Havířov – Poruba 2011 7:3 (kon.) | Vsetín – Chrudim 7:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (0:0, 3:0, 4:1)
HC Chrudim
Neděle 19.11.2023, 15:15 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:32:46)
     
    59:40
    Do konce utkání zbývá dvacet sekund, ale Vsetín nepolevuje. Po pravém křídle ještě unikl Juráň, jehož rána na zadní tyč letěla až příliš daleko.
     
    59:16
    Domácí v plném počtu. Chrudim pokračuje ve svém tlaku, který si vytvořila v přesilovce.
     
    58:52
    Dvořákova střela od modré končí v Pavlíčkově lapačce. Hra je přerušena, vhazovat se bude po pravici vsetínského brankáře.
     
    58:33
    Chrudim je zpět v pásmu, na kotouči je na pravém křídle Kubišta, ale přes bránící hráče se nemůže dostat ke střele ani přihrávce.
     
    58:04
    Po dalším bloku už Valaší vyhazují až k Pithartově brance.
     
    57:32
    Chrudim kombinuje blízko brankoviště. Kubíčkovu střelu z levého kruhu zablokoval Fojtík, proti Kantorově střele z mezikruží zase vystoupil Machů.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Hrdý – 2 min., hrubost.
     
    57:05
    Nepřesné bylo také zakončení Jirouta z levého kruhu. Pavlíček se po jeho pokusu natahoval, ale nedosáhl na něj.
     
    55:46
    Mošničkovu střelu od modré čáry se ještě snažil zasáhnout Stodůlka, ale nepovedlo se. Protiútokem odpověděl Kubíček, jehož střela mířila vedle.
     
    54:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši na inkasovanou branku velmi rychle odpovídají sedmým zásahem. Jan Hamřík našel ze středního pásma MATĚJE JURÁNĚ, který obešel obránce a v individuální akci z levého kruhu poslal kotouč na vzdálenější tyč. Asistence: Jan Hamřík, Jan Matějíček.
     
    54:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V 55. minutě přichází Pavlíček o svou neprůstřelnost. Hosté velmi rychle rozehráli svou přesilovku a od modré čáry vystřelil MATĚJ DVOŘÁK. Domácí brankář na střelu po ledě příliš neviděl a u levé tyče mu propadla. Asistence: Josef Kubíček, Daniel Matýs.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Heinrich.
     
    53:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Heinrich s FILIPEM KOVÁŘEM vybojovali útočné pásmo, ale první ofenziva se jim nepovedla. Poté však Ondřej Cakl získal kotouč u mantinelu a poslal jej na Kováře, který z mezikruží prostřelil hostujícího brankáře k levé tyči. Asistence: Ondřej Cakl.
     
    52:37
    Rozehrávka se úplně nepovedla a je odpískáno zakázané uvolnění. To také znamená, že se mohou do hry vrátit Macas s Hamříkem, kteří byli vyloučeni ve 49. minutě.
     
    52:30
    Valaši jsou na kotouči, ale byli zatlačeni do hloubi vlastního pásma, odkud nyní rozehrávají.
     
    51:24
    Kafka obětavě brání. Nejprve zasáhl proti střele Matějíčka a pokusil se o vyhození, což se mu ale tentokrát nepovedlo. S osvobozením neuspěl ani po bloku střely od modré čáry.
     
    50:48
    Teď už se Valaši usadili v útočném pásmu a kombinují. Zatím bez střely na branku.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 25. Heinrich, 28. Herman (Heinrich, Juráň), 33. Pozděna (Hrdý), 42. Cakl (Kotala), 44. Cakl (Kovář), 54. Kovář (Cakl), 55. Juráň (Hamřík, Matjíček) – 55. Dvořák (Kubíček, Matýs)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Pytel) – Machů, Fojtík, Mošnička (C), Hamřík, Šedlbauer, Herman, Kotala – Hrdý, Smetana, Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Matějíček, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urbánek.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Chrudim: Pithart (Filípek) – Valkoun, Kubišta, Vašek, Dvořák, Krejčík – Hemský, Novák (A), Štěpnička, Jirout, Bolehovský, Macas, Kubíček (A), Kantor, Kopecký, Matýs (C), Kafka, Turena.
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Dominik Poláček — Tomáš Bezděk, Petr Přecechtěl
    bahis siteleri