Havlíčkův Brod – Technika Brno 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Technika Hockey Brno
Sobota 16.09.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod nenavlékl čtvrtý vítězný korálek na šňůrku, nad jeho síly byla Technika Brno, která podala v Kotlině velmi dobrý týmový výkon podpořen na gólmanovi. Hosté byli ve většině duelu aktivnější, nebezpečnější a před startem druholigového ročníku se naladili výhrou. Bruslaři budou mít před startem ročníku ještě jednu prověrku, v úterý 19. září vyzvou na domácím ledě Písek. (19:34:23)
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji vám za pozornost a příště se těším na počtenou. Užijte si zbytek víkendu mil příznivci online přenosů.
     
    Havlíčkův Brod nenavlékl čtvrtý vítězný korálek na šňůrku, nad jeho síly byla Technika Brno, která podala v Kotlině velmi dobrý týmový výkon podpořen na gólmanovi. Hosté byli ve většině duelu aktivnější, nebezpečnější a před startem druholigového ročníku se naladili výhrou. Bruslaři budou mít před startem ročníku ještě jednu prověrku, v úterý 19. září vyzvou na domácím ledě Písek.
     
    Třetí třetina patřila Technice Brno, která vstřelila tři branky a po právu vítězí. Jihomoravský celek tak paradoxně vybředl z herní krize, kterou začal právě Havlíčkův Brod. Bruslaři nehráli špatně, jenže jim chyběla lehkost a především hlad po gólech. Brnu výrazně pomohl svým výkonem gólman Dominik Groh, jenž působil spolehlivým a klidným dojmem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Ve vlastním oslabení zahrozil kapitán hostujícího výběru Martin Dufek, pokus skončil ve výstroji Martina Nedvěda.
     
    59:18
    Lukáš Bureš se zkusit prosadit mezi trojici v černém, ale přes zesílenou obranu soupeře nedokázal projít.
     
    58:45
    Marek Tecl zkusil vykřesat jiskřičku naděje, pokus z levého kruhu byl nepřesný.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Havlát – 2 min., podrážení.
    57:00 MASÁR - 1:5
     
    57:00
    Technika právě vstřelila branku! Jihomoravané korunují svůj výkon další brankou. Nesim Harmin zavezl puk do třetiny, otřel ho o Nedvěda a z dorážky se prosazuje PASCAL MASÁR. Asistence: Nesmin Harmin.
     
    56:34
    Platonický nápor domácí družiny likviduje brankář soupeře, jemu pomůže i obrana, takže Havlíčkův Brod buší do plných.
     
    55:31
    Marek Tecl vyzkoušel pozornost Groha, který si s ranou z pravého kruhu věděl rady. Havlíčkův Brod je v krizi, zato Technika je na koni.
     
    54:23
    Zmar nebo spíš křeč na straně Havlíčkova Brodu, který nechytá závěr utkání. Hosté jsou na ledě úplně všude a Bruslaři horko těžko stíhají.
     
    53:23
    Na straně jihomoravského celku mohlo být veseleji, neboť Robert Havlát předložil puk Karlu Benýškovi, který v těžké pozici neskóroval!
    51:40 VYROUBAL - 1:4
     
    51:40
    Technika právě vstřelila branku! Rychlý a přesný únik dává vale šancím domácím ke zdramatizování zápasu. Karel Holík výborně vykoupal obranu v čele s brankářem, když předložil puk TOMÁŠI VYROUBALOVI. Ten svým druhým gólem zápasu zvyšuje vedení Techniky na rozdíl tří gólů! Asistence: Nesmin Harmin.
     
    51:22
    Matěj Krejčí vymyslel krásnou nahrávku, ale spoluhráč ho nepochopil, kotouče se ujímají hosté.
     
    50:40
    Soupeř odpovídá stejnou mincí, jenže i on se nedokázal gólově prosadit. Hra je velice napínavá.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 26. Pártl (Kerber, Pavelec) – 18. Vyroubal (Pigl, Bartes), 22. Tomaník, 45. Masár (Benýšek, Havlát), 52. Vyroubal (Harmin), 57. Masár (Harmin)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Č. Novák) – Krejčí, Zych, Kutlvašr, Kerber, D. Vacík, Benák – Tecl, Křehlík, Dymák – Pavelec, Pártl, Kopic – D. Košťál, Valášek (C), Bureš.
    Trenér: Radek Haman

    Technika Hockey Brno: Groh (Nešpůrek) – Dufek (C), Fornál, Remta, Lašák, Holík, Úlehla, Kubica – Masař, Havlát, Benýšek – Pospíšil, Picka, Tomaník – Čoubek, Bartes, Pígl – Harmin, Vyroubal, Račický.
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Tomáš Sibera – Jan Kuchta, Zdeněk Fišer

    Diváci: 152
    bahis siteleri