Tychy – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Jastrzębie – Prostějov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 1:2 (kon.) | Kolín – Banská Bystrica 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 4:1 (kon.) | Vítkovice U21 – Opava 5:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Cracovia 3:2 (po pr.) | Jihlava – Znojmo 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Vsetín – Trenčín 6:5 (1:0 po s.n.) | Pardubice B – Třebíč 7:6 (3:0 po s.n.) | Kladno – Litvínov 1:5 (kon.)
Havířov – Katowice 0:7 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Chomutov – Landshut 4:1 (kon.) | Přerov – Zlín 0:3 (kon.)
Technika Brno – Vyškov 2:9 (kon.) | Poruba 2011 – Osvětim 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 17.08.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud s Vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek čtvrtečního večera. (19:47:30)
     
    Boj v Pelhřimově je u konce. V závěrečné třetině se poměrně rozjel gólostroj, a to na obou stranách. Domácí Jihlava ale zvládala udržovat dostatečný náskok na soupeře a díky tomu také dokázala dojít k čtvrtému vítězství ze čtyřech zápasů letní přípravy. Znojemští ale také měli řadu velmi slibných příležitostí, často ale narazili na připravenou jihlavskou gólmanskou dvojici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Poslední snaha o orlí atak.
     
    58:49
    Filip Dundáček rozehrál doleva k rozjetému Marku Teclovi. Před ním byl ale Lukáš Zukal, který byl o malý kousek rychlejší a puk ukořistil. Přesto to byla Dukla, která se dokázala přesunout do útočného pásma.
    58:18 BERGER - 6:3
     
    58:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští si ukořistili tříbrankový náskok zpět! Ze skrumáže hráčů poblíž Žajdlíkovy levé ruky dokázal protlačit puk za záda znojemského gólmana JAN BERGER. Asistence: Tobiáš Handl.
     
    57:05
    Jihlavským se na malou chvíli povedlo vyvézt hru do středního pásma. Vzápětí byl ale zpátky Dominik Tejnor. Orli se ovšem nyní k zakončení nedostali.
     
    56:22
    V útočném pásmu je o něco aktivnější znojemský tým. Zakončit po obkroužení brankoviště se pokusil Radim Matuš. V cestě mu ale stál Filip Dundáček, který gólmana Berana dokázal ochránit.
    55:40 SVOBODA - 5:3
     
    55:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Gólové hody na pelhřimovském stadionu pokračují! TOMÁŠ SVOBODA obdržel zpoza branky prudkou křižnou nahrávku, kterou z první tvrdě nasměroval směrem k Beranovi. Kotouč sice nejprve orazítkoval břevno jihlavské branky, nakonec ale těsně zaplul za brankovou čáru. Asistence: Jan Hruška.
     
    54:12
    Nadvakrát Marek Tecl! Nejprve vypálil pod úhlem od mantinelu, což Žajdlík pokryl. Následně s odraženým kotoučem obkroužil znojemskou klec a u tyče se pokusil o Michigan. Znojemský brankář ale dokázal tento prostor tělem vykrýt a tím i druhý puk vyrazil.
    53:07 HANDL - 5:2
     
    53:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOBIÁŠOVI HANDLOVI to proti Znojmu střelecky lepí! Tentokrát si najel do prostoru těsně před Žajdlíkovu klec a přesným bekhendovým zakončením k tyči si připisuje v tomto utkání hattrick. Asistence: Radek Pořízek a Jan Berger.
     
    52:09
    Nepřesná Valova rozehrávka zpoza branky našla pouze hůl Davida Stránského na modré čáře. Jeho pokus o zakončení na tom ale byl s úspěšností podobně. V jeho případě puk natrefil prvního stojícího hráče Jihlavy.
     
    50:36
    Z otočky od modré poslal přesnou vyšší střelu na Žajdlíka Marek Tecl. Pro znojemského gólmana byl tento puk jako horký brambor, asi tak podobně ho nahodil těsně nad sebe. Přesto jej udržel pro svůj tým a Orli se rozlétli proti Beranovi.
     
    50:13
    Oba týmy v plném počtu.
     
    49:14
    Do nadějné situace se dostal David Vala, který byla jako jediný hráč ve žlutočerveném dresu na vrcholu útočného pásma. Proto se také pokusil o bekhendové zakončení, které ale zamířil jen těsně vedle bližší tyče znojemské branky.
     
    48:50
    Pro volný puk si do vlastního obranného pásma zajel Dominik Tejnor.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Krajč (Kočí, Dundáček), 6. Handl (Bilčík, Pořízek), 23. Meluzín (Maláč), 44. Handl (Bilčík), 54. Handl (Pořízek, Berger), 59. Berger (Handl) – 8. Šťovíček (Adámek), 43. Karlsson (Beránek), 56. Svoboda (Hruška)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (48. Beran) – Dundáček, Kočí, Kolář (A), Vala, Bilčík, Chvátal – Krajč, Bartoš (C), Jelínek – Pořízek, Handl, Berger – Meluzín, Rauš, Brož – Křehlík, Straka, Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Durný) – Bartko, Tejnor, Stránský, Remta, Zukal, Jenáček, Fajmon – Svoboda, Hruška, Sklenář – Špaček, Šťovíček, Adámek – Karlsson, Beránek, Matuš – Sedláček, Zabloudil, Masař.
    Trenér: Jiří Beroun

    Rozhodčí: Mejzlík, Polák – Augusta, Trávník

    Diváci: 309
    bahis siteleri