SHK Mustangové – SOHO Olomouc 7:3 (kon.) | Č.Budějovice – Zlín sledge 3:6 (kon.) | Karlovy Vary – Havířov 3:7 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
7:3 (2:1, 2:0, 3:2)
SOHO Olomoučtí Kohouti
Sobota 06.01.2024, 14:10 • Pardubice, enteria arena • Česká para hokejová liga • 11. kolo
Partner:
     
    Domácí Mustangové porazili svého soupeře z Olomouce zaslouženě 7:3, když výsledkově i herně byli lepší v každé třetině. (15:46:33)
     
    Konec zápasu.
     
    43:47
    Pardubice právě vstřelily branku! Domácí stále nemají dost, sedmou trefu přidává BERNARD HERING – 7:3! Asistence: Rennhack
     
    43:39
    Po skrumáži před bránou hosté vyhodili puk na icing.
     
    42:47
    Jedlička si dvakrát prohodil obránce a poslal puk na bránu, tam ještě dorážel jeden z hostů, ale Boček ucpal prostor u tyčky.
     
    41:23
    Pardubice právě vstřelily branku! Ztráta puku zapřičinila samostaný únik FRANKA RENNHACKA, který střelou od horní tyče překonal brankáře – 6:3! Bez asistence.
     
    40:59
    Olomouc právě vstřelila branku! Hosté ještě zmírňují stav, puk si v chumlu těl našel RADEK JEDLIČKA a bez většího přemýšlení krátkým švihem nádherně vymetl protilehlou šibenici – 5:3! Asistence: Večerek.
     
    40:13
    Puk z hole Večerky těsně minul bránu.
     
    38:24
    Bernard Hering si to pádil po křídle a orazítkoval horní tyč hostující brány!
     
    37:11
    Pardubice právě vstřelily branku! Nádherná individuální akce PAVLA KUBEŠE vykouzlila pátou branku! Obránce domácích si najel do pásma, odkud přes obránce vyslal střelu, za kterou se Černoch natahoval marně, puk se ještě otřel o tyč – 5:2! Asistence: Kořínek a Boček.
     
    36:12
    Martin Žižlavský v palebné pozici. Puk vypadalo to, že míří pod horní tyč, ale zřejmě se ještě jednoho z hráčů dotkl a doputoval po odrazu nad bránu!
     
    35:20
    Žižlavský musí pořádně zabrat dozadu, protože ho nahání Pavel Doležal. Situaci zvládl a puk uhájil.
     
    33:07
    Hlinka zariskoval při rozehrávce do brány, ale téměř se mu to nevyplatilo, celou situaci musel zachraňovat ležící brankář hostů!
     
    32:15
    Olomouc právě vstřelila branku! Hosté se trefují a vracejí se do hry! Po rychlém najetí do pásma překonal brankáře DAVID BURIÁNEK – 4:2! Asistence: Jedlička
     
    31:23
    Hering byl u mantinelu tvrdě trefen, ale hra plyne dál bez jakéhokoliv přerušení.
     
    30:07
    Poslední část začala nahozením na Bočka.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po pauze na úpravu ledu se bude pokračovat poslední třetinou, do které budou za stavu 4:1 mnohem lépe vstupovat domácí Mustanogvé.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.

    Michal Pospíšil

    Branky a nahrávky: 7. Kubeš (Hering, Doležal), 14. Rennhack (Doležal, Kubeš), 17. Doležal (Kubeš, Rennhack), 24. Hering (Michalec, Kubeš), 38. Kubeš (Kořínek, Boček), 42. Rennhack, 44. Hering (Rennhack) – 8. Jedlička, 33. Buriánek (Jedlička), 41. Jedlička (Večerek)


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kubeš (C), Doležal (A), Buhr – Neuman, Rennhack, Kolek, Tereska, Raška, Michalec, Hering, Kořínek.
    Trenér: Michal Tereska

    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička (C), Kvoch, Kardoš – Hlinka, Žižlavský, Rozkopal, Praus, Buriánek, Večerek (A), Mikuš (A).
    Trenér: Tomáš Svozil

    Rozhodčí: Mariánus, Najman
    bahis siteleri