Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 1:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
HC Chrudim
Neděle 29.10.2023, 14:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (16:01:23)
     
    59:09
    Paták s Vaculíkem si v mezikruží neporadili s nahozením Frömela od modré a do útoku se tak rychle vydali hosté. Hanzlík zasahuje u své levé tyče.
     
    58:03
    Hynek nahazoval na chrudimskou branku od modré čáry. Puk letěl vysoko a pomalu, takže na něj Veřmiřovský dobře viděl, ukryl jej do lapačky a rychle rozehrál.
     
    57:13
    Chrudim zvládla i vsetínské přečíslení tři na dva, které se Valaši chystali zakončit z levého křídla. Do konce zápasu zbývají necelé tři minuty. Tady už o výsledku bude rozhodnuto.
     
    56:43
    Kafka na hranici brankoviště tečoval Smékalovo nahození od mantinelu. Hanzlík zasahovat nemusel, kotouč skončil vedle levé tyče.
     
    55:59
    Domácí sice vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, ale při pokusu o ofenzivu o kotouč přišli a dopředu se nahrnul Smékal. Valachům se dnes opravdu nedaří.
     
    55:45
    Valaši se usadili v pásmu a z mezikruží střílel bez přípravy Chalupa. Hostující brankář jeho střelu vyráží pravým betonem.
     
    54:27
    Po Patákově nahození z vrcholku kruhů zakončoval u levé tyče Vaculík, jehož střela projela podél brankové čáry a zůstala ve hře. K dorážce do odkryté brány se dostal ještě Šebesta, ale ani on neskóroval.
     
    53:35
    Chrudimská přesilovka skončila a od té doby se hraje předveším ve středním pásmu. Ani jednomu týmu se nyní nedaří založit útočnou akci.
     
    52:36
    Domácí v plném počtu.
     
    52:01
    Hanzlík si poradil s nebezpečným zakončením Kopeckého, které mířilo po ledě mezi betony. Domácí brankář puk zastavil a má jej ve své moci. Hra je přerušena.
     
    51:47
    Nyní se hráči Chrudimi vyhnali z pásma sami, když přihrávka z rohu kluziště na modrou čáru byla velmi nepřesná. Puk doklouzal až na levý kruh před Veřmiřovského.
     
    51:22
    Valaši drží puk daleko od své branky, toto oslabení se jim zatím daří podle představ.
     
    50:36
    Akci Šimonka na hranici brankoviště překazil hvizd rozhodčího, protože se mezitím dotkl puku jeden z domácích hráčů. Bude se vylučovat, Chrudim si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Malý.
     
    49:22
    Smékal svým dlouhým nahozením namířil mimo vsetínskou branku, konkrétněji jen na zadní mantinel. K odraženému kotouči se mohl dostat Kafka, který už čekal na levém křídle. Vsetínská obrana mu ovšem jakékoliv ohrožení Hanzlíkovy branky zamezila.
     
    48:28
    Hosté v plném počtu.
     
    47:45
    Puk po Patákově zakončení od levé tyče zůstal ležet v brankovišti, odkud do volného prostoru namířil Kučný. Střela mu ovšem nesedla a ani napodruhé hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    47:21
    Hosté se v oslabení znovu osvobozují.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Drozd (Kučný) – 3. Štěpnička (Koudelka), 9. Štěpnička (Šimonek, Šanc), 24. Kafka (Smékal, Kopecký), 40. Kafka (Valkoun), 42. Štěpnička (Vaško, Šimonek)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (41. Hanzlík) – Kučný (A), Kužel, Sadílek (C), Hynek, Noga, Dvořáček, Frömel – Šebesta, Němec, Malý, Chalupa, Paták, Fusek, Vinklárek, Drozd (A), Meissner, Vaculík.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Veřmiřovský (Etflaiš) – Krejčík (A), Řivnáč, Šurc, Urválek, Valkoun (A), Koudelka, Neruda, Šanc – Kopecký (C), Kačírek, Štěpnička, Smékal, Prostřední, Paulus, Kafka, Dvořák, Vaško.
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Tomáš Bezděk, Petr Lainka
    bahis siteleri