Plzeň – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Liberec – Sparta 0:2 (kon.) | Slavia – Karviná 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:0 (2:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 03.09.2023, 15:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů se opět budu v Doosan Aréně těšit, na shledanou. (16:56:53)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
     
    Je dobojováno, Viktoria Plzeň na svém trávníku porazila pražské Bohemians 2:0 a připisuje si čtvrté vítězství v lize za sebou. Obě trefy padly již v prvním poločase. Nejprve skóre otevřel v deváté minutě Durosinmi, na konci první půle se poté krásnou ranou prezentoval brazilský hráč Cadu. Hosté měli pouze náznaky šancí, Hybš trefil po tečované ráně tyč, avšak dnes to bylo na Plzeň málo. Vítězství domácího celku je naprosto zasloužené.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Lukáš Kalvach poté rozehrál roh na Klimenta a společně míč drželi u rohového praporku. Nene, v tomto zápase už se toho moc nestane.
     
    90+4
    Plzeň stále nemá dost a i dvě minuty před koncem se nadále tlačí dopředu. Cadu vykouzlil fantastickou přihrávku do vápna na Klimenta, plzeňský útočník poté vsadil na tvrdost střely, Reichl jeho pokus na bližší tyči vyrazil na roh.
     
    90+3
    Jan Kopic bojoval na pravém křídle o míč, ten nakonec nezískal, avšak vše napravil Sampson Dweh, který na půlce předvedl další ze sbírky fantastických obranných zákroků.
     
    90+2
    Hra se nadále odehrává daleko od branky Staňka, hráči Bohemky se nemůžou dostat do jakéhokoliv tlaku, ba naopak, Plzeň hru zkušeně kontroluje.
     
    90+1
    V té první nastavené minutě mohl přidat pojistku Matěj Vydra, který dostal dobrý pas do vápna, poté ale ranou z úhlu trefil jen brankáře Reichla, který proti němu dobře vyběhnul.
     
    90
    Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nastaví nad rámec normální hrací doby pět minut.
     
    89
    Tím hráčem je explzeňský Matěj Hybš, který se nemůže příliš postavit na nohu, ale ukazuje, že je chlap a v zápase pokračuje, jelikož trenér Veselý již střídat nemůže.
     
    88
    Na hřišti zůstává ležet jeden z hostujících hráčů, k němu již spěchají kluboví lékaři, chvilku se nyní hrát nebude.
     
    86
    Erik Prekop se snažil se zápasem ještě něco udělat, navedl si míč do vápna, jeho střelu ale lapil s ledovým klidem brankář Staněk.
     
    85
    Hráči Viktorie stále kontrolují hru, jenomže Staňkovi nyní nevyšel odkop od své branky a hrát tak mohou po delším čase opět hosté z hlavního města.
     
    84
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Tomáš Chorý, přichází Matěj Vydra,
    ze hřiště odchází Erik Jirka, přichází Jan Kopic.
     
    84
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
    ze hřiště odchází Adam Kadlec, přichází Matyáš Kozák.
    82. Chorý selhal v obří tutovce
     
    82
    Neuvěřitelný Michal Reichl v brance Bohemians! Jan Kliment se po podrém presinku dostal k míči, ten posléze Chorému naservíroval jak na zlatém podnose, jenomže Reichl předvedl zákrok zápasu.

    Jakub Štěrba

    Branky: 9. Durosinmi, 45. Cadu (Chorý)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Cadu, Bucha, Traoré (66. Šulc), Kalvach, Jirka (84. Kopic) – Durosinmi (59. Kliment), Chorý (84. M. Vydra).
    Náhradníci: Tvrdoň, Jedlička – Paluska, Řezník, Mosquera, Jemelka, Holík.

    Trenér: Miroslav Koubek.

    Bohemians Praha 1905: Reichl – Ad. Kadlec (84. M. Kozák), Křapka, Hybš – Köstl (46. Vala), Hůlka (C), R. Hrubý (32. Smrž), Kovařík (46. M. Dostál) – Jan Matoušek (66. Mužík), Beran – Prekop.
    Náhradníci: Valeš, Soukup – Jindřišek.

    Trenér: Jaroslav Veselý.

    Rozhodčí: Všetečka – Nádvorník, Hádek.

    Diváci: 9156
    bahis siteleri