Vsetín – HK MD Šumperk 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Úterý 16.01.2024, 17:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:41:50)
     
    59:54
    Dvořák mířil do levého horního rohu, kam hostující brankář vložil svou vyrážečku. Úspěšná nebyla ani následná dorážka.
     
    59:34
    Místo toho se sám na vsetínského gólmana řítil Haas, Cegliňski jeho pokus zastavil levým betonem.
     
    59:02
    Valaši bojují hlavně ve středním pásmu, kde měli několik dobrých šancí k tomu dostat se ke kotouči a hlavně do brejku.
     
    58:32
    Domácí v plném počtu.
     
    57:47
    Po Vlčkově střele od modré puk Cegliňskému nejprve vypadl. Naštěstí pro jeho tým si toho však všiml včas a kotouč u své levé tyče přikryl lapačkou. Hra je přerušena.
     
    57:36
    Valachům se na krátkou chvíli povedlo osvobodit. Nyní už jsou však Mladí Draci opět v pásmu.
     
    56:52
    Fiala dostal křižnou přihrávku od David Burdy, nesedla mu však úplně ideálně a musel si ji zpracovat, čímž promarnil příhodný čas na střelu nad ležícího brankáře.
     
    56:32
    Oddechový čas pro tým HK Mladí Draci Šumperk.
     
    56:32
    Ohlížet se teď musel i Cegliňski na druhé straně, protože Mladým Drakům se podařilo osvobodit z tlaku. Přichází ovšem velmi špatná zpráva pro domácí. Kučný dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    56:12
    Vaňkovu střelu od modré ještě na pravém kruhu tečoval Fusek. Putin zasahuje levým betonem.
     
    55:56
    Šumpeský gólman zastavuje střelu z vrcholu levého kruhu a raději kotouč přikrývá lapačkou. Valaši teď svého soupeře drží pod tlakem.
     
    55:19
    Hostující brankář vyráží Dubcovu střelu od modré čáry zpět do hry. U levé tyče dorážel ještě Dvořák a hra byla přerušena, i když Putin ještě neměl puk zcela pod kontrolou. Tato situace vyústila v menší potyčku vedle šumperské branky.
     
    54:42
    Adam Burda zablokoval střelu z levého kruhu a vyhazuje. Zakázané uvolnění se nepíská, kotouč míří směrem ke vsetínské brance a Cegliňski bude hrát.
     
    53:56
    Drozd zkusil nadvakrát překvapit hostujícího branáře u jeho levé tyče. Šumperský gólman se nenechal nachytat a místo v obou případech dobře pokryl.
     
    53:41
    Valaši dostávají nahozením pásmo zpět. Putin ukrývá puk mezi svými betony.
     
    53:25
    Hostující brankář si poradil jak s Kučného střelou od modré, tak s prudkou ranou Vinklárka z mezikruží, na kterou dobře neviděl. Mladí Draci dostávají kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    52:39
    Valaši se usadili v útočném pásmu. Jejich kombinace vypadá velmi dobře, ale skrz zhuštěný předbrankový prostor není příliš efektivní.
     
    52:00
    Valaši se tlačí do brankoviště. Do konce třetí třetiny zbývá osm minut, domácí najednou ztráci jeden gól. Jde vidět, že už není na to čekat.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Paták (Fusek), 26. Drozd (Malý, Dubec) – 17. Březina K. (Březina J.), 42. Burda A. (Březina K., Haas), 52. Fiala (Burda D., Vlček)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Vaněk, Sadílek (C), Raulič, Kučný (A), Dubec, Řepka, Kužel – Vinklárek, Bláha, Zezulka, Dvořák, Drozd (A), Malý, Paták, Fusek, Elich, Ročák.
    Trenér: Miroslav Barus

    HK Mladí Draci Šumperk: Putin (Zavoral) – A. Burda, Jurka, J. Březina (A), Vlček, Kočara, Petržela, Janeba – Končický, Vogl, Haas, D. Burda (A), Žovinec, Fiala, Karafiát, K. Březina (C), Vlček.
    Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Šimon Mikler — Jiří Molin, Filip Kapitanov
    bahis siteleri