Mountfield HK – Drážďany 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:0 (3:0, 1:0, 3:0)
Dresdner Eislöwen
Sobota 26.08.2023, 09:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    V tuto chvíli je to ode mě opravdu vše, užijte si zbytek víkendu a na počtenou! (11:38:12)
     
    Ještě bych vás ráda pozvala ke sledování textového přenosu z prvního kola juniorské extraligy, které se odehraje ještě dnes v ČPP Aréně od 13:15. Pod Bílou věží se představí Mountfield HK a Bílí Tygři Liberec.
     
    Tempo, které na začátku nastolili Hradečtí, se drželo po celou dobu zápasu. Aktivnějším celkem byl Mountfield, což se projevilo i na výsledku. Drážďany si několik výrazných šancí vytvořily, jenže žádná z nich neskončila za zády domácího gólmana. Německému týmu se nepodařilo využít ani početní výhody, které měl k dispozici. Naopak Lvi postupně soupeři nasázeli sedm gólů a s čistým kontem porazili Dresdner Eislöwen i podruhé během dvou dnů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Nejprve dorážel z těsné blízkosti Ondřej Páleník. Po něm ještě z levého kruhu vyslal dělovku Tobiáš Vítek, která zaduněla o zadní mantinel.
     
    59:24
    Lvi mají k dispozici další přesilovku, prozatím ale nic nebezpečného nevymysleli.
     
    58:28
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Schatz – 2 min., napadení.
     
    57:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se nakonec po několikaminutovém pobytu v útočném pásmu dočkávají dalšího gólu. Jako poslední se puku dotkl TOMÁŠ KOKLAR, jenž tečoval lehké nahození Tobiáše Vítka k pravé tyči. Tento prostor si Jonathan Peper vůbec nepohlídal a kotouč proskákal za brankovou čáru. Asistence: Tobiáš Vítek, Jakub Hornych.
     
    55:57
    Hostující gólman musí být neustále pozorný, létá na něj jedna rána za druhou. Naopak hradecký Záruba jen z dálky pozoruje, jak si jeho tým v útočné třetině vede.
     
    54:40
    Teď měl Jonathan Peper trochu štěstí. Hradci se totiž ani nadvakrát nepovedlo dostat kotouč za brankovou čáru. Jeden z domácích netrefil odkrytou klec.
     
    54:02
    Ondřej Páleník prověřil Pepera z levého kruhu, avšak bez úspěchu.
     
    53:25
    Po dlouhé době si na hrací předmět sáhl i Marek Záruba, když ukryl do své lapačky jednu z přízemních střel Drážďan.
     
    52:29
    Mountfield se snaží vytvořit něco překvapivého a nebezpečného. Prozatím se drží v útočné zóně.
     
    50:55
    Frisch neudržel kotouč na modré čáře, a tak do útoku vyrážejí Východočeši. Šimon Holoubek zakončoval po křižné přihrávce z vrcholku levého kruhu, ale bez úspěchu.
     
    50:13
    Hosté v plném počtu.
     
    49:57
    Ve vlastním oslabení mohl zahrozit Lukas Buschbeck, který projel do útočné třetiny. Zde byl ale o puk obrán.
     
    49:10
    Drážďany hrají ve čtyřech hráčích.
     
    48:46
    Hradečtí mají k dispozici dvojnásobnou početní převahu. Přihrávky létají z jednoho hráče na druhého, ale když už má někdo zakončit, tak kotouč neskončí na hokejce ideálně, což zabraňuje ve střele z první.
     
    48:13
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Göthe – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 4. Vítek (Zikmund), 11. Klíma (Václavíček), 15. Klíma, 37. Václavíček (Páleník), 43. Holoubek (Janeček), 45. Václavíček, 58. Koklar (Vítek, Hornych)


    Mountfield HK: Petřík (Záruba) – Pánek, Forejtek, Wališ, Vencl, Janeček – Holoubek, Páleník, Vítek, Hendrych, Klíma, Hornych, Václavíček, Koklar, Zikmund.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    Dresdner Eislöwen: Peper (Wolter) – Kewitz, Hübner, Frisch, Göthe, Ulrich, Müller, Hoffmann, Werner – Lehmann, Svidelskij, Uhlemann, Buschbeck, Čaloun, Schatz, Císařovský, Reddo, Mann, Leukert.

    Diváci: 22
    bahis siteleri