Krnov – Opava 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 0:0 (zruš.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (0:2, 3:1, 3:1)
IHC Králové Písek
Úterý 19.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je tu konec! Havlíčkův Brod odehrál první polovinu zápasu špatně, Písek si tak relativně v klidu vybudoval dvoubrankový náskok. Domácí však dvěma slepenými brankami ve druhé třetině srovnali. Písek se posléze ještě jednou dostal do vedení, Kraučukovi svěřenci ale ještě ve druhé části vyrovnali a na začátku té třetí se dokonce dostali do vedení. Králové po chybě soupeře sami vstřelili vyrovnávající branku, jenže závěr utkání patřil borcům z Vysočiny. Ti se nakonec ještě trefili dvakrát, a nakonec tak slavili výhru 6:4.

    To je dnes ode mě vše, těším se u dalšího přenosu, na počtenou. (20:14:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Bruslaři se v posledních sekundách drží na kotouči. Generálku před sezonou tak vyhrají domácí.
    59:10 BUREŠ - 6:4
     
    59:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí dávají gól jistoty! Martin Zych našel dlouhou nahrávkou Davida Košťála, jenž uvolnil LUKÁŠE BUREŠE. Ten posléze bekhendem zakončil do prázdné brány. Asistence: David Košťál, Martin Zych.
     
    58:58
    Bruslaři dostali kotouč pryč ze svého pásma.
     
    58:28
    Nahození od modré čáry dorážel do brány Koupal. Ten se však jen těsně ke skákajícímu kotouči nedostal.
     
    58:05
    Písek jde na led s šesti hráči v poli!
     
    58:05
    Oddechový čas pro tým IHC Králové Písek.
     
    58:05
    Ke střele z nouze z levého kruhu dostal Rousek. Novák s jeho pokusem neměl problém. Hosté však vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    57:33
    Rousek se po pravé straně dostal do útočného pásma a zkusil z kruhu vystřelit. Kotouč se však odrazil Radošovi, jenž přes těsnou obranu nedokázal kvalitně zakončit.
     
    56:19
    Bruslaři se po delší době dostali do útoku. Jejich kombinace skončila na levém kruhu, odkud střílel Valášek, jeho ránu ale chytil rychle se přesunuvší Kříž.
     
    56:06
    V závěru třetí třetiny hrají obě mužstva naplno. V generálce před sezonou nechce ani jeden ze soupeřů prohrát.
     
    55:04
    Sražená střela Písku letěla vysokým obloukem někam na Novákovu bránu. Havlíčkobrodský brankář si raději pro puk sáhl lapačkou.
     
    54:17
    Písek nyní zasypal havlíčkobrodskou bránu množstvím nebezpečných a mnohdy i tečovaných střel. Čeněk Novák ale jistými zákroky podrážel svůj tým.
     
    53:25
    Bruslaři se dostali s kotoučem až před bránu, kde ho jeden z útočníků málem tečoval až do brány. Hrací předmět se ale nakonec odrazil mimo nebezpečný prostor.
     
    51:45
    Turkovo nahození od modré letělo mimo bránu. Následný odražený puk si pohlídal havlíčkobrodský brankář.
    50:32 KUCHTA - 5:4
     
    50:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou znovu do vedení! Marek Tecl vybojoval u pravého mantinelu kotouč a pěknou nahrávkou vyslal do útoku Filipa Dymáka. Ten měl již dobrou pozici pro střelu, ještě ale nahrál na levou stranu, kam si najížděl PETR KUCHTA. Havlíčkobrodský kapitán nabízenou šanci bezpečně proměnil. Asistence: Filip Dymák, Marek Tecl.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Košťál (Benák), 33. Voříšek (Holenda), 39. Tecl (Zych, Pártl), 44. Voříšek (Bureš, Valášek), 51. Kuchta (Dymák, Tecl), 60. Bureš (Košťál, Zych) – 5. Matiášek (Koupal), 8. Radoš (Volf, Matiášek), 35. Matiášek (Vajner), 48. Hracholski


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – J. Novák, Zych, Vacík, Kerber, Krejčí, Benák – Holenda, Křehlík, Voříšek (A) – Pavelec, Pártl, Kopic – D. Košťál, Valášek, Bureš – Tecl, Dymák, Kuchta (C).
    Trenér: Aleš Kraučuk

    IHC Králové Písek: Kříž (Svoboda) – Hanus, Radoš, Vajner, Šilhán, Turek, Pavlát, Kurfüst – Rousek, Volf (C), Matiášek – Pouzar, Koupal, Ženíšek – Hrakholski, Hollar, Kolář – Novotný, Brož, Andrle.
    Trenér: Jan Trummer st.
    bahis siteleri