Mountfield HK – Kometa Brno 5:6 (po pr.) | Plzeň – Davos 4:6 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
5:6 (2:2, 1:1, 2:2 - 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 01.08.2023, 12:45 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mne vše, přeji příjemné odpoledne a na počtenou. (15:55:32)
     
    Dnešní zápas je definitivně u konce a výhru si odvážejí dorostenci Komety. Dlouhou dobu utkání se oba týmy přetahovali o vedení a už to vypadalo, že dvoubrankové vedení hostů ohroženo nebude, nakonec se ale Lvy zmohli na poslední výpad a skóre dorovnali. V prodloužení ale Kometa nedala Východočechům šanci a zaslouženě vítězí poměrem 6:5 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    60:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští v prodloužení nepůjčili Lvům puk a nakonec udeřili i pomocí nešťastného odrazu. Kometa šikovně přenesla hru na volného VOJTĚCHA KUBÍNA, který bekhendem přihrával před branku. Rychlý puk si do vlastní sítě smolně shodil bránící Jaroslav Vondruška bruslí. Bez asistence.
     
    60:27
    Kometa drží puk a nechce zbytečně riskovat.
     
    60:13
    Hraje se 3 na 3.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani další čtyři branky nedokázali rozseknout tento vyrovnaný zápas. Hradec se nezalekl dvoubrankového vedení hostů a v posledních minutách zápasu vyrovnal na 5:5.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:32
    Kometa v poslední minutě tlačila Hradec ze všech sil, na střelecký pokus se ale pořádně nadřela. Mountfield je stále v zápase díky skvělému Růžičkovi.
     
    59:08
    Velký tlak Komety zastavuje až zakázané uvolnění Lvů.
     
    58:17
    Hradec přestál infarktovou situaci! Hamák mohl z pravého kruhu přidat čtvrtý gól, Růžička ho ale nádherně zastavil.
     
    57:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Souhra dvou nejmenších hráčů Lvů přinesla své ovoce, Bulat zpoza branky našel volného MARTINA VÁCLAVÍČKA a ten se zblízka nemýlil. Asistence: Vojtěch Bulat.
     
    55:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec snížil po zmatcích v obraně Komety se dostává zpátky do zápasu! JOSEF JANEČEK vyzkoušel své štěstí z velkého úhlu a přesně trefil levou šibenici. Týmy teď dělí jediná branka – 4:5. Asistence: Lukáš Hofman.
     
    54:27
    Kometa mohla navýšit z trestného střílení, puk při forhendové kličce ale vypíchl Růžička.
     
    54:27
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Vencl – TS, podrážení.
     
    53:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to hattrick! DOMINIK HAMÁK se dostal k dorážce vlastní střely a do odkryté sítě zakončil své třígólové představení. Brno má náskok dvou branek, do konce zápasu zbývá pouhých šest minut. Bez asistence.
     
    52:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde znovu do vedení a teď už si ho nutně musí udržet. Rozjetý FILIP ŠEBELA se protáhnul od levého mantinelu přes střed hřiště a bekhendem poslal hosty do vedení. Povedená akce útočníka Komety – 3:4. Asistence: Jan Brabenec.

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 15. Hornych, 18. Holoubek (Hendrych, Vondruška), 36. Vondruška (Forejtek), 56. Janeček (Hofman), 58. Václavíček (Bulat) – 5. Chaika (Volf), 17. Hamák (Kubín), 37. Hamák (Kubín), 53. Šebela (Brabenec), 54. Hamák, 61. Kubín


    Mountfield HK: Růžička (Petřík) – Pánek, Forejtek (C), Studnický, Pavlík, Wališ, Wilczok, Vencl, Janeček – Hendrych, Vondruška, Holoubek – Šichan, Klíma, Frolík – Bulat, Langer, Václavíček – Pavelka, Hornych, Hofman.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Kometa Brno: Váňa (Král) – Vyhlídal, Panasenko, Mátl (C), Polák, Beroun, Navrátil – Štulo, Kubín, Hamák – Volf, Brabenec, Šebela – Šulla, Kerbler, Stibůrek – Daněk, Chaika, Kukleta.
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Maštalíř – Horák, Paštika
    bahis siteleri