Vsetín – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Havířov – Technika Brno 3:4 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 27.10.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:05:05)
     
    59:50
    A málem se to povedlo Martiňákovi, který na hranici brankoviště čekal na teč střely z vrcholu pravého kruhu. Teď už je však kotouč ve středním pásmu a nezdá se, že by se skóre mělo měnit.
     
    59:25
    Hraje se ve středním pásmu, oba týmy svádí souboj o kotouč. O výsledku už je rozhodnuto, ale Poruba přesto chce ještě Pavlíčkovi sebrat čisté konto.
     
    58:52
    Nyní se dopředu nahnala naopak Poruba, který donutila Pavlíčka zasáhnout lapačkou. Hra je opět přerušena a vhazovat se bude v útočném pásmu hostů.
     
    58:39
    Domácí opět vybojovali útočné pásmo, Zedek na nic nečekal a vypálil z vrcholu pravého kruhu. Kotouč jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    58:03
    Valaši získali kotouč za brankou soupeře, rozhodli se rozestavit formaci a začít s kombinací. Jelikož se ale v rohu kluziště z ledu těžce zvedal jeden z ostravských hráčů, tak stačil jeden dotyk hostů s pukem, aby byla hra přerušena.
     
    57:46
    Hra se v posledních minutách třetí třetiny často přerušuje. Nyní skončil kotouč na hostující střídačce.
     
    57:33
    Hamřákovu střelu od modré zblokoval jeden z bránících hráčů. Na kotouč si sáhl také ostravský brankář a puk končí v ochranné síti.
     
    57:04
    Po buly se Valaši provinili zakázaným uvolněním. Následné vhazování vyhrála Poruba a od modré čáry vystřelil Bodnar. Hra je opět přerušena.
     
    56:53
    Pavlíček si u své levé tyče poradil s přečíslením Poruby tři na dva. Ostravané stále marně dobývají vsetínské brankoviště, nyní budou mít k dispozici vhazování po Pavlíčkově levé ruce.
     
    56:07
    Lukáš Stodůlka se ihned po návratu z trestné lavice zapojil do hry a dostal se také do individuální akce, když po pravém křídle uháněl k hostující brance. Na kruhu byl však tvrdě zastaven a hra je přerušena.
     
    55:47
    Domácí v plném počtu. Valaši své druhé oslabení přečkali bez problémů, Poruba během této přesilovky nevystřelila na branku.
     
    55:30
    Poruba se dostala do útočné třetiny, ale jen na malou chvíli. Příhrávka podél mantinelu na modrou čáru totiž nebyla přesná a kotouč končí ve středním pásmu.
     
    54:54
    Valaši tentokrát vyhazují, a to až za branku soupeře. Poruba s rozehrávkou zpoza Drabčíkovy brány čeká.
     
    54:32
    Hosté se až nyní probojovali do útočného pásma a začali s přesilovkovou kombinací.
     
    54:15
    Hraje se za brankou Poruby. Domácím se daří držet puk v bezpečí.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Stodůlka L. – 2 min., hákování.
     
    53:15
    Koida s Hanselem měli v přečíslení dva na jednoho na hokejkách snížení, ale Pavlíček si s jejich akcí skvěle poradil. Nejprve vychytal druhého jmenovaného, který střílel z pravého kruhu. Koida poté vyražený puk nasměroval ke zcela odkryté pravé tyči, ale domácí brankář se stačil přemístit.
     
    52:27
    Problémy má také Cakl, který byl po odpískání v takové rychlosti, že nestačil zabrzdit svůj útočný výpad.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Hrdý (Hamřík), 21. Stodůlka L. (Cakl, Hamřík), 22. Hamřík (Kotala, Hrdý)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Hamřík, Kotala, Mošnička (C), Zedek, Šedlbauer, M. Stodůlka, Herman – Koláček, Smetana, Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Ürge.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC RT TORAX Poruba 2011: Drabčík (Mareček) – Ševčuk, Kalužík, Bodnar, Janeček (A), Činčala, Telnov, Karal – Hansel, Skřipčák (C), Koida, Graněčný, Rigo, Šrubař, Martiňák, Veselý, Krasnohorský, Šťastný, Chromyšyn, Dobša.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Filip Návrat, Tomáš Vojtášek
    bahis siteleri