Č. Budějovice – Plzeň 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (po pr.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:7 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:4 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 12.10.2023, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    Já se s vámi v tuto chvíli loučím. Přeji hezký zbytek týdne a u dalších textových přenosů z hokejových zápasů se těším na shledanou! (19:20:09)
     
    Východočeši mohli rozhodnout už ve třetí třetině, sudí jim ale radost odepřeli. To jim však nesebralo elán do prodloužení, kde sehráli zjevně nacvičený signál na výbornou a střelou mezi betony urvali výhru 3:2. Liberec si ale svůj bod rozhodně zaslouží, především v přesilovkách totiž hrozil a nedá se říci, že by jeden z týmů v utkání vyloženě dominoval.
     
    Konec zápasu.
     
    60:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé prodloužení, už po 19 vteřinách je rozhodnuto! Hradečtí vyhráli buly a hned z první akce udeřili. Štěpán Černý načal akci za svou bránou a potom narýsoval průnikovku MICHALU BENEŠOVI, který měl větší rychlost než soupeř a v samostatném úniku poslal černou pryž mezi betony – 3:2p. Asistence: Štěpán Černý a Matěj Beneš.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut nerozhodlo, jdeme do prodloužení! Velmi blízko třem bodům byl čtyři minuty před sirénou Hradec, jenže sudí nakonec původně uznanou branku zrušili pro vysokou hůl. A tak za stavu 2:2 budeme pokračovat "náhlou smrtí"!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:13
    Petr Hrdlička vracel puk zpoza brány na modrou, kotouč ale projel přímo mezi beky do středního pásma.
     
    58:34
    Po souboji v neutrální zóně skončil puk mimo kluziště.
     
    58:26
    Východočeši jsou na kotouči, nedaří se jim ale přejít do útočného pásma.
     
    56:58
    David Rozsíval projel půl kluziště a kličkou doleva hledal místo vedle betonu, marně.
     
    55:55
    Domácí koučové s rozhodnutím tedy nic nezmůžou, tečující dvojice Adam Novotný – Matěj Beneš se tak radovala předčasně!
     
    55:55
    Hradec dostal kotouč do branky a možná se tak stalo vysokou holí, jenže k dispozici není video, aby situaci rozseklo. Sudí nejdříve branku uznali, po poradě ji ovšem odvolali, což se logicky nelíbí hradeckým trenérům!
     
    55:21
    Marek Matašovský vracel zpoza brány puk do brankoviště, tam se ho ale nikdo v bílém neujal a Hambálek tak nemusel čarovat.
     
    53:55
    Jan Pavelka napálil od modré prvního bránícího hráče. S přibývajícím časem přichází i větší opatrnost od obou týmů, jediná chyba v obraně by totiž mohla znamenat rozhodnutí zápasu.
     
    52:21
    Jaroslav Prášek si najel na osu a na hůl mu mířila nahrávka Adama Bezpalce, skákavý puk však Prášek nedokázal usměrnit na bránu.
     
    50:20
    David Rozsíval se probojoval až před hradeckou bránu a snažil se procpat puk přes Tučkův levý beton, ten byl na správném místě.
     
    49:49
    Radim Handl s Lukášem Plosem teď znepříjemnili hradeckým hokejistům počínání na ledě, jejich závar totiž zaváněl vstřeleným gólem!
     
    48:47
    Střela Štěpána Černého se proletěla od modré čáry jen na zadní hrazení.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 9. Hrdlička (Matašovský, V. Aschenbrenner), 34. Mi. Beneš (Š. Černý, A. Novotný), 61. Mi. Beneš (Š. Černý, Ma. Beneš) – 15. Jenčovský (Handl, Plos), 33. Rozsíval (Hladík, Křížek)


    Mountfield HK: Tuček (Lequin) – Havlíček, Š. Černý, Pavelka, J. Aschenbrenner, Hrbek, Bezpalec, Pavič – Ma. Beneš, Mi. Beneš, A. Novotný – Hrdlička, Matašovský (C), M. Novotný (A) – V. Aschenbrenner, Vencl (A), Prášek – Jón, Zámečník, Mach.
    Trenér: Martin Vágner

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Schnattinger) – A. Král, Hladík, Pilíšek, Ehrenberger (A), Jarabko, Macháček, Meisel – Plos, Jenčovský (C), Handl – Janata, Hois (A), Rozsíval – Vološín, Křížek, S. Jansa – Lachkovič, Kofroň, Prokůpek.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Svobodová, Čáp – Bohuněk, Landsmann
    bahis siteleri