Vsetín – Hvězda Praha 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
HC Hvězda Praha
Sobota 16.12.2023, 12:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (13:56:50)
     
    59:38
    Iljuščenko to ještě nevzdává a chtěl se pokusit alespoň o jeden další gól nejen svůj, ale také svého celku. Proti bránícímu hráči ale neuspěl.
     
    59:11
    Hosté vyhazují na zakázané uvolnění. Ještě se bude vhazovat před hostujícím brankovištěm.
     
    58:34
    Zdá se, že Hvězda už zápas vyloženě jen dohrává, protože opět si bránící dvojice nepohlídala Němce, který dostal dlouhou přihrávku a sám mířil na branku. Tentokrát už mu však zakončení tak nesedlo.
     
    58:10
    Hraje se ve středním pásmu, na kotouči si drží Vsetínští, kteří rozehrávají.
     
    56:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To už byli hosté pět sekund v plném počtu, když ADAM NĚMEC přebruslil hostující obranu, a i když byli kolem něj dva hráči Hvězdy, tak dokázal dostat kotouč bekhendem po ledě mezi gólmanovy betony. Asistence: Alexandr Paták.
     
    55:25
    Domácí vyhráli vhazování a poslali puk na vrchol pravého kruhu na Malého, který z první vypálil k bližší tyči. Hostující brankář zasahuje.
     
    55:20
    Po kombinaci pálil od modré čáry na ose kluziště Němec. Gólman Jan Vaculík ukrývá kotouč ve své výstroji.
     
    54:43
    Valaši si sice nepohlídali Prichoďka, ale nedovoleného zákroku se v závěru vyvarovali a pokus hostujícího hráče zastavil Hanzlík betony. Hosté ovšem zvolili jinou variantu a Kužela v akci podrazil Houdek. Valaši si zahrají další přesilovku.
     
    54:01
    Hvězda zkusila přečíslení tři na dva, ale to Valaši na pravém kruhu zastavili. Domácí celek aktivně napadá a nedává soupeři příliš prostoru.
     
    53:04
    Vsetínští začínají při čtyřbrankovém náskoku více riskovat a jsou o něco aktivnější než jejich soupeř.
     
    50:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, ale při hře pět na pět už se prosazují. ONDŘEJ VACULÍK si počkal v předbrankovém prostoru a zopakoval scénář, který už jsme viděli při jeho dnešní první brance. Zpoza brány dostal přihrávku od Adama Němce z a první prostřelil hostující brankáře k pravé tyči, čímž zkompletoval hattrick. Asistence: Adam Němec.
     
    49:13
    Hosté v plném počtu. Ani domácí v početní výhodě neskórovali. V posledních sekundách přesilovky se ale ještě vydali do útoku a od modré pálil Dubec. Také od mířil jen na zadní mantinel.
     
    49:06
    Hosté vybojovali kotouč v rohu kluziště a podél mantinelu vyhazují.
     
    48:31
    Fusek akci zakončil prudkou střelou z vrcholu pravého kruhu. Jeho rána na vzdálenější tyč nebyla přesná, byla dlouhá a letěla mimo branku.
     
    48:03
    Úvod přesilovky Vsetína nevypadal pro domácí nijak dobře, ale teď už jsou Valaši v útočném pásmu a kombinují.
     
    47:13
    První přesilovku si zahrají také domácí. Hlávka ve středním pásmu nedovoleně zastavil Dubce, který se po zásahu s bolestivou grimasou vydal na střídačku.
     
    47:04
    Domácí v plném počtu.
     
    46:46
    Valachům se po minutě strávené v obraném pásmu podařilo vyhodit. Nyní jsou Vsetínští u kotouče a drží jej daleko od své branky.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 1. Paták (Němec, Vaculík), 34. Vaculík O. (Němec), 40. Fusek (Paták, Vaculík O.), 42. Vaculík O., 51. Vaculík O. (Němec), 57. Němec (Paták) – 39. Iljuščenko


    VHK ROBE Vsetín: Hanzlík (Holaň) – Sadílek (C), Matyaštík, Dubec, Dvořáček, Kužel – Zezulka (A), Meissner, Drozd (A), Bláha, Němec, Malý, Paták, Fusek, O. Vaculík, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Hvězda Praha: Bouška (J. Vaculík) – Šadrin, Pořízek, Štěpánek, Musil, Houdek (C), Zavoral – Ducháček, Hlávka, Cvikl, Zidahnal, Žukovskij, Prichoďko, Pelikán, Iljuščenko, Krytinář.
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Šimon Mikler — Tomáš Raszka, Filip Kapitanov
    bahis siteleri