Motor ČB – Plzeň 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 31.10.2023, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:56:46)
     
    Dnešní utkání sledovalo 5705 diváků.
     
    Je konec! Jihočeši nakonec berou tři body za vítězství 4:1, dvakrát se prosadili ještě v poslední periodě. Již na jejím začátku se Motoru povedlo využít přesilovou hru zásluhou Martina Hanzla. České Budějovice dnes byly jasně lepším celkem, hosté toho směrem dopředu moc nepředvedli. Definitivní tečku na skóre dal nejproduktivnější hráč domácího celku – Adam Kubík, který vystihl špatnou rozehrávku a s pukem dojel do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    České Budějovice právě vstřelily branku! Je rozhodnuto, všechny body zůstanou v Budvar aréně! ADAM KUBÍK vystihl špatnou rozehrávku hostů za jejich brankou, sebral kotouč a pohodlně jej dostal do branky. Bez asistence.
     
    59:00
    Minuta do konce základní hrací doby!
     
    58:29
    Jenže mohlo přijít naopak rozhodnutí! Motor se dostal s pukem do středního pásma, kde se k němu dostal Adam Kubík. Jeho pokus do prázdné byl ale sražen bruslí jen do ochranné sítě!
     
    58:02
    Samuel Hlavaj se musel na okamžik vrátit do branky, když jeho spoluhráči nemohli dostat puk pod kontrolu. Nyní už jsou ale hosté v pásmu s pukem na holi.
     
    57:38
    Motor dostal kotouč do středního pásma a už to vypadalo, že by někdo mohl zkusit zacílit do prázdné. Plzeňští ovšem dostali kotouč na své hole včas.
     
    57:11
    Asi je to očekávané, ale přesto... Plzeň to zkouší se šesti muži v poli!
     
    56:55
    České Budějovice se dostaly k dalšímu střeleckému pokusu, ovšem Samuel Hlavaj puk vyráží.
     
    56:05
    Hokejisté v modrém ale pevně kontrolují kotouč a svého soupeře nepouští k nějakému tlaku, natož do nějaké zajímavější šance. Výhra za tři body je blízko...
     
    55:35
    Adrián Holešinský je na ledě!
     
    55:06
    Jan Štencel hodně kombinoval s Dominikem Simonem i s Milanem Gulašem, pořádné střely jsme se ale nedočkali. Když už nějaká přišla, hosté touš vyhodili.
     
    54:41
    Jeden z domácích hráčů o vzal na sebe a dostal puk do útočného pásma, tam nyní Motor kombinuje.
     
    54:01
    A přesilová hra Jihočech začíná hodně podobně jako ty předchozí... Hosté vyhazují kotouč a celá čtyřka si může oddychnout před dalším nájezdem soupeře.
     
    53:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adrián Holešinský – 2 min., podrážení.
     
    53:14
    Třetí třetina se pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Plzeň nadále prohrává o dvě branky a nemůže se dostat do nějakého tlaku v útočné třetině.
     
    52:48
    Komerční přestávka.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 29. Ordoš (Kondelík, Pýcha), 38. Hovorka (M. Beránek, Doudera), 44. Hanzl (D. Simon, Štencel), 60. Kubík – 26. Šiler (Indrák)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Štencel, Vráblík, Gulaši, Pýcha, Doudera (A), Hovorka, Štich – Ordoš, Kondelík, Kubík (A) – F. Přikryl, Harris, Gulaš (C) – D. Simon, Hanzl, M. Beránek – Vopelka, Toman, Chlubna.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Zámorský, Kvasnička, Jiříček, Laakso, Piskáček (A), Malák, Dujsík – Hrabík, Lev (A), Schleiss (C) – Holešinský, Indrák, Söderlund – Rekonen, Jansa, Pour – Šiler, Straka, Matýs.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Rozhodčí: Pražák, Šindler – Brejcha, Gerát

    Diváci: 5705
    bahis siteleri