Devils Zlín – IHC Přerov 7:5 (kon.) | Břeclav – Uh. Hradiště 6:9 (kon.) | IHC Přerov – Břeclav 5:6 (kon.)
Devils Zlín – Uh. Hradiště 9:7 (kon.)
konec
IHC Devils Zlín
7:5 (1:2, 6:3)
IHC Night Birds Přerov
Neděle 25.06.2023, 09:30 • ZS Kroměříž • Final Four MČR přípravek inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Přerov dokázal ve druhé půli vyrovnat na 5:5, Zlínu ale 39 sekund před koncem vrátil vedení Matyáš Okál. Vítězství Devils pak ještě na konečných 7:5 pečetil čtvrtou trefou v zápase tahoun celku z Baťova města Petr Páleníček. Zlín tak postupuje do finále, Přerov si zahraje o bronz. (10:26:21)
     
    Konec zápasu.
     
    29:31
    Devils právě vstřelili branku!
    PETR PÁLENÍČEK nyní předvedl rychlé nohy i šikovné ruce, uvolnil se až před Kreutze a následně zamířil přesně nad jeho lapačku. Bez asistence.
     
    29:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín se 39 sekund před koncem vrací do vedení. MATYÁŠ OKÁL projel z pravé strany do slotu a jeho přízemní střela prošla pod betony padajícího Kreutze do sítě. Bez asistence.
     
    28:50
    Střelu Petra Páleníčka po nahrávce Vaverky z prostoru mezi kruhy srazil Kreutz lapačkou na zadní mantinel.
     
    27:58
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ HAVELKA se moc hezky prosmýkl mezi přesilou soupeřů, zavěsil do levé šibenice nad Hniličkovu vyrážečku a Přerovští dvě minuty před koncem vyrovnávají. Asistence: Nicolas Klobáska a Dominik Zajíc.
     
    27:26
    Kreutz skvěle skočil k levé tyči a zastavil tak nájezd volného Petra Páleníčka.
     
    25:56
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    DOMINIK ZAJÍC byl úplně osamocený v útočném pásmu a hokejkou si klepal o přihrávku od Havelky. Ten sice chvíli vyčkával, pak ale spoluhráče dlouhým pasem přece jen oslovil a Zajíc v tutové šanci zakončil nad Hniličkovo pravé rameno. Asistence: Tomáš Havelka.
     
    25:27
    Havelka jel sám na bránu, ale pravou šibenici minul.
     
    25:11
    Nejprve došlo na šance na obou stranách a jak přerovský, tak zlínský brankář se vyznamenali. Poté to z větší dálky zkusil Pospíšil, Kreutz zasáhl lapačkou.
     
    24:21
    Devils právě vstřelili branku!
    PETR PÁLENÍČEK to nyní udělal skvěle a dovršuje hattrick. Tahoun Devils si elegantně přehodil puk z bekhendu na forhend, udělal s ním dva kroky směrem k bráně a poté se trefil přímo do levé šibenice. Bez asistence.
     
    24:04
    Klobáska projel z pravého křídla mezi kruhy, Hnilička si proti jeho střele připsal výborný zákrok lapačkou.
     
    23:30
    Z pravé strany zblízka nebezpečně střílel Havelka, Hnilička byl s betony na ploše včas.
     
    23:09
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    NICOLAS BUDINA snižuje druhou trefou v utkání na rozdíl jediného gólu. Z levé strany projel k brance a poté poslal kotouč pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    21:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlínští jeli dva na přerovského brankáře zcela sami. Petr Páleníček opět osvědčil spolupráci s MATYÁŠEM POSPÍŠILEM, který zblízka zakončil do levé šibenice branky Night Birds. Asistence: Petr Páleníček.
     
    21:32
    Šance na obou stranách z úniků. Hnilička nejprve vychytal Havelku, Kreutz se pak blýskl zákrokem lapačkou proti Petru Páleníčkovi.
     
    20:58
    Havelka se protáhl až před Hniličku, ale ten si volné místo mezi betony zvládl pokrýt.
     
    19:45
    Petr Páleníček řešil situaci třech proti jednomu střelou z pravé strany, kterou Kreutz s problémy vyrazil před sebe. Puk byl pak volný těsně před brankovou čárou, ale jeden z Devils toho využít nedokázal. Kotouč poslal pouze k zadnímu hrazení. Následně přišla další možnost Petra Páleníčka, ten ale hattrick nedovršil.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 7. P. Páleníček, 16. P. Páleníček, 19. Pospíšil (P. Páleníček), 22. Pospíšil (P. Páleníček), 25. P. Páleníček, 30. Okál, 30. P. Páleníček – 7. Havelka, 11. Budina, 24. Budina, 26. Zajíc (Havelka), 28. Havelka (Klobáska, Zajíc)


    IHC Devils Zlín: Svěrák (16. Hnilička) – Pospíšil. Kos, Okál, P. Páleníček (C), Pavelka (A) – Skála, Š. Čech, Kopřiva, Juzl, Pravda, Vaverka (A), T. Páleníček
    Trenér: Richard Hrazdira

    IHC Night Birds Přerov: Blažek (16. Kreutz) – Kundrátek, Klobáska, O. Čech (A), Masný, Hübner, Menšík (C), Čechák, Konečný, Tomiga, Birka, Jemelka, Havelka, Budina – Zajíc, Smějsíková
    Trenér: David Podepřel

    Rozhodčí: Takáč, Lainka
    bahis siteleri