Havlíčkův Brod – Chrudim 8:3 (kon.) | Vsetín – Břeclav 8:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:3 (2:0, 4:2, 2:1)
HC Chrudim
Pátek 15.09.2023, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    Dnes je to ode mě všechno, děkuji za pozornost a příště se těším na počtěnou. (17:23:09)
     
    Kotlina zůstala nedotčena, havlíčkobrodští dorostenci v prvním kole Ligy dorostu vyzráli nad Chrudimí. Východočeši byli na začátku utkání lepším týmem, ale selhali v koncovce, což Bruslaři potrestali. Prim hrály přesilovky, kde domácí tým využil pět ze šesti možnosti. Hattrickem se na zisku tří bodů podílel útočník Marek Čapek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Havlíčkův Brod si tři body pohlídá, je daleko od vlastního gólmana. Je jasný, že osud utkání řídily přesilovky.
     
    59:00
    Střelou přes obránce se prezentoval Šimon Řivnáč, který nebyl blízko snížení, ale vše mu zhatil gólman Bruslařů.
     
    57:47
    Černá orlice se usadila v útočné třetině Havlíčkova Brodu, kde nepříjemně operuje. Humplík musel zasahovat proti střele od mantinelu.
     
    56:52
    Michal Etflaiš si pohlídal nahození od modré čáry pohlídal s ledovým klidem.
     
    55:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Přesilovky rozhodují dnešní duel, Bruslaři využívají pátou v utkání! Dominik Chromý narýsoval nahrávku na modrou čáru, kde stál MATRIN TEML. Ten si zpracoval puk a přes změť těl ho dostal do sítě! Asistence: Dominik Chromý.
     
    55:13
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Šurc – 2 min., podrážení.
     
    53:44
    Hraje se nahoru dolu, hra má spád a čekají nás ještě zajímavé okamžiky úvodního střetnutí.
     
    52:08
    Obrovskou minelu havlíčkobrodské obrany mohl využít Ondřej Vaško. Na toho zívala odkrytá klec, jenže Humplík se stihl přesunout!
     
    51:02
    Matouš Pinkas vypálil z pravého kruhu na bližší tyč, jenže na Humplíka si nepřišel. Maskovaná opora vyrazila branku z postavení, hra je přerušena.
     
    50:01
    Oba týmy teď mají problémy s příhrou, což trochu kalí obrázek hry.
     
    48:16
    Lukáš Mandys mohl přidat třetí bod utkání, jenže v ideální možnosti trefil natažený beton Jakuba Humplíka, který předvedl zákrok duelu!
     
    47:07
    Chrudim po vstřelení třetí branky ožila. Je více na kotouči, ale Bruslaři akceptují tempo soupeře. Sledujeme vyrovnanou pasáž hry.
     
    45:43
    Chrudim právě vstřelila branku! Východočeši se nevzdávají a kontrují průběh utkání! Samuel Kopecký přistrčil touš ROBINU ŠTĚPNIČKOVI, který krásnou ránou zápěstím trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Samuel Kopecký.
     
    43:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Čtvrtá využitá přesilovka pro Havlíčkův Brod znamená zvýraznění vedení! Dominik Chromý neuspěl se svoji střelou, ale k dorážce se dostal MAREK ČAPEK. Ten stál ve správný čas na správném místě, když přehodil beton gólmana. Havlíčkobrodský štírek tím kompletuje hattrick! Asistence: Dominik Chromý.
     
    43:18
    Lukáš Mandys dostal možnost snížit, ale jeho pokus na levou tyč vychytal fantom Humplík.
     
    42:14
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Krejčík – 2 min., hákování.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 12. Čapek (Duben), 17. Frantl (Vaněček), 22. Vaněček, 28. Vaněček (Lédl), 29. Chromý (Teml), 39. Čapek (Chromý), 44. Čapek (Chromý), 56. Teml (Chromý) – 26. Štěpnička (Mandys), 29. Mandys (Dvořák, Štěpnička), 46. Štěpnička (Kopecký)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Svoboda, Duben, Rasocha, Mečiar, Kytka, Frantl, Teml (C) – Tecl, Čapek, Kraučuk (A), Čech, Brožek, Makovec, Lédl, Chromý (A), Hrodek, Vaněček.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Chrudim: Etflaiš (Šprync) – Krejčík, Beran, Urválek, Řivnáč, Šurc, Šanc – Kasal, Mandys (A), Smékal, Pinkas, Kábele (A), Šimonek, Dvořák, Vaško, Kopecký (C), Štěpnička, Prostřední.
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Ondřej Polák, Patrik Augusta

    Diváci: 159
    bahis siteleri