Havlíčkův Brod – Technika Brno 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
Technika Hockey Brno
Pátek 24.11.2023, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    V Kotlině je dobojováno! Ve třetí periodě jsme viděli neskutečné gólové hody. Bruslaři si vypracovali už čtyřbrankový náskok, když se postupně trefili Martin Teml, Václav Brožek a Matěj Kopecký, ale hosté nesložili zbraně a dvěma slepenými brankami snížili na dvougólový rozdíl, když se trefili Jakub Smola a Jakub Kučera. Víc už toho ale Technika nestihla a Havlíčkův Brod tak slaví vítězství 4:2! Ode mě je to z Kotliny pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend. Na shledanou! (17:00:56)
     
    Konec zápasu.
     
    58:40
    Hostům už se hodně krátí čas. Sice se snaží ze všech sil tlačit do útoku, ale už je to z jejich strany velká křeč.
     
    57:40
    Bruslaři rychle přesunuli hru na druhou stranu, ale nedokázali si nic nebezpečného v blízkosti soupeřovy brány vytvořit.
     
    56:10
    Hosté si teď vytvořili několik střeleckých příležitostí, ale brankář Humplík si dokázal v těžkých chvílích poradit.
     
    53:00
    Technika právě vstřelila branku! A Technika je rázem zpátky ve hře, když dokázal snížit na dvoubrankový rozdíl! Po obrovských zmatcích před havlíčkobrodským brankovištěm se dostal ke kotouči JAKUB KUČERA a z bezprostřední blízkosti prostřelil dezorientovaného brankáře Humplíka! Asistence: Kryštof Zelinka, Tomáš Jan Mráz.
     
    52:17
    Technika právě vstřelila branku! Hosté se však nevzdávají a protrhli konečně své střelecké trápení! Efe Han Öztorun přiťukl kotouč při tlaku hosté na okraj kruhů, kde z voleje vypálil JAKUB SMOLA a brankář Humplík se po jeho projektilu natahoval marně! Asistence: Efe Han Öztorun, Jakub Solař.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Večerka – 2 min., hrubost.
     
    50:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Neskutečné střelecké hody teď rozjeli domácí v Kotlině! Oliver Čech přiťukl kotouč na modrou čáru MATĚJI KOPECKÉMU, který z mohutného nápřahu práskl do puku. Brankář Článek kotouč neudržel mezi betony a ten mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Oliver Čech, Matěj Makovec.
     
    49:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Hosté se nestihli ani pořádně rozkoukat a znovu inkasovali! Štěpán Hrodek vyhrál vhazování v útočném pásmu a narýsoval nádherný pas před brankoviště na volného VÁCLAVA BROŽKA, který už měl snadnou práci a z voleje prostřelil přesouvajícího se brankáře Článka nad jeho beton! Asistence: Štěpán Hrodek.
     
    48:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle je pro hosty ledová sprcha, Bruslaři odskakují do dvoubrankového vedení! Technika ztratila v útočném pásmu puk, po pravé straně zamířil do rychlého protiútoku Dominik Chromý, který v útočném pásmu přihrál mezi kruhy kapitánu MARTINU TEMLOVI, jenž zblízka propasíroval kotouč mezi Článkovými betony až do sítě! Asistence: Dominik Chromý, Denis Kraučuk.
     
    47:40
    Hosté se snažili přejít do útočného pásma, ale havlíčkobrodská defenziva si splnila své úkoly na výbornou. Teď se snaží od své brány rozehrát.
     
    47:08
    Děj hry se teď odvíjí převážně ve středním pásmu. Moc zajímavých momentů teď na ledě nevidíme.
     
    46:31
    Robinson dostal nabito do levého kruhu a hned se snažil vystřelit směrem na havlíčkobrodskou bránu. Kotouč mu však sjel z hole a brankář Humplík mohl zůstat tentokrát v klidu.
     
    45:57
    Technika byla chvíli pod tlakem, ale nakonec získala kotouč, dokázala přes napadající Bruslaře rozehrát a teď drží hru alespoň v blízkosti středového kruhu.
     
    45:25
    Hra už se nám přesunula na druhou stranu hrací plochy. Nyní v Kotlině přihlížejí fanoušci útočnému snažení domácích bojovníků.
     
    44:50
    Burešovi svěřenci by potřebovali trochu uklidnit hru, udržet se chvíli na kotouči a nastěhovat se dál od své brány. Technika však hýří pohybem a neustále napadá rozehrávku domácích.
     
    44:25
    Kučera číhal v předbrankovém prostoru na nahrávku, ale ta byla nakonec o kousek nepřesná a kotouč skončil jen v rohu havlíčkobrodského pásma.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 31. Lédl (Teml), 49. Teml (Chromý, Kraučuk), 50. Brožek (Hrodek), 51. Kopecký (Čech, Makovec) – 53. Smola (Öztorun, Solař), 53. Kučera (Zelinka, Mráz)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Konvalina, Frantl, Rasocha, Teml (C), Duben – Makovec, Brožek, Čech, Chromý (A), Čapek (A), Tecl, Hrodek, Kraučuk, Vaněček, Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    Technika Hockey Brno: Článek (Wrzecionko) – Landa, Beroun, Brychta, Kaňa, Smola, Starý (A) – Večerka, (A). Balej, Mráz, Öztorun, Provazník (C), Olma, Zelinka, Robinson, Veselý, Solař, Kučera
    Trenér: Jan Korotvička

    Rozhodčí: Martin Matoušek — Jan Hnilička, Adam Hron

    Diváci: 159
    bahis siteleri