Havlíčkův Brod – Chrudim 6:5 (po pr.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
6:5 (3:2, 1:3, 1:0 - 1:0)
HC Chrudim
Neděle 03.12.2023, 12:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    V hodně napínavém, vyrovnaném a pohledném zápasu nakonec zvítězil Havlíčkův Brod nad Chrudimí 6:5 po prodloužení! Hrdinou zápasu se stal havlíčkobrodský obránce Pavel Konvalina, který rozhodl prodloužení a završil svůj hattrick! Ode mě je to pro dnešek vše, moc vám děkuji za pozornost a ze zasněžené Vysočiny vám přeji příjemný zbytek víkendu. Na počtenou! (14:45:21)
     
    Konec zápasu.
     
    62:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! No tak to byla neskutečná paráda, kterou teď vykouzlil PAVEL KONVALINA, který zkompletoval hattrick a vystřelil svému týmu bonusový bod! Oliver Čech předal puk Matěji Makovcovi, jenž přiťukl hrací předmět do jízdy právě havlíčkobrodskému obránci, který elegantně prokličkoval kolem dvou protihráčů až do předbrankového prostoru a nádhernou střelou zápěstím z mírného úhlu na levé straně zavěsil přesně pod víko! Asistence: Matěj Makovec, Oliver Čech.
     
    62:00
    Východočeši jsou v prodloužení aktivnější, ale zatím se jim nedaří probít se ke střele.
     
    61:22
    Novák hledal za obranu najíždějícího Kafku, kterému chyběl jen kousek k tomu, aby sebral nahozený puk. Kdyby se mu to povedlo, mohl ujíždět sám na brodskou bránu.
     
    61:00
    Bruslaři získali puk v obranném pásmu a mohou rozehrát.
     
    60:44
    Chrudim se zatím více drží na kotouči, ale nedokázala z toho zatím vymyslet nic nebezpečného.
     
    60:20
    Chrudim získala puk a zavezla ho do útočného pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí perioda vyšla lépe Bruslařům, kteří dokázali smazat nejtěsnější ztrátu, když se při přesilové hře trefil Pavel Konvalina. Za stavu 5:5 nás po krátké přestávce čeká pětiminutové prodloužení. Dokáže si v něm někdo připsat bonusový bod, nebo budou muset rozhodnout až samostatné nájezdy?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Orlice ještě získaly puk a nahodily do útočného pásma.
     
    59:52
    Postavení mimo hru Chrudimi rozhodčí dobře viděl a odpískal. Do třetí sirény nám chybí už jen 8 sekund.
     
    59:35
    Kotouč je v pásmu Bruslařů. Vypadá to, že už se nic nestane a půjdeme do prodloužení.
     
    58:46
    Tak tohle byla tutovka Broďáků! Po hodně nepřehledné situaci před chrudimským brankovištěm vyplaval puk před Hrodka, který však v gólové pozici trestuhodně netrefil odkrytou bránu hostů, když gólman Etlaiš ležel na ledě!
     
    58:10
    Brankář Etflaiš toho teď asi moc neviděl proti střele Chromého z mezikruží, ale projektilu scházela větší přesnost, když proletěl vedle chrudimské brány.
     
    57:23
    Hosté už jsou kompletní, ale i nadále jsou zatlačeni do defenzivy. Havlíčkův Brod má teď o něco více ze hry.
     
    57:00
    Bruslaři přesunuli hru do útočné pásma, jenže u hrazení hrací předmět ztratili.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Lédl (Chromý, Konvalina), 8. Kraučuk (Chromý, Rasocha), 12. Konvalina (M. Kopecký, Lédl), 37. M. Kopecký (Vaněček, Makovec), 43. Konvalina (Chromý, M. Kopecký), 63. Konvalina (Makovec, Čech) – 11. Smékal (S. Kopecký, Paulus), 19. Vaško (Kačírek, Koudelka), 24. Kačírek (Katzer, Raďák), 30. Kačírek (Katzer, Šanc), 35. S. Kopecký (Valkoun)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Konvalina, Duben, Rasocha, M. Kopecký, Frantl, Teml (C) – Čech, Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, O. Suchý, Lédl, Kouba, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Chrudim: Etflaiš (Friml) – Raďák, Šurc, Valkoun, Koudelka, Šanc – S. Kopecký (C), Kafka, Kačírek, Mandys (A), Smékal, Katzer, Novák, Prostřední, Paulus, Dvořák, Vaško
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Patrik Landsmann, Martin Hlaváček

    Diváci: 62
    bahis siteleri