IHC Hanáci Kroměříž – Orlová 7:1 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 3:9 (kon.) | Orlová – IHC Přerov 3:4 (1:2 po s.n.)
IHC Hanáci Kroměříž – Devils Zlín 7:4 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
3:9 (3:3, 0:6)
IHC Devils Zlín
Sobota 24.06.2023, 10:45 • ZS Kroměříž • Final Four MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Zápas je u konce. Zatímco po prvním dějství bylo skóre vyrovnané 3:3, to druhé ovládl Zlín jasně 6:0 a po výhře 9:3 tak postupuje do finále. Pěti góly se blýskl kapitán Devils Jakub Spružina. Zlínští v boji o zlato vyzvou Kroměříž, Přerov se v duelu o bronz střetne s Orlovou. (11:27:52)
     
    Konec zápasu.
     
    29:42
    Juráň stále nekapituloval. Teď dokázal odolat i nájezdu Samuela Strejčka a dorážce Kozáka, a to navzdory tomu, že oba hráči Přerova zajeli až do brankoviště a brankář Devils už ležel na zemi.
     
    29:08
    Běží poslední minuta druhého poločasu.
     
    28:34
    Jáchym Strejček už ležel na zemi poté, co musel likvidovat nebezpečné zlínské pokusy. Přesto ale dokázal skvěle zneškodnit střelu Kadlece do prakticky prázdné branky a vzápětí také další tutové zakončení v podání Štefana.
     
    28:06
    Omámik se vytočil s kotoučem a z levé strany vystřelil. Mířil ale jen do míst, kam se stihl přesunout Juráň.
     
    26:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Z protiútoku Zlína je naopak devátý gól žlutomodrých. JAKUB SPRUŽINA vzal odpovědnost na sebe a přízemní střelou se trefil přesně do pravého dolního rohu přerovské brány. Pro Spružinu je to pátá trefa v tomto utkání. Bez asistence.
     
    26:12
    Zlín má celkem dost komfortní náskok, útočnou iniciativu tak převzal Přerov. Čtvrtý gól Night Birds z toho ale zatím není.
     
    24:50
    Velká šance Night Birds a krásný zákrok Juráně. Kotouč obdržel z pravé strany k levé tyči najetý Mikulec, Juráň se ale dokázal přemístit a betonem gólovou střelu přerovského hráče zastavil.
     
    24:23
    Střídání v týmu IHC Night Birds Přerov:
    ze hřiště odchází Shejbal, přichází Jáchym Strejček.
     
    24:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Nejprve střílel nebezpečně přerovský Mikulec, nicméně horní roh zlínské branky minul. Poté zakončil z pravé strany obránce Devils PETR PÁLENÍČEK a Shejbalovi se kotouč od výstroje odrazil do brány. Bez asistence.
     
    23:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Čtvrtá trefa JAKUBA SPRUŽINY v tomto zápase. Kapitán Zlína si udělal prostor ke střele na pravé straně útočné poloviny a poté vyslal utěšený pokus, který ještě cinkl o tyčku a skončil za zády Shejbala. Bez asistence.
     
    22:36
    Při první ráně Polácha z pravé strany vypadla Shejbalovi hůl z ruky. Proti další střele příklepem stejného hráče Zlína tak musel zasahovat bez ní, přesto si připsal vynikající zákrok!
     
    21:28
    Benešová dlouho čekala se střelou. Nakonec to zkusila přes obránce z levé strany, nicméně kotouč proletěl nad horní tyčí zlínské branky.
     
    21:02
    Na straně Přerova se pokusil snížit Mikulec, z pravé strany ale nemířil přesně.
     
    19:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Páleníček přihrál PAVLU POLÁCHOVI, jehož zakončení se zastavilo až v přerovské síti v místech za pravou tyčí. Zlín tak nyní vede o tři góly. Asistence: Petr Páleníček.
     
    18:47
    Devils právě vstřelili branku!
    JAKUB SPRUŽINA dovršuje hattrick, když se mu podařilo vyslat přesnou střelu z prostoru mezi kruhy. Shejbal šel k zemi marně. Bez asistence.
     
    18:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Benda a Kozák sváděli mezi kruhy vyrovnaný souboj o puk. Do skrumáže poté přijel kapitán Devils JAKUB SPRUŽINA, který se zmocnil kotouče a kličkou oklamal bránícího soupeře. Nakonec si ještě povodil brankáře a odrazem o horní tyčku bekhendem skóroval. Asistence: Daniel Benda.
     
    17:08
    Surý mohl nad levým kruhem možná ještě nahrávat. Zvolil nicméně střelu mezi betony, kterou Shejbal zlikvidoval. Svými chrániči nohou se totiž včas dostal na zem.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Kozák, 13. Kozák, 13. Petružela – 9. Štefan, 9. Spružina, 10. Šimek (Páleníček), 19. Spružina (Benda), 19. Spružina, 20. Polách (Páleníček), 24. Spružina, 25. Páleníček, 27. Spružina


    IHC Night Birds Přerov: Shejbal (25. J. Strejček) – Sedlář, Kozák (C), Mikulec (A), Zelinka – Bubeník, Duba, Petružela, S. Strejček, Benešová, Omámik, Drabina
    Trenér: Patrik Škandera

    IHC Devils Zlín: Šiška (16. Juráň) – Kadlec, Surý, Páleníček (A) – Habelka, Benda, Polách, Uričář, Šimek, Štefan (A), Spružina (C)
    Trenér: Richard Hrazdira

    Rozhodčí: Prokš, Takáč
    bahis siteleri