Vlci Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 5:2 (kon.) | Vsetín – Michalovce 4:1 (kon.)
Kobra – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 3:10 (kon.) | Milevsko – Písek 0:0 (kon.)
Crimmitschau – Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Technika Hockey Brno
3:10 (1:3, 1:5, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Středa 06.09.2023, 18:30 • Sportcentrum Lužánky • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Přípravný zápas Techniky Brna s Havlíčkovým Brodem je u konce. Přestože byla v závěrečné dvacetiminutovce střelecky aktivnější Technika, na góly znovu vyhráli Bruslaři, u kterých se počítadlo nakonec zastavilo na čísle deset. Technika skórovala v každé třetině jednou. Domácí měli v zápase pár světlejších momentů, vysoká výhra Havlíčkova Brodu však byla zasloužená. Hned pěti body (3+2) se na výhře hostů zapsal Filip Pártl.

    To je dnes ode mě vše, těším se u dalšího přenosu, na počtenou. (20:38:35)
     
    Střely na konci utkání: 35:50 (8:16, 11:20, 16:14)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Technika se ještě jednou dostala do zajímavé situace před bránou, domácí si však poslali o jednu nahrávku víc, než bylo nezbytné, a ke střele se tak nakonec nedostali.
     
    59:36
    Čermák si v závěru udělal výlet až za brněnskou bránu, odkud ještě před přední tyčí nahrál do kruhu Voříškovi, jenž střelou z první nepřekonal brankáře.
     
    58:50
    Domácí se ještě snaží trochu zmírnit nepříznivý výsledek. Střelu od modré ale uklidil havlíčkobrodský brankář do své výstroje.
     
    57:25
    Martin Lašák vystřelil od modré čáry a ihned se hnal před bránu k dorážce. Nedvěd ale kotouč nevyrazil.
     
    56:59
    Bruslaři se dostali s kotoučem do útočného pásma, kde o něj ale velice rychle přišli.
     
    56:26
    Rozhodčí nyní hostům odpustili zakázané uvolnění. Vypadá to, že chtějí nechat zápas co nejrychleji dohrát.
    55:19 PÁRTL - 3:10
     
    55:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se radují podesáté! FILIP PÁRTL nahodil kotouč do útočného pásma. Mladý útočník si sám dojel své nahození a přesnou střelou na vzdálenější tyč prostřelil brněnského brankáře, čímž dokonal hattrick! Bez asistence.
     
    54:55
    Oddechový čas pro tým BK Havlíčkův Brod.
     
    54:19
    Technika se dostala do přečíslení, celou situaci ale zbytečně složitě přehrála, a nakonec se ani nedostala do zakončení.
    52:50 KAUKIČ - 3:9
     
    52:50
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácím se přece jen podařilo snížit! Střelu od modré zachytil před bránou Karel Benýšek, jenž ještě vylepšil pozici LUKÁŠI KAUKIČOVI. Ten už jen zakončoval do odkryté klece. Asistence: Karel Benýšek.
     
    52:35
    Pártlovu střelu z pravého mantinelu s přehledem zlikvidoval brankář.
     
    52:04
    Vyroubal nabízel z pravé strany před bránu dobrý kotouč, ani jeden ze dvou najíždějících si útočníků na něj však nedosáhl, neboť ho srazil pozorný Nedvěd.
     
    51:39
    Voříšek vystřelil od modré čáry. Nešpůrek vyrazil kotouč vysoko před sebe. Odražený puk nakonec odehrála obrana domácích pryč.
     
    51:16
    Snášel vystřelil z levého kruhu mimo.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Macháň (Pigl, Tomaník), 35. Tomaník (Snášel), 53. Kaukič (Benýšek) – 1. Holenda (Krejčí, Voříšek), 8. Tecl (Pártl, Zych), 9. Oščádal (Benák, Dymák), 23. Čermák (Voříšek, Křehík), 34. Pártl (Tecl, Krejčí), 35. Pártl (Tecl, Pavelec), 36. P. Vacík (Oščádal), 39. Voříšek (Křehlík), 48. Tecl (Pavelec, Pártl), 56. Pártl


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Šembera) – Dufek (C), Lašák, Macháň, Úlehla, Holík, Kubica, Fornál – Kaukič, Pospíšil, Benýšek – Pígl, Snášel, Tomaník – Vyroubal, Bartes, Čoupek – Harmim
    Trenér: Jiří Rech

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Kukeně) – Čermák (A), Krejčí, Zych, D. Vacík, Benák, Kutlvašr – Holenda, Křehlík, Voříšek (C) – Tecl (A), Pártl, Pavelec – P. Vacík, Dymák, Oščádal
    Trenér: Aleš Kraučuk
    bahis siteleri