Zlín – Přerov 2:5 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 5:6 (1:3 po s.n.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 0:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 4:5 (kon.) | Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.)
K. Vary – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 07.10.2023, 12:00 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    Závěr, který si asi nikdo neuměl představit! Motor v posledních pěti minutách otočil skóre dnešního utkání. Jihočeši tak porážejí první tým tabulky, kde se mu výrazně přiblíží. Děkujeme za pozornost, z dnešního zápasu je to vše! (14:01:57)
     
    Konec zápasu.
    59:52 Richard PITEL - 3:2
     
    59:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská smůla a na opačné straně obrovské štěstí! Kuriózní gól, který si bude Daniel Forst vyčítat i přesto, že dnes svůj tým dlouho držel a připsal si několik dobrých zákroků! RICHARD PITEL snad ještě od obranné modré čáry nahodil na branku, přičemž kotouč hostujícímu gólmanovi propadl a o osudu tohoto utkání je rozhodnuto! Bez asistence.
     
    59:21
    Bude se vhazovat po pravé ruce mladoboleslavského brankáře. Motor v posledních okamžicích působí velmi aktivním dojmem, což je pochopitelné. Uvidíme, jestli domácí ještě něco vymyslí.
     
    58:32
    Vojtěch Aulický využil nepřesné soupeřovy rozehrávky a vydal se do útoku! V rychlosti pak mohl zamířit na horní růžek branky. Daniel Forst proti němu povyjel a kotouč schoval v rukavici na první dobrou.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:32
    Richard Pitel měl dostatek prostoru ke střele na pravém kruhu z gólmanova pohledu. Napřáhl a zkusil své štěstí. Jeho pokus Daniel Forst po celou dobu sledoval a následně puk drží bezpečně ve výstroji. Žádné komplikace.
     
    56:43
    Teď se domácí hráči museli rychle stáhnout zpět ke svému brankáři! Ten si ale poradil proti střele zblízka, kotouč schoval rychle pod rukavici.
    56:15 Tomáš BŘEZINA - 2:2
     
    56:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se nadechl po první brance a cítil šanci! Následně proměňuje i tu druhou! TOMÁŠ BŘEZINA si zpracoval kotouč na modré čáře, našel si střeleckou pozici a prostřelil z dálky vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Marcel Kříž.
     
    55:56
    Štěpán Hoch si řekl svým pohybem o přihrávku a také ji dostal! Jeho následný pokus z první byl velmi razantní, ale prosvištěl jen těsně nad horní tyčkou!
    55:06 David PUTZ - 1:2
     
    55:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak že bychom se dočkali ještě napínavého závěru? Filip Petrásek zkoušel střílet zhruba z mezikruží, jeho pokus ale neprošel. Nakonec kotouč vyplaval těsně před brankovištěm, kde se v chumlu hráčů zorientoval DAVID PUTZ a poslal puk, kam bylo třeba – 1:2. Asistence: Filip Petrásek.
     
    54:21
    Jan Půček dostal dobrou přihrávku, když si najížděl na vzdálenější tyč. Společně s ním se ale stihl vrátit jeden z domácích obránců, který nebezpečnou střelu do odkryté části klece zablokoval.
     
    53:48
    Vojtěch Aulický si se spoluhráčem vyměnil kotouč a tím se mu otevřela cesta ke střeleckému pokusu zblízka branky! Jeho rána z první ale končí pouze na výstroij připraveného Forsta, který zatím odmítá kapitulovat!
     
    53:21
    Němec nahodil kotouč za soupeřovu branku, tam se ho ale ujali domácí hokejisté. Vymyslí tak něco směrem dopředu?
     
    52:54
    Jan Půček si málem připsal druhou branku! Střílel ihned po vhazování a Matyáš Mařík měl co dělat, aby jeho pokus stihl vytěsnit!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 56. Putz (Petrásek), 57. Březina (M. Kříž), 60. Pitel – 39. Gardoň (Malínek, Hurt), 41. Půček (Malínek, Š. Němec)


    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – Placek, T. Tůma, Buzek, Březina, Vachun, Gřegořek – Humeník, Pitel, M. Kříž – Aulický, Hoch, Kusak – Šimon, Putz, Petrásek – Kotous, Pospíchal, Mojsejev.
    BK Mladá Boleslav: Forst (D. Hora) – A. Vlasák, Š. Němec, T. Moravec, Hrouda, Sypecký, J. Průšek – Hurt, Malínek, Gardoň – Půček, Polák, Strnad – Hruška, Kučera, Teplý – M. Vojáček, Šachl, Vítek – Dobner.

    Rozhodčí: Valenta, Hucl – Malý, Sýkora
    bahis siteleri