Motor ČB – Kärpät 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Vienna Capitals 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Kärpät Oulu
Neděle 03.09.2023, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou dnešní utkání! Finský celek byl o něco lepším celkem a po zásluze z dnešního klání vychází jako vítěz. Děkujeme za pozornost, z dnešního zápasu je to vše! (19:14:52)
     
    Konec zápasu.
    59:35 JUNTTILA - 1:4
     
    59:35
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku! Po chybě v domácí obraně se JULIUS JUNTTILA dostal do zakončení a po přejetí modré čáry trefil odkrytou klec bez větších problémů! Dnešní zápas pomalu končí. Trevor Mingoia.
     
    59:08
    Motor se držel v útočném pásmu, pak ale nepřesná přihrávka vyhnala domácí klub do obranného pásma, odkud začne zřejmě jedna z posledních akcí tohoto zápasu.
     
    58:08
    Dominik Simon si sjel před branku, kde neměl příliš prostoru pro zakončení, přesto jeho pokus nebyl vůbec špatný. Zkusil kotouč zavěsit pod horní víko, bohužel pro něj a jeho spoluhráče ale puk končí nad.
     
    57:31
    Dominik Hrachovina po rychlé poradě zůstává na střídačce svého týmu! Motor to zkusí v šesti.
     
    57:04
    Pavel Pýcha se dostal z pozice obránce až k brance, odkud zkoušel své štěstí z velkého úhlu. Jeho pokus šel po ledě, Westerholm ho udržel před brankovou čárou betonem.
     
    56:10
    Milan Gulaš dostal přihrávku na své klasické místo na kruhu, odkud vypálil z první. Jeho pokus byl velmi razantní, ale nenašel si cestu mezi tři tyče.
     
    55:03
    Vyloučení v týmu Kärpät Oulu:
    Koivunen – 2 min., hákování.
     
    54:28
    Kärpät se nyní drží v útočném pásmu, v přesilovce ale střílel zatím pouze jednou. Hrachovina se nyní pouze ohlédl za pumelicí z pravého kruhu. Zasahovat ale nemusí.
     
    52:59
    Vyloučení v týmu Banes Motor České Budějovice:
    Přikryl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    51:52
    Adam Kubík clonil střele, přesto ji Westerholm dokázal najít a udržel ji napoprvé ve své výstroji. Kubík se následně dostal do menší potyčky s protihráčem, nic většího z ní ale nebude.
     
    50:08
    Dominik Simon dostal přihrávku v útočném pásmu a snažil se dostat do střelecké pozice, proti převaze bránících hráčů ale neuspěl.
     
    48:46
    Peter Tiivola mohl zvýšit na tříbrankový rozdíl! Zhruba z jednoho metru před brankou ale vystřelil mimo brankovou konstrukci a Hrachovina se stihl jen otočit!
     
    47:50
    Filip Přikryl si najížděl velmi nebezpečně před branku, kam mu spoluhráč předával kotouč. Ve změti hráčů ho ale nedokázal usměrnit, kam by bylo potřeba.
     
    46:24
    Julius Junttila se dostal do dobré příležitosti, když v rychlosti nabruslil do mezikruží. Hrachovina ale jeho pokus dokázal vykrýt a poslal ho mimo dosah finských hráčů.
     
    45:07
    Filip Přikryl se dostal s kotoučem do útočného pásma, kde o něj ještě bojoval v rohu ledové plochy a úspěšně. Následně ho posílal před branku, ale ani jeden z jeho spoluhráčů ho neposlal na branku.
     
    43:23
    Connor Bunnaman chtěl další dnešní branku, ale jeho pokus z vrcholku pravého kruhu skončil jen na připraveném betonu Dominika Hrachoviny.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 29. Simon (Harris, Gulaš) – 4. Bunnaman (Mingoia), 19. Hyry (Turunen), 37. Mingoia (Koivunen, Bunnaman), 60. Junttila (Mingoia)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Gulaši, Pýcha, Doudera (A), Kachyňa, Štencel, Krutil, Hovorka – Simon, Harris, Gulaš – Ordoš, Hanzl, Kubík – Přikryl, Vopelka, Valský – Chlubna, Toman, Beránek – Koláček
    Trenér: Čihák

    Kärpät Oulu: Westerholm (Kokko) – Koivisto, Berglund, Ohtamaa, Jandus, Kivistö, Passo, Pieniniemi – Koivunen, Bunnaman, Mingoia, Turunen, Tiivola, Antonen, Junttila, Kemppainen, Björkqvist, Jakobsson, Hyry, Anttila, Antti-Roiko
    Trenér: Marjamäki

    Rozhodčí: Jaroš, Čáp – Lhotský, Thuma
    bahis siteleri