Ukrajina – Sparta 3:2 (1:0 po s.n.) | Salzburg – K. Vary 1:7 (kon.) | Třinec – HS Riga 1:5 (kon.)
Davos – Vítkovice 5:4 (kon.) | Ukrajina – HC Slovan 2:3 (kon.) | Salzburg – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Sparta – HS Riga 1:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 10:6 (kon.) | Třinec – HC Slovan 4:0 (kon.)
Davos – Mountfield HK 3:4 (kon.)
konec
Ukrajina
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
Sobota 05.08.2023, 13:40 • Werk arena, Třinec • President Cup
Partner:
     
    Slovenský tým nakonec dokázal strhnout zápas na svou stranu a získává druhé vítězství ve skupině. Ukrajina bude čekat na výsledek následujícího zápasu mezi Spartou a Rigou, aby se dozvěděla, zda skupinu zakončí na čtvrtém nebo posledním místě.

    Nejlepší hráči: Oleksandr Petukhov – Leonardo Roberto Henriquez. (15:41:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Slovan dohrává závěr zápasu v početní výhodě.
     
    59:10
    Tečovanou střelu Naumenka od modré čáry vyrazil jeden z hráčů Slovanu vedle branky.
     
    58:31
    Ukrajina už byla v pěti, ale ne dlouho, protože po střele od levého mantinelu došlo k přerušení hry. Následně byl jeden z hráčů Slovanu krosčekován Kosarevem.
    57:58 FLORIŠ - 2:3
     
    57:58
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slováci se radují! Požgay přihrál puk podél modré čáry JAKUBU FLORIŠOVI, který vystřelil k pravé tyči a přesně trefil kousek volného prostoru na cestě do branky! Asistence: Marko Požgay – 2:3.
     
    57:17
    Přesilovka Slovanu končí. Na dvě minuty je vyloučen Timur Trebula, který zasáhl jednoho z hráčů soupeře hokejkou do obličeje.
     
    56:37
    Nahození Floriše od modré čáry prolétlo ke Kononenkovi, jenže ten úspěšně zakročil a jeho spoluhráči vyhodili puk do obranné třetiny Slovanu.
     
    56:24
    Trenér Slovanu Bratislava si vzal oddechový čas.
     
    56:24
    Haponenko po odpískání byl příliš důrazný v dohrávání soubojů, což rozhodčí ocenil dvouminutovým trestem za hrubost.
     
    55:50
    Burov vysunul dlouhou přihrávkou Potočka, ten si najel skoro až před branku soupeře, ale tam byl odstaven. Zkusil tak vrátit puk na Potočku, který však nedokázal vystřelit přes bránícího hráče.
     
    54:49
    Ukrajina zavezla puk do útočného pásma, kde se jej snaží udržet.
     
    53:49
    Hotsko u mantinelu srazil hráče Slovanu a je vyloučen na dvě minuty za napadení. Slovan čeká další přesilová hra.
    53:00 CHAIKA - 2:2
     
    53:00
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Kuraiev zachytil vyhozený puk Mišovičem, rozjel se z levé strany na pravou, najel si do kruhu, odkud přihrál puk před branku, kam si dojel ARTEM CHAIKA, který srazil puk bruslí za záda Henriqueze. Asistence: Daniil Kuraiev – 2:2.
     
    51:49
    Velký tlak Ukrajiny odstartovala střela Kosareva od modré čáry, kterou gólman Slovanu vyrazil. Následoval tlak, po kterém Marintsev měl před sebou odkrytou branku, ale netrefil, stejně tak dorážející Korasev z levé strany.
     
    49:28
    Haponenko se dral po pravém mantinelu dopředu, až puk vyskočil na úroveň hlavy, tam ho raději rukou odhodil na střídačku Bereš.
     
    49:13
    Henriquez zůstal ležet na ledě, poté co tam k němu spadl jeden z ukrajinských hráčů. Ještě následuje úprava výstroje gólmana Slovanu a za chvíli se bude pokračovat.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 15. Petukhov (Haponenko, Chaika), 53. Chaika (Kuraiev) – 29. Burov (Stankovien, Kadlečík), 36. Fecko (Jánošík, Truchlý), 58. Floriš (Požgay)


    Ukrajina: Koronenko (Chagarovsky) – Stasiuk, Kosarev, Petrov, Koval, Marintsev, Stupnitskyi, Petukhov – Laktionov, Naumenko, Zhovtiak, Panchenko, Chaika, Movchan, Hotsko, Tomanyshyn, Skorokhod, Haponenko, Kuraiev, Chyhyryk.
    HC SLOVAN Bratislava: Henriquez (Hornáček) – Floriš, Požgay, Bereš, Ružanský, Chalmovský, Mišovič, Tomaškovič – Kadlečík, Válek, Stankovien, Trebula, Slovák, Taliga, Vida, Šurlák, Haborák, Ďurišin, Fecko, Jánošík, Potočka, Truchlý, Burov, Šramatý.
    bahis siteleri