Vsetín – Písek 4:1 (kon.) | Havířov – Třemošná 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Pátek 17.11.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:02:51)
     
    59:45
    Šindelář hledal křižnou přihrávkou z levého křídla některého ze svých spoluhráčů, ale na daném místě nikdo nestál. Nezdá se, že by Písečtí mohli ještě nějak zahrozit.
     
    59:14
    Hosté v plném počtu.
     
    58:47
    Valachům po levém křídle ujel Šíma, který zahrozil střelou k bližší tyči. Hostující bek trefil brankovou konstrukci a Pavlíčkovi u tyče nezbývalo nic jiného, než vyčkat hvizdu rozhodčího a doufat, že má puk někde pod svou výstrojí.
     
    57:51
    Heinrich svou střelu z pravého kruhu zamířil do bližšího horního rohu a domácí po jeho pokusu už zvedaly ruce nad hlavu, ale to puk skončil jen na boční síti. Další Heinrichovu střelu ukryl Císař ve své výstroji.
     
    57:31
    Postl se pokusil využít zaváhání Hamříka na modré čáře k brejku, ale domácí bek svou chybu napravil, Navíc mu pomohl ještě Heinrich a společnými silami soupeře dovoleně zastavili.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Dubský – 2 min., hrubost.
     
    56:39
    Hohenbergerovi se podařilo proniknout do pásma, ale proti přesile neměl v předbrankovém prostoru šanci. Pavlíček zasahovat nemusel, protože obrana mu proti zakončení pomohla.
     
    56:11
    Písek dostal kotouč do sředního pásma, ale Cakl velmi rychle nahazuje zpět. Vsetínští se pokouší o další ofenzivu.
     
    55:53
    Pozděna vystřelil hned po vhazování v útočném pásmu. Císař zachytil kotouč mezi betony a hra je opět přerušena.
     
    55:47
    Oddechový čas pro tým IHC Králové Písek.
     
    55:27
    Heinrich u pravé tyče čekal na možnost zakončení, a ta se také naskytla. Pro nikoho z aktérů to ale nebyla jednoduchá situace, protože puk přiletěl ze vzduchu. Heinrich jej zasáhl a kotouč přes rameno bránícího hráče Písku dopadl až na hranici brankoviště, kde jej Císař zastavil betonem.
     
    54:24
    Opět se objevila také známá brejková situace, v které byl tentokrát domácí útočník Hrdý. Na zakončení ale neměl kvůli dojíždějícímu hráči klid, jeho střela byla nepřesná a skončila v horních částech zadního mantinelu.
     
    53:31
    Jenže tato snaha taky velice rychle končí. Tak dlouho se hosté hnali za touto příležitostí, ale jedna nepřesná přihrávka satčí k tomu, aby se ke kotouči znovu dostali domácí. Teď je iniciativa na jejich straně a Valaši se také bleskově přesunuli před hostující branku.
     
    53:01
    Nyní už se to Králům povedlo a usadili se v útočném pásmu, kde začali kombinovat.
     
    50:39
    Hosté se snaží s výsledkem ještě něco udělat, ale nemohou se dostat do útočného pásma. Všechny jejich ofenzivní pokusy končí na modré čáře.
     
    49:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tahle přesilovka opravdu neměla dlouhého trvání. Hráči se na buly po Císařově pravici zaklesli do sebe a byl to MATĚJ JURÁŇ, kdo se jako první dostal k ke kotouči, nabruslil si blíže k brankovišti a s pomocí odrazu od brankové konstrukce dostal puk za záda hostujícího gólmana. A trvalo to přesně šest sekund. Asistence: Filip Kovář.
     
    48:57
    Pasáž, kdy se hrálo nahoru dolů, je zřejmě u konce. Na trestnou lavici míří hostující Hofrajt.
     
    47:45
    Domácí v plném počtu.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 25. Heinrich (Machů, Fojtík), 26. Juráň (Mošnička), 41. Stodůlka L. (Hamřík, Heinrich), 50. Juráň (Kovář) – 13. Mikeska (Šipla, Dubský)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Kotala, Herman, Mošnička (C), Machů, Hamřík, Fojtík, M. Stodůlka – Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urbánek, Smetana, Matějíček.
    Trenér: Rostislav Vlach

    IHC Králové Písek: Císař (Schacherl) – Prušák, Velíšek (C), Smetana, Šipla, Šíma, Mikeska, Čunát – Hofrajt, Kozlík, Dubský, Postl, Pospíchal, Sládek (A), Hohenberger, Vlček, Zátopek, Šindelář (A).
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Filip Čech — Radek Jurčík, Zdeněk Kaprál
    bahis siteleri