Vlci Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 5:2 (kon.) | Vsetín – Michalovce 4:1 (kon.)
Kobra – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 3:10 (kon.) | Milevsko – Písek 0:0 (kon.)
Crimmitschau – Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Středa 06.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přípravné utkání a vlastně i celé období přípravných zápasů je u konce. Vsetín si zlepšil před startem Chance ligy náladu, když dnes zcela po zásluze porazil loňského semifinalistu slovenské Tipos extraligy. Ve třetí třetině jsme sledovali výborné zákroky brankářů. Michalovce se nakonec dočkaly v přesilové hře v závěru třetí třetiny zásluhou Seny Acolatseho. Poslední slovo v utkání si však vzal Luboš Rob a druhou trefou v utkání pečetil vítězství Vsetína v zápase. Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování utkání a z Lapače přeji příjemný zbytek večera. (20:21:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ke střele z osy hřiště se ještě dostal Erik Hrňa, Glosár byl připraven zasahovat.
    59:42 ROB - 4:1
     
    59:42
    Vsetín právě vstřelil branku! Poslední slovo v utkání mají však domácí, konkrétně LUBOŠ ROB, jenž se zmocnil kotouče ve středním pásmu a dopravil jej do odkryté branky hostů. Asistence: Vít Jonák.
     
    59:35
    Hosté to ještě zkusí, Glosár míří na střídačku!
    58:55 ACOLATSE - 3:1
     
    58:55
    Michalovce právě vstřelily branku! Nyní už se hosté přeci jen radují! Puk na modrou čárou obderžel SENA ACOLATSE a tentokrát vyslal nechytatelnou ránu do růžku vsetínské branky, čímž sebral Žukovovi čisté konto. Asistence: Peter Bjalončík.
     
    58:43
    Další prudká rána z hole Acolatse, branku minul.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:46
    Vsetín už je ve čtyřech.
     
    57:30
    Vsetín si komplikuje závěr třetí třetiny, menší trest fasuje Vít Jonák za nedovolené bránění. Hosté budou hrát podruhé v utkání přesilovou hru 5 na 3.
     
    57:22
    Hosté jdou do akce v šesti, Glosár zůstává na střídačce!
     
    57:22
    Oddechový čas pro tým HK DUKLA Ingema Michalovce.
     
    57:22
    Žukov vyrazil puk do ochranné sítě, Valaši mohou vydechnout.
     
    56:50
    Acolatse obdržel dvakrát v krátkém sledu puk na čepel hole, poprvé jej vychytal Žukov, napodruhé těsně minul. Michalovce stále drží pásmo a snaží se alespoň o čestný úspěch.
     
    55:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kern – 2 min., podrážení.
     
    55:46
    Suja předal puk v útočném pásmu mezi kruhy Santosovi, ten byl faulován, ale v pádu ještě nebezpečně zakončil, Žukov si prostor mezi betony pohlídal!

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Ďurkáč (Berzinš, Jenáček), 21. Ďurkáč (Berzinš, Vávra), 29. Rob (Staněk, Ďurkáč), 60. Rob (Jonák) – 59. Acolatse (Bjalončík)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Ondračka, Smetana, Hryciow, Ďurkáč, Jenáček – Jonák, Berzinš, Rob – Kratochvíl, Dědek, Hrňa – Hořanský, Kern, Jandus – Melenovský, Vávra, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Glosár (Škrovánek) – Bodák, Cibák, Acolatse, Korenčík, Glazkov, Mihálik, Jasečko – Suja, Paločko, Buc, Valach, Fedor, Grega, Solenský, Kabač, Pereskokov, Bednár, Santos, Bjalončík.
    bahis siteleri