Olomouc – Pardubice 2:5 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 2:5 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (0:1, 1:2, 3:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 04.11.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce. Jihlava v něm předvedla velký obrat ze stavu na 1:3 na 4:3, k tomu navíc ve sporné situaci rozhodčí jednu trefu domácí Dukle neuznali. Jihlava se tak může radovat ze tří bodů, díky kterým udržela čtvrté místo a stále stejnou ztrátu na třetí Vítkovice. Hosté naopak budou muset zkousnout krutou porážku, neudrželi dvoubrankové vedení a pošesté v řadě odchází ze zápasu z prázdnou, i nadále se tak drží na posledním místě.

    To je z dnešního utkání vše, děkuji za sledování přenosu a přeji příjemný zbytek víkendu. (14:26:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Je zřejmě rozhodnuto, Coufal sice ještě mohl v posledních vteřinách potvrdit výhru Jihlavy gólem do prázdné, domácí už však o výhru nic nepřipraví.
     
    59:17
    Přerov znovu přestřelil od modré, Dukla se snaží dostat k puku, zatím ho však drží víceméně jen hosté.
     
    59:00
    Buršík těsně přestřelil, Přerov pokračuje v silném tlaku na Jihlavskou branku.
     
    58:52
    Zakázané uvolnění Dukly a Přerov na nic nečeká, posílá šest hráčů do hřiště!
     
    58:41
    Hosté v plném počtu.
     
    58:20
    Přerov už tentokrát dokázal vybojovat puk a snažil se ho rychle vyhodit do útočného pásma, hosty však tentokrát zradil strop malé haly v Jihlavě, který je svou nízkou výškou poměrně vyhlášený.
     
    57:59
    Oddechový čas pro tým HC ZUBR Přerov.
     
    57:59
    Löffler zkusil vystřelit až od modré, jeho ránu ale Vojtek dobře viděl a neměl s tímto pokusem velké problémy.
     
    57:15
    Jihlava už v přesilovce nikam nespěchá, nahození z prostoru mezi kruhy dokázal Vojtek pokrýt, to je však pro hosty v této situaci málo.
     
    56:58
    Číhal z bezprostřední blízkosti těsně přestřelil branku a poslal puk až na zadní plexisklo, následnou dorážku k levé tyči už si Vojtek pohlídal a pokryl svou výstrojí.
     
    56:41
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Kryštof Janek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    56:30
    Na druhé straně musel Vojtek zasahovat proti střele po ledě, včas dokázal přikrýt puk svou lapačkou a nedovolil tak Dukle výrazněji ohrozit branku.
     
    55:40
    Přerov v závěru zkouší střely ze všech stran, ostatně gól může padnout odkudkoliv. Billa pálil z poměrně velké vzdálenosti od mantinelu, jeho střele ovšem chyběla větší přesnost.
     
    55:10
    Jeden z domácích hráčů vyhodil puk místo do středního pásma pouze na vlastní střídačku, Přerov tak ještě chvíli zůstane v útočném pásmu.
     
    54:07
    Přerov se snaží rychle rozehrát, nakonec však musí s pukem až za vlastní branku. Zdá se, že nejen psychické, ale i fyzické síly má v závěru utkání spíše domácí Jihlava.
    53:02 Kevin COUFAL - 4:3
     
    53:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla otáčí stav zápasu v samotném závěru utkání! Hosté znovu pouze vyhodili na modrou, zde sebral puk Kuprijanov a přihrál ho na hokejku KEVINA COUFALA. Ten z malé vzdálenosti dokázal puk procpat mezi tyč a Vojtkovu výstroj a přidal tak dost možná rozhodující branku. Asistence: Ilarion Kuprijanov.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 33. Rauš (Löffler, Modl), 43. Kuprijanov (Coufal, Burkov), 49. Vovsík (Rauš, Löffler), 54. Coufal (Kuprijanov) – 13. J. Hanák (Buršík, Kolařík), 31. Tomiga (Hradil, Hlávka), 37. Buršík (Billa, Pekr)


    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Cinka) – Číhal (A), Jeletz, Vovsík (C), Löffler, Topol, Vandas, Ludvík – Coufal, Kuprijanov, Burkov – Rauš (A), Modl, Bulík – Nosek, R. Váňa, Klapica – Já. Jungwirth, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Da. Bárta, Tomiga, Billa (A), Škňouřil, Koblížek, Pekr, Janek – Kuchta, Hradil, Hlávka – Buršík (A), J. Hanák, Kolařík – Švejda, Mašek, Holík (C) – Nášel, Šťastný, Šindler.
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Bejček, Valda – Dědek, Hlinka
    bahis siteleri