Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 5:0 (kon.) | Č. Budějovice – Litvínov 6:3 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.)
Přerov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Sparta – Liberec 4:5 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 31.08.2023, 16:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:08:37)
     
    Je konec! Nakonec jsme viděli pořádnou přestřelku, přestože to tak nevypadalo po první periodě. Jihočeši ovšem nasázeli branek šest, zatímco jejich soupeř jen tři. Litvínov celkem brzy ve třetí třetině snížil stav duelu na rozdíl dvou branek. Na lepší rozdíl se ovšem za celou dobu nedostali. Domácí vrátil do třígólového vedení Marcel Kříž. Za hosty se poté ještě trefil Ondřej Postl, zatímco tři vteřiny před koncem dal definitivní tečku na skóre Filip Petrásek.
     
    Konec zápasu.
    59:57 Filip PETRÁSEK - 6:3
     
    59:57
    České Budějovice právě vstřelily branku! Nyní už je to definitivní, domácí zvítězí, jelikož se trefují do prázdné branky! Pouhé tři vteřiny před koncem duelu dostal kotouč za brankovou čáru FILIP PTERÁSEK. Bez asistence.
     
    59:13
    Asi nebude překvapením, že Štěpán Stránský už je na střídačce a hosté hrají v šesti!
     
    58:55
    Antonín Scafari je na ledě!
     
    57:54
    Avšak hostující celek by potřeboval útočit, nadále hraje ve čtyřech. Naopak hokejisté ve žlutém se nikam neženou, což je celkem logické s ohledem na stav.
     
    57:08
    Každopádně přesilová hra Motoru pokračuje. Jihočechům se však úplně nedaří... Litvínov nemá s bráněním domácího celku žádné větší problémy.
    55:54 Ondřej POSTL - 5:3
     
    55:54
    Litvínov právě vstřelil branku! Ale pozor, Litvínov se trefuje dokonce ve vlastním oslabení! Severočeši předvedli skvělé napadání. Na konci celé akce byl ONDŘEJ POSTL, jenž byl na středu hřiště úplně sám a zblízka překonal Maříka. Asistence: Adam Werner a Jakub Bednařík.
     
    55:17
    A na jihu Čech je nejspíše rozhodnuto! Antonín Scafari totiž dostal za vysokou hůl rovnou 2+2 minuty. Pokud se Jihočeši neprosadí, bude tam skoro do konce duelu.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Antonín Scafari – 2+2, vysoká hůl.
     
    54:15
    Po dlouhé době se bán hra přerušila. Štěpán Stránský zastavil nálet soupeřů a nechal raději hru přerušit. Proto se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    53:18
    Čas neúprosně běží, jelikož se ve hře skoro ani nepřerušuje. Litvínovští hráči nyní musí bojovat o kotouč v útočném pásmu, ale tentokrát nebyli úspěšní.
     
    52:04
    A na hřišti už je také Richard Pitel, takže hokejisté ve žlutých dresech hrají kompletní! Povedlo se jim udržet na uzdě litvínovské střelce a neinkasovali.
     
    51:44
    Petr Placek je na ledě!
     
    51:07
    Motor se nadále brání ve třech a hosté si vypracovali dobrou šanci. Z vyložené šance, téměř z brankoviště, ale nedokázali dostat kotouč do sítě.
     
    50:36
    Litvínov hraje přesilovou hru a má nejspíše jednu z posledních možností na nějaké drama v tomto duelu. Jihočechům se ale v oslabení povedlo vyhodit.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. Gřegořek (Willmann, Pospíchal), 28. Aulický (Humeník, Willmann), 32. Sochor (Vachun, Willmann), 38. Sochor (Willmann), 50. M. Kříž (Sochor, Gřegořek), 60. Petrásek – 27. M. Hora (Maštalířský, Čech), 42. L. Tůma (Bystřický, Bednařík), 56. O. Postl I (Werner, Bednařík)


    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – Lukáš, Vachun, Placek, Březina (C), Willmann (A), Buzek, Gřegořek – Pitel (A), Petrásek, Kotous – Seidl, Hoch, Šimon – Sochor, Humeník, Pospíchal – Aulický, Mojsejev, M. Kříž.
    Trenér: Radim Skuhrovec

    HC VERVA Litvínov: Stránský (Kubík) – Bystřický, Zachariáš, Prokeš, Werner, Vyhlídal, M. Hora (A) – Dohnal, Čech (C), Peroutka – Maštalířský, Ducháček, Scafari – Vishneuski, O. Postl I, L. Tůma – Špaček, Bednařík.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Šperl, Hacaperka – Jindra, Rubáš

    Diváci: 167
    bahis siteleri