký zákrok.
     
    50:48
    Gřeš se dostával do útoku, ale bohužel pro něj si nerozuměl s kotoučem, který se mu zamotal mezi brusle a bylo tak po akci.
     
    50:10
    Ostřížek se teď na druhé straně pokusil překonat Dolejše potřetí. Hostující gólman jej však opět vychytal.
     
    49:43
    Střondalova rána se teď zajímavě snášela k bráně Štipčáka a nakonec skončila vedle. Po dorážce se Střondala dostal znovu ke kotouči, ale trefil jen boční síť.
     
    48:44
    Christov byl na buly úspěšnější, což Porubě pomohlo při vhození kotouče do pásma. Tam se hosté moc dlouho nezdrželi a opět se dostali do pásma středního.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 13. Jiránek (Venkrbec), 28. Fronk (Venkrbec, J. Veselý), 55. Ostřížek (Hašek, Hanousek)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Poledna, Drtil, Pohl, Kubeš, Forman – Z. Doležal, Vlach, Illéš – J. Veselý, Jáchym, Jiránek – Slanina, Venkrbec, Fronk – Ostřížek, Hašek, V. Burian – Maruna.
    Trenér: Martin Janeček

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Lemcke, Klimíček, Prčík, J. Stehlík, Gutwald, Hlaváč – Tvrdoň, Střondala, Christov – Razgals, Berisha, Klímek – Vehovský, Vachovec, Gřeš – P. Mrázek, Krenželok, O. Šedivý.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Obadal, Čáp – Otáhal, Vašíček

    Diváci: 1892
    bahis siteleri