Plzeň – Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:0, 2:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Středa 13.09.2023, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    Je konec! Plzeňská Škodovka nakonec vítězí nad Litvínovem 6:3 a zapisuje tak druhé vítězství v sezoně. Ve třetí třetině jsme viděli celkem tři branky. Nejprve na 6:1 zvyšoval plzeňský Ondřej Pešek. Za nepříznivého stavu dokázali Chemici korigovat skóre dvěma brankami. Na gól Jakuba Bednaříka navázal Dominik Čech trefou sekundu před koncem. Rozdíl ve skóre už byl ale příliš vysoký a Litvínov více nezmohl. Ode mne to je pro dnešek vše a budu se těšit u dalších hokejových přenosů. (19:12:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DOMINIK ČECH. V poslední vteřině ještě stihl zkorigovat skóre litvínovský Dominik Čech. Útočník hostů si našel volný kotouč po Horově střele a dopravil ho do branky. Asistence: Matěj Hora a Jan Peroutka.
     
    59:40
    Horova střela skončila vysoko nad, ale u puku zůstávají hosté.
     
    58:54
    Škodovka se ihned osvobozuje a Verva musí pro puk až do vlastní třetiny.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Hynek Prošek – 2+2, vysoká hůl.
     
    58:47
    Oddechový čas pro tým HC VERVA Litvínov.
     
    58:34
    Denis Řehoř se uvolnil krásnou stahovačkou přes obránce, ale následné zakončení se mu už tolik nepovedlo. Z levé strany bránu Stránského přestřelil.
     
    58:02
    Denis Řehoř zavezl puk do útočného pásma a následně přihrál Hořejšímu. Marek Hořejší nic nevymýšlel a zkusil to střelou přes obránce. Ta však skončila až v ochranné síti.
     
    56:29
    Hosté to zkouší i nadále a znovu to byl Bednařík. Ještě při přesilové hře to zkusil vytáhlý útočník na zadní tyč, ale Štěpán Houdek si s jeho ranou poradil.
     
    55:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB BEDNAŘÍK. Litvínov svou dvojnásobnou přesilovku rychle využívá zásluhou Jakuba Bednaříka. Velký kus práce ale odvedl Ondřej Postl, jenž mu naservíroval puk pohlednou křižnou přihrávkou a Bednařík ranou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ondřej Postl a Dominik Čech.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matěj Houdek – 2 min., sevření puku rukou.
     
    54:51
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Hromádka – 2 min., podrážení.
     
    54:15
    Po dobrém napadání si Petr Makovec sjel až před bránu, kde zcela osamocen svůj bekhendový pokus poslal pouze nad.
     
    53:57
    Hála se zpoza brány snažil natlačit před Stránského, ale na poslední chvíli byl odzbrojen.
     
    52:10
    Třetí lajna domácích si nyní měnila kotouč v pásmu, až nakonec dobře vystoupil Peroutka a vybojoval pro Litvínov hrací předmět.
     
    49:43
    Pohlednou kombinaci Plzně se snažil vyšperkovat Matěj Houdek přihrávkou do prázdné brány na Adam Dolhého. Houdkovi úmysl ovšem nevyšel podle představ a Dolhého hůl minul.
     
    47:45
    Jan Hodinář si vybruslil od modré až do střely, ale jeho pokus byl zblokován do ochranné sítě.
     
    45:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PEŠEK. Šestý gól indiánů vstřelil Ondřej Pešek. Tomu předložil puk do jízdy Daniel Hála a Pešek tváří v tvář Stránskému uspěl kličkou do forhendu. Asistence: Daniel Hála a Jan Hodinář.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 4. J. Matějka (Skok, Hála), 6. Hála (Skok), 19. A. Dvořák (Šiler), 26. J. Matějka (A. Dvořák, Hodinář), 30. M. Hořejší (Prošek, Řehoř), 46. Pešek (Hála, Hodinář) – 36. O. Postl I (Bednařík, M. Hora), 56. Bednařík (O. Postl I, D. Čech), 60. D. Čech (M. Hora, Peroutka)


    HC Škoda Plzeň: Š. Houdek (D. Jansa) – M. Houdek (A), Dolhý (C), Skok, Hodinář, Hromádka, Cícha, Prošek – A. Dvořák, M. Soukup, Šiler – Pešek, Mazanec (A), Hála – Řehoř, Šimák, M. Hořejší – Sabiniok, J. Matějka, Makovec.
    Trenér: Petr Vojan

    HC VERVA Litvínov: Kubík (26. Stránský) – M. Hora (A), Vaverčák, Zachariáš, Werner, Bystřický, Soušek, Prokeš – Dohnal, D. Čech (A), O. Postl I – Bednařík, Višněvskij, L. Tůma – Hauptvogel, Peroutka, Dej (C) – D. Horský, Ducháček, Špaček.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Hucl, Hacaperka – Rubáš, Sýkora

    Diváci: 88
    bahis siteleri