Vsetín – Chomutov 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 22.10.2023, 14:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    Teď už je to z dnešního utkání Ligy juniorů opravdu vše. Zápas nabídl pohledný hokej a díky vyrovnanému skóre byl duel napínavý až do posledních minut. Hosté se ujali vedení v 6. minutě hry, když využili přesilovou hru. Vsetín ještě do konce prvního dějství vyrovnal a následně skóre také otočil. O stejný počin se ale postarali také Piráti, kterým velmi vyšela prostřední část druhé třetiny. Ani rychlá ztráta vedení ovšem Vsetínské nepoložila. Vsacané vyrovnali ve vlastím oslabení a bylo jasné, že bude muset rozhodnout třetí třetina, případně prodloužení nebo nájezdy. Pravdou byla nakonec první možnost, když domácí z brejku rozhodli.

    Pro tuto chvíli je to ode mě vše, těšit se na vás budu u online přenosu z dalšího utkání vsetínské mládeže, které začíná v 17:15. (16:52:30)
     
    60:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Juráň – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Hynek – 2 min., hrubost,
    Klobouček – OK, napadání rozhodčích.
     
    Dohrávka 6. kola Ligy juniorů je za námi. O vítězi rozhodla až třetí třetina, která přinesla asi nejméně zajímavých šancí, i tak ale Ondřej Hrdý dokázal využít přesné přihrávky za obranu a vstřelit z ojedinělé akce vítěznou branku svého celku. Samotný závěr pak doprovázela řada vyloučení, což hru taktéž poznamenalo. Několik trestů bylo rozdáno také teď po konci utkání, když se po závěrečné siréně strhla potyčka v rohu kluziště. Výčet uložených trestných minut si ještě shrneme.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Pospíšil zavezl kotouč do středního pásma nahazuje jej za vsetínskou branku. Štěrba míří na střídačku, do pole jde šestý hráč Pirátů.
     
    59:10
    Oddechový čas pro tým Piráti Chomutov.
     
    57:32
    Vsetínští jsou v plném počtu a hrají v pěti proti třem.
     
    57:18
    Mošnička bez problému prošel do útočného pásma, nekolikrát si vyměnil kotouč se svými spoluhráči a následně od modré čáry vystřelil. Štěrba ukrývá kotouč ve své lapačce.
     
    56:41
    Vsetínská ofenzivní hra je zatím jen plná nahazování, ale to domácím stačí.
     
    55:53
    Hra teď měla kvůli udělování trestů delší pauzu, hráči už jsou ovšem zpět na ledě a závěrečné minuty třetí třetiny byly zahájeny. Valaši hrají přesilovku čtyři proti třem.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    HL – zdržování hry / porušení postupu vhazování, odpyká Hlaváček.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kotala – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Starý – 5 min. + OK, naražení zezadu.
     
    55:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    HL – zdržování hry / porušení postupu vhazování, odpyká Stodůlka M..
     
    55:31
    Přesilovka Valachů už sice dávno skončila, zdá se ale, že až nyní jsou domácí v ofenzivní pohodě. Usadili se v pásmu a mají hru pod kontrolou. Jako poslední vystřelil od modré čáry Kotala, jehož pokus ukrývá hostující brankář v lapačce. Zároveň ovšem přichází také vyloučení na straně Vsetína.
     
    53:24
    Hosté v plném počtu.
     
    53:04
    Hamřík to zkusil bekhendem od modré čáry, ale jeho střele chyběla razance. Pomalu letící kotouč zachytili hosté a vyhazují.
     
    52:37
    Chomutov si dobře hlídá předbrankový prostor a mezikruží. Pro Vsetínské je teď velmi obtížné zakončit.
     
    52:13
    Valaši jsou v útočném pásmu a kombinují, střelu na branku jsme ještě neviděli.
     
    51:40
    Domácí v plném počtu, teď si Vsetínští zahrají přesilovku.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Smetana (Stodůlka L., Kovář), 25. Koláček (Juráň, Zedek), 36. Koláček (Mošnička, Kotala), 49. Hrdý (Cakl) – 6. Vostiňák (Starý, Hynek), 28. Mišovic (Friš Lorber, Kincl), 30. Starý (Vostiňák, Rindoš)


    VHK ROBE Vsetín: Pytel (Uhrin) – Herman, Machů, Mošnička (C), Hamřík, Kotala, Zedek, M. Stodůlka – Kovář, Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, Pozděna, Ürge, Juráň, Smetana, Heinrich (A), Urbánek, L. Stodůlka.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Piráti Chomutov: Štěrba (Vavřena) – Česnohlídek, Janda, Žižka, Ibl, Hynak (A), Filip (A) – Teterja, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Friš Lorber, Starý, Hlaváček, Mišovic, Rindoš, Bon.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Martin Voznička, Michal Frais
    bahis siteleri