Spišská N. Ves – Králi 11:2 (kon.) | Sparta – Liberec 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Řisuty 3:2 (kon.) | Vienna Capitals – Mountfield HK 0:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (4:0, 0:0, 1:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 08.09.2023, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. (20:33:04)
     
    Třetí třetina nabídla tři branky a z konečného vítězství 5:2 se radují hráči Havlíčkova Brodu, kteří vyzráli nad Žďárek nad Sázavou i podruhé v letošní přípravě. Hosté měli hororový start do zápasu, když prohráli první dějství v poměru 0:4. Bruslaři v další části kontrolovali náskok a i přes dvě zaváhání mají v Kotlině vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Další práce pro domácího gólmana, jež opětovně chytá na výtečnou. Tentokrát si na něj nepřišel bývalý spoluhráč – Tomáš Chlubna.
     
    59:05
    Lukáš Jícha hledal před brankou Jakuba Grauera, který nasměroval puk na Nováka. Maskovaná opora Bruslařů udržela kotouč ve výstroji.
     
    58:06
    Havlíčkův Brod dohrává zápas s kotoučem na hokejkách.
     
    57:03
    Jiří Sláma si poradil s rutinní střelou od pravého mantinelu. Puk končí v lapačce žďárské jedničky.
     
    56:58
    Dnešní utkání sleduje 236 diváků.
     
    55:57
    Bruslaři na své modré úspěšně ubránili útok soupeře. Valášek poté na druhé straně vybojoval pro svůj tým vhazování v útočném pásmu.
     
    53:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři uklidňují situaci pátou vstřelenou brankou! Puk si na levém kruhu zpracoval a posléze vystřelil Dominik Vacík, avšak jeho pokus ztečoval mimo dosah Slámy MAREK KOPIC. Asistence: Michal Kerber a Marek Tecl.
     
    52:45
    Žďár právě vstřelil branku! Plameny dramatizují utkání, když se dostávají na dostřel dvou branek! ADAM PALEČEK byl sice tísněn, ale využil krytí kotouče na to, aby vystřelil dobrou ránu zápěstím. Jeho pokus z levé strany našel mezírku u bližší tyče. Asistence: Vojtěch Tvrdík.
     
    51:33
    Dnes velmi aktivní Václav Půža vyzkoušel pozornost Čeňka Nováka, který skryl touš do lapačky. Následné dojetí do brankáře nechali rozhodčí bez trestu.
     
    50:33
    Oba celky předvedly řadu nepřesností v kombinaci, což má za důsledek to, že se útočné akce nedaří.
     
    49:14
    David Košťál předvedl akci: Přijď sem, kan jdeš, když si udělal vysloveně kužel z jednoho z obránců hostů. Jeho zakončení vytěsnil Sláma nad branku.
     
    48:23
    Filip Pártl hledal na pravé straně Marka Kopice, jenže k němu kus černé gumy nedoputoval.
     
    47:20
    Aktivní domácí pokračují dál. Teď nahodil puk do útočné třetiny Voříšek, gólman Žďáru ho radši schoval pod lapačku.
     
    46:19
    Havlíčkův Brod doslova drtí svého soupeře v obranné třetině. Brankář Sláma si byl ve svých zákrocích jistý.
     
    45:38
    Martin Gregar se zvedá z ledové plochy za pomoci svých spoluhráčů, těžko říct, co se stalo...Hostující útočník je ovšem v pořádku.
     
    45:09
    Hosty úvodní trefa nabudila k většímu nasazení v útočném tažení. Nyní hledal Wasserbauer před brankou Jíchu, ten ale jen o pár čísel nedosáhl na kotouč.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 3. Kerber (Bureš, Košťál), 4. Přidal (Pavelec), 12. Pavelec (Dymák), 16. Voříšek (Kopic, Holenda), 54. Kopic (Kerber, Tecl) – 44. T. Ludvík (Grauer), 53. Paleček (Tvrdík)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – Zych, J. Novák (C), Krejčí, Čermák (A), D. Vacík, Kerber – Holenda, Křehlík, Voříšek (A) – Tecl, Pártl, Kopic – Košťál, Valášek, Bureš – Pavelec, Dymák, Přidal.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – J. Ludvík, Macek, Půža, Grauer, Kubíček, Tvrdík – Jícha, Wasserbauer (C), Gregar – Chlubna, T. Ludvík, Čejka – Paleček, Štola, Malenovský – Polodna.
    Trenér: Luboš Sláma

    Rozhodčí: Tomáš Sibera – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 236
    bahis siteleri