Vsetín – Chrudim 8:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:3 (3:0, 0:1, 5:2)
HC Chrudim
Pátek 13.10.2023, 17:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 30. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:34:36)
     
    59:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale osmou branku Valaši přece jen přidávají. Devět sekund před koncem utkání jel sám na branku MATYÁŠ FUSEK, který tak skóre dnešního duelu nejen otevřel, ale i uzavřel, když se v individuální akci prosadil pod gólmanův pravý beton. Asistebec: Vojtěch Frömel.
     
    59:28
    Němec to zkusil osou kluziště proti Řivnáčovi sám, ale neprošel. Puk končí u mantinelu.
     
    59:05
    Přesná nebyla ani rána domácích na druhé straně. Kotouč končí na zadním mantinelu.
     
    58:39
    Šimonek ještě z vrcholu levého kruhu zkusil své štěstí. Pokus proletěl nad levým horním rohem vsetínské branky.
     
    58:18
    Jsou před námi poslední necelé dvě minuty ze třetí třetiny. Jde vidět, že už se nikam nespěchá.
     
    57:38
    Hosté v plném počtu.
     
    57:08
    Chrudim dostala puk mezi modré čáry, ale Valaši byli velmi rychle zpět, když po levém křídle prikličkovali chrudimskou obranou. Střela na branku z toho stejně, jako v předchozím případě, nebyla.
     
    56:08
    Vsetínská přesilovková kombinace od začátku početní výhody stále trvá. Valaši si v útočném pásmu přihrávají a snaží se najít vhodnou pozici pro střelu.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Drahoš – 2 min., napadení.
     
    53:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši vybojovali kotouč u mantinelu v útočném pásmu a nejprve trefili levou tyčku chrudimské branky. DOMINIK MEISSNER se pak ještě v předbrankovém prostoru několikrát otočil, a nakonec poslal puk mezi betony nicnetušícího gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    53:00
    Sotva už byly oba týmy na ledě v plném počtu, máme tady další vyloučení. Přesilovku ovšem hráli jen Valaši, ale ani oni si v početní výhodě nedokázali vytvbořit žádnou větší šanci. Dvouminutový trest za hrubost dostávají Vaculík a Koudelka.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Řivnáč – 2 min., nedovolené bránění.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kužel – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Kopecký – 2 min., hrubost.
     
    50:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování a ADAM HYNEK od modré čáry bleskově prostřelil chrudimského brankáře. Využitá přesilovka a druhý gól Vsetína během necelé minuty = vedení domácích 6:3. Asistence: Ondřej Vaculík, Michal Kučný.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Tvrdik – 2 min., hákování.
     
    49:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tuto akci Vsetína určitě ještě někde uvidíme. Lukáš Malý byl před brankou po chybě Řivnáče úplně sám a měl i dost prostoru, jenže ztratil kotouč. Naštěstí pro Vsetínské byl hned v závěsu LUKÁŠ VINKLÁREK, který z druhé vlny trefil přesně levý horní roh hostující branky. Asistence: Lukáš Malý.
     
    48:28
    Lyčka se snažil o založení útoku z vlastního pásma, ale nepřešel ani přes vlastní obrannou čáru. Vsetínští sice drží jednobrankové vedení, ale do konce třetí třetiny zbývá ještě více než jedenáct minut a zatím se zdá, že to budou mít domácí hodně těžké.
     
    48:01
    Vsetínští se drží v útočném pásmu, ale jejich střely končí na bránících hráčích.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Fusek (Meissner), 2. Němec (Vaculík), 13. Vinklárek, 45. Drozd (Vinklárek, Frömel), 50. Vinklárek (Malý), 51. Hynek (Vaculík, Kučný), 54. Meissner, 60. Fusek (Frömel) – 27. Urválek (Valkoun), 42. Šimonek (Vaško, Krejčík), 47. Smékal (Řivnáč, Šanc)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Sadílek (C), Frömel, Kučný (A), Hynek, Lyčka, Dvořáček, Kužel – Němec, Meissner, Drozd (A), Šebesta, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Etflaiš (Netušil) – Urválek, Řivnáč, Krejčík (A), Šurc, Valkoun (A), Koudelka, Šanc – Tvrdik, Smékal, Šimonek, Postupa, Š. Dvořák, Paulus, Vaško, Kopecký (C), Drahoš, T. Dvořák.
    Trenér: Petr Čáslava
    bahis siteleri