Linköping – Kuopio 3:2 (kon.) | Frölunda – IFK Helsinky 0:8 (kon.)
konec
Frölunda HC
0:8 (0:3, 0:1, 0:4)
IFK Helsinky
Pondělí 22.10.2012, 19:00 • Frölundaborg, Gothenburg. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na bránu v poslední třetině 13:13, celkově 30:35. To už je skutečně vše, přeji hezký večer. (21:07:24)
     
    Hvězdy zápasu: Mika Norja, Roope Talaja a mužem duelu je Arttu Luttinen (2+0).
     
    Je dobojováno a nutno uznat, že si hosté s velkou chutí zastříleli. Ačkoliv si domácí vypracovali dostatečné množství šancí na nějaký přijatelný výsledek, nakonec vyfasovali pořádný, ale skutečný pořádný výprask. Je pravdou, že nastoupili s hráči, kteří se běžně do extraligové sestavy jen tak nedostanou. Po dnešním vystoupení se to tak zase jen tak nestane. Zkušení hosté si otevřeli pořádnou střelnici a výsledek 0:8 hovoří za vše!!!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    V závěru ještě zahrozil Rydahl, ale Norja vše viděl a chytá.
     
    59:03
    Mnoho se toho už nestane. Je jasno, Norja udrží čisté konto.
     
    56:56
    Utkání se dohrává ve středním pásmu.
     
    55:34
    Výsledek je skutečně hodně krutý, Indiáni měli dostatek šancí, aby ten výsledek nevypadal tak hrozivě, jenže v posledních deseti minutách totálně odpadli.
     
    53:09
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Přesilovka využita. ROOPE TALAJA na konci akce, která už nepotřebuje ani komentář. Takové jednoduché branky se střílí snad jen v žáčcích. Talaja byl sám před brankářem a bez problémů zavěsil. Obrana v tu chvíli byla pravděpodobně na párku. Asistence: Ville Varakas.
     
    51:59
    Bude se v tom přívalu gólu vylučovat a je možné, že se dalšího gólu dočkáme. Lasu potrestán za podražení.
     
    51:03
    Helsinky právě vstřelily branku!

    ARTTU LUTTINEN posílá další branku do sítě totálně rozložených domácích. Když se to umí, pak je to brnkačka. Jedna klička, druhá klička a přesné zakončení. Frölunda předvádí místy veřejné bruslení, opravdu velice špatný závěr. Asistence: Eero Somervuori.
     
    50:43
    Už aby byl konec, to si asi říkají hokejisté Indiánů.
     
    49:48
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Totální debakl domácího týmu dokonává IIRO PEKARINEN, jenž vypálil od modré tak tvrdě, že kotouč zapadl do sítě bezmocného Galbraitha. Ten toho navíc mnoho neviděl. Kdo by to byl čekal po slibném začátku, že si Indiáni uříznou takovou ostudu. Asistence: Siim Liivik.
     
    47:33
    Domácím není přáno, Wikner z mezikruží nepropálil Norju. Ten stáhl před svou bránou pro dnešní večer šraňky. V podstatě je potřeba ještě rozluštit poslední otazník utkání, a to, zda Norja udrží čisté konto.
     
    46:05
    O výhře hostů je jasno, čeká se pouze na finální výsledek.
     
    45:18
    Helsinky právě vstřelily branku!

    Dílo je dokonáno. Domácí sice byli v těchto momentech lepším týmem, ale nechali uniknout ARTTU LUTTINENA a ten střelou po ledě překonává Galbraitha popáté. Nelichotivý "bůr" je na světě. Asistence: Ville Varakas.
     
    44:42
    Hosté jsou v pěti, přesilovku přežili, ale bránit se museli. Norja je však jistota.
     
    43:39
    Opět to byl Collberg, jenž zaměstnával Norju v hostující brance, ten je dnes naprosto bezchybný.
     
    42:40
    A budou k tomu mít možnost. Ville Varakas putuje na trestnou lavici - hákování.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Salmi (Ericsson J.), 14. Peltonen (Tuohilampi), 16. Johnson (Tuohilampi ), 23. Talaja (Granlund, Eriksson), 46. Luttinen (Varakas), 50. Pekarinen (Liivik), 52. Luttinen (Somervuori), 54. Talaja (Varakas)


    Frölunda HC: Galbraith (Israelsson) - Svedberg, Bohm, Fernholm, Juntunen, Strindö, Rosén, Jacobsson, Blidh - Axelsson, Lasu, Collberg - Haag, Rydahl Wikner, Sundborg - A. Johnson, J. Johnson, Karlsson - Söderquist, Widerström, Lindell.
    IFK Helsinky: Norja (Ortio) - Söderholm, Robidas, Varakas, Tuohilampi, Salmi, Jokila, Kuhta, Kurvinen - Luttinen, Redenbach, Somervuori - Granlund, Ericsson, Talaja - Petrell, Liivik, Pekarinen - Peltonen, O'Sullivan.

    Diváci: 818
    bahis siteleri