Polsko U17 – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
Polsko U17
2:5 (2:0, 0:1, 0:4)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 22.10.2023, 17:15Liga dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    Skvělý obrat Vsetína! Tak by se dala popsat třetí třetina, do které Valaši vstupovali za nepříznivého stavu 1:2, ale otočili skóre na konečných 5:2. Zkraje třetího dějství vyrovnal Adam Němec, dále Vsetínské nastartovala přesilová hra využitá tři sekundy před jejím koncem, kdy Alexandr Paták zakončoval přesně mezi betony. Za jednobrankového vedení už Vsetín (na rozdíl od začátku zápasu) působil velmi sebevědomě a přiměřeně ke své roli favorita. Čtvrtou branku po skvěle zpracované akci přidal Ondřej Vaculík a Adam Němec už pak jen svou druhou trefou pečetil vítězství do prázdné branky. Dorostenci Vsetína tak už jen uzavřeli skvělý víkend VHK.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek neděleního večera. (19:15:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že Wojciechowski bude v této situaci skvělým náhradním gólmanem svého celku, když zastavil dvě střely, ránu ADAMA NĚMCE z ostrého úhlu už ale nestačil. Němec tak přidává svou druhou branku v utkání a pečetí nejen obrat, ale také hlavně vítězství svého týmu. Asistence: Daniel Dvořáček, Alexandr Paták.
     
    59:29
    Valaši dostávají puk do svého útočného pásma.
     
    59:21
    Vhazuje se před Cegliňským. Jaworski po oddechovém čase svého týmu zůstává na střídačce.
     
    59:21
    Oddechový čas pro tým Polsko U17.
     
    58:45
    Vinklárek s Malým ještě zkusili projít přes dva bránící hráče, ale to se jim nepodařilo. Prvně jmenovaný nakonec zakončil z předbrankového prostoru a donutil Jaworského k zákroku levým betonem.
     
    58:25
    Hra je přerušena, necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny se bude vhazovat po levici polského brankáře.
     
    57:54
    Zdá se, že duel už se jen dohrává. Hra je plná nepřesnotí, oba týmy mají problém s přechodem středního pásma.
     
    57:14
    Od modré čáry vystřelil Dvořáček, jeho pokus skončil na jednom z bránících hráčů soupeře.
     
    56:40
    Hra ubrala na tempu. Valaši jsou na kotouči, ale vypadá to, že se nikam neženou. Do útočného pásma domácí jen nahazují.
     
    54:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští přidávají další branku. Morcinek vybojoval kotouč u mantinelu ve vlastním pásmu a dostal jej do střední třetiny, kde už čekal ONDŘEJ VACULÍK, který se do útoku vydal sám proti dvěma hráčům soupeře. V mezikruží věděl, že nemá přiliš prostoru, a všiml si najíždějícího Adama Němce, kterému na levé křídlo poslal zadovku. Mezitím si našel dobrou pozici na hranici brankoviště, kam dostal přihrávku a lehkou tečí nasměroval letící kotouč nad levý beton polského brankáře. Asistence: Adam Němec.
     
    54:12
    Střelu Ziobera od modré vykopl Cegliňski pravým betonem.
     
    53:16
    Rána Dawida z vrcholu pravého kruhu letěla vysoko nad. Polská reprezentace se snaží udržet v útočném pásmu i po skončení přesilové hry. Času do konce třetí třetiny už totiž není mnoho a hostující celek najednou ztrácí jednu branku.
     
    52:42
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    52:03
    Kužel na levém křídle zastavil posupující polský útok. Reprezentační sedmnáctka se přesto udržela v pásmu, rozestavila přesilovkovou formaci a nyní začíná s kombinací.
     
    51:34
    Vsetínu nyní nestačilo prosté vyhození. Domácí vyvezli kotouč do útoku a ohrozili Jaworského branku. Hra je přerušena.
     
    51:10
    Po vyhraním vhazování Vsetín vyhodil a i nyní se snaží ofenzivu svému soupeři co nejvíce znepříjemnit. Poláci mají s přechodem přes útočnou modrou čáru a udržením se v pásmu velký problém.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kučný – 2 min., nedovolené bránění.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Tyński, 12. Majerczyk (Kowalczyk) – 30. Meissner (Fusek, Sadílek), 44. Němec (Kužel), 49. Paták (Hynek, Kučný), 55. Vaculík (Němec), 60. Němec (Dvořáček, Paták)


    Polsko U17: Jaworski – Mościcki, Kowalczyk, Wojciechowski, Zygmunt, Gawrysiak, Staniecko – Myszka (A), Wanat, Kot, Kosmęda, Majerczyk (A), Dawid (C), Ziober, Tyński, Nakoneczny, Szyszka.
    Trenér: Artur Slusarczyk

    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Kučný (A), Kužel, Sadílek (C), Hynek, Noga, Dvořáček, Frömel – Drozd (A), Němec, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Morcinek, Meissner, Šebesta, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    Rozhodčí: Daniel Tomeček — Přemysl Bartek, Tomáš Raszka
    bahis siteleri