Chomutov – Kobra 5:2 (kon.) | Vyškov – Opava 3:4 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Hronov 4:5 (po pr.)
Benátky n/J – Letňany 0:2 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 6:2 (kon.) | Tábor – Písek 7:0 (kon.)
Příbram – Cheb 7:5 (kon.) | Řisuty – Mostečtí Lvi 2:8 (kon.)
konec
HC Tábor
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Středa 13.12.2023, 18:002. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Závěrečné dějství bylo na góly nejbohatší, diváci viděli tři a všechny padly do sítě mužstva Písku. Tábor dnes dominoval, jeho brankář sice čelil několika nebezpečným situacím, říct, že byl zcela bez práce by nebylo fér, ovšem zdaleka jí neměl tolik jako jeho protějšek. Ten sice pustil sedm puků, avšak spoustu dalších šancí soupeře zneškodnil. (20:11:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Ještě jeden gól byl málem k vidění, jeden z hráčů Tábora projel před Korytara, kterého si položil, ovšem dostat puk do jeho svatyně už nedokázal.
     
    59:10
    Radek Seidl se dostal do samostatného nájezdu, hra je však přerušena pro ofsajd.
     
    58:46
    Domácí si špatně přihráli v útočném pásmu, o které tak přišli. Mrzet je to ale už moc nemusí.
     
    58:24
    Jan Turek pálil tvrdě pouze do hráče před sebou.
     
    58:02
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Vladimír Hanus čekal na modré čáře na přihrávku, ta k němu nedorazila, neboť byla domácím hráčem tečována do středního pásma.
     
    56:45
    Petr Zíb pálil z pravého kruhu vedle bližší tyče.
     
    56:21
    Málem se jim povedl čestný úspěch, Jaroslav Pouzar poslal přihrávku před bránu Tábora, kde kotouč šikovně tečoval jeden z jeho spoluhráčů, avšak pouze do výstroje gólmana. Gába si jde pro čisté konto.
     
    55:18
    Hosté kombinují ve svém pásmu, jistě by si přáli už třetí sirénu, ale na tu si musí ještě počkat.
    54:28 Václav KRLIŠ - 7:0
     
    54:28
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pět a půl minuty před koncem skórují domácí hokejisté posedmé. VÁCLAV KRLIŠ v první možnosti ještě píseckého gólmana bekhendem nepřekonal, avšak ten neudržel puk ve výstroji, zmíněný hokejista zareagoval nejrychleji a poslal kotouč do brány.
    Asistence: Adam Zeman a Jan Milfait.
     
    54:02
    Jaroslav Pouzar nepříjemně tečoval kotouč před domácím gólmanem, tomu se však povedlo zareagovat a kotouč levým betonem vyrazit.
     
    53:13
    Krásná kombinace Tábora gólem nekončí, jeden z hráčů střílel bez přípravy do odkryté části brány, avšak Korytar se znovu stačil přesunout a kotouč v poslední chvíli lapit. Domácí už viděli další gól a možná sami ani nevědí, jak se muži v masce povedlo puk chytit.
     
    52:50
    Rudolf Huna projel sám až před píseckého gólmana, ovšem ten střelu protihráče vyrazil nad bránu, puk skončil mimo hrací plochu.
     
    52:35
    Stanislav Vajner střílel od modré pouze do bránícího protihráče.
     
    51:52
    Písek je kompletní.
     
    51:35
    Domácí pokračuje v klasické početní výhodě a byli velmi blízko sedmému zásahu, před jedním z nich už zívala odkrytá brána, avšak Korytar, ač ležel na ledě, dokázal zasáhnout a puk udržet před brankovou lajnou. Nebýt jeho, byl by náskok soupeře ještě vyšší.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 7. Dančišin (Huna, Milfait), 12. J. Duda (Hubata), 34. Krliš (Zeman, Hubata), 34. Suchánek (Matušík), 44. Krliš (Zeman, Hajič), 52. Plášil (Šulek, Zeman), 55. Krliš (Zeman, Milfait)


    HC Tábor: Gába (Žajdlík) – A. Čížek, Hajič, Suchánek (A), K. Černý, Hubata, Plášil – Krliš, Milfait, J. Duda – Zeman, Matušík (A), Seidl (C) – Šulek, Nevšímal, Huna – Zadražil, Zíb, Cikhart – Dančišin.
    Trenér: T. Matušík.

    IHC Králové Písek: Korytar (I. Svoboda) – Hanus, Radoš (A), Vajner, Pavlát, J. Turek, Velíšek – Koupal, F. Kolář, Pouzar – Hollar, Rousek, Volf (C) – Vá. Brož, Hracholski, Matiášek.
    Trenér: M. Mazanec.

    Rozhodčí: M. Jílek – T. Kučera, V. Kubíček.

    Diváci: 1 432
    bahis siteleri