Zlín – Plzeň 4:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:6 (1:1, 3:2, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Středa 03.01.2024, 14:30 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (16:43:39)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky tří branek, z čehož všechny skončili za zády Uherka. Tento fakt je jen důkazem nekvalitní hry žlutomodrých v poslední třetině, kteří nedokázali najít odpověď na formu soupeře. To tak pro ševce znamená prohraný dobře rozehraný zápas, pro hosty naopak další důležité tři body na své konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    V samotné závěru se obrana ševců dopustila další velké hrubky. Po špatné rozehrávce se dostal do samostatného úniku Marek Hořejší. K jeho smůle ale nebyl vůbec rozjetý, takže se mu zakončení příliš nepovedlo.
     
    58:27
    Domácím už moc času nezbývá, i přesto se ale nyní snaží ještě prosadit. Brání jim v tom ale stěna ve středním pásmu v podobě dobře zformované obrany soupeře.
    57:28 Jakub ŠILER - 4:6
     
    57:28
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto by mohl být již rozhodující gól vážení! Pouhé dvě minuty před koncem zvyšuje na rozdíl dvou branek JAKUB ŠILER. Ten si tak na své konto připisuje již druhou úspěšnou střelu v dnešním utkání a s největší pravděpodobností i pojistku výhry jeho mančaftu. Asistence: Adam Benák a Ondřej Pešek.
    Šiler J., Benák A., Pešek O., Dolhý A., Houdek M., Lokajíček J.
    Burian A., Lukaštík O., Heš L., Vaculík M., Pražan T., Uherek M.
     
    56:55
    Zaváhání svého spoluhráče se pokusil napravit svou střelou Marek Hořejší, moc se mu to ale nepovedlo. Jeho pokus od pravého kruhu ale zastavil gólman svou lapačkou. Po vhazování jsou u kotouče navíc žlutomodří.
     
    55:56
    Ihned po vhazování se rozhodl vyslat metelici od modré Marek Čančura. Jeho pokus ale zblokoval jeden z obránců domácích, díky čemuž se hráči Zlína mohou osvobodit.
     
    54:57
    Obdobnou akci předvedl na druhé straně kluziště i Martin Vaculík, jeho pokus ale byl podstatně povedenější. Gólman se po něm musel natahovat a jen tak tak na něj dosáhl.
     
    53:58
    Na druhé straně kluziště se nyní dostal k zakončení od modré Jakub Šiler. Ten na nic nečekal a okamžitě pálil. Toto rozhodnutí ale nebylo zrovna to nejšťastnější, úplně totiž minul svatyni soupeře.
     
    52:59
    Po ofsajdu Beranů jsou u kotouče opět ševci. Těm se ale nedaří najít jeden druhého v útočném pásmu. Vypadá to tak, že je obdržená branka pořádně vyvedla z míry.
     
    52:00
    Po vhazování v útočném pásmu Plzně se okamžitě dostal k zakončení Daniel Hála. Jeho pokus se ale odrazil od hole jednoho z obránců soupeře, který se navíc okamžitě hrne do útočného pásma.
    51:59 Jakub ŠILER - 4:5
     
    51:59
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A indiáni se dostávají opět do vedení! Po obrovském zaváhání obrany se podařilo využít akce dva na dva JAKUBU ŠILEROVI, který po ukázkové kombinaci s Peškem zakončoval do zcela prázdné brány. Asistence: Ondřej Pešek a Tadeáš Koubek.
    Šiler J., Pešek O., Koubek T., Dolhý A., Skok J., Lokajíček J.
    Mikel T., Šišák M., Heš L., Klimek A., Nekvapil M., Uherek M.
     
    50:42
    Po nahození jednoho ze spoluhráčů se dostal k puku v útočném pásmu Tadeáš Pražan. Toho nevybíravým způsobem obral o puk jeden z obránců. Dle sudího ale proběhlo vše dle pravidel a hra pokračuje dál.
     
    49:43
    Po další akci beranů se bude vhazovat po pravici Lokajíčka. Zde sice vybojoval kotouč Martin Holba, i přesto se ale nakonec dostali do útoku hosté. Díky tomu se k zakončení odvážil Matěj Houdek, jeho střela od modré ale trefila pouze jednoho z obránců.
     
    48:44
    Na druhé straně kluziště se do zajímavé situace dostal Jakub Šiler. Ten svým pokusem rozhodil brankáře natolik, že mu kotouč zcela vypadl z lapačky. Po následném odrazu se ještě zmíněný hráč pokoušel dorážet, jeho postavení ale už nebylo ideální.
     
    47:45
    Od pravého kruhu se nyní svým zakončením pokusil zaskočit brankáře Miroslav Špaňhel. Jeho veškeré snažení ale zastavila pouze lapačka gólmana.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 13. Burian (Špaňhel, Vaculík), 23. Holba (Urban, Zavřel), 23. Šišák (Pražan, M. Horský), 39. Vaculík – 8. Šiler (Dolhý, Ishchenko), 30. Hromádka (J. Matějka, Cícha), 40. Benák (Cícha, Šiler), 43. Pešek (Šiler, M. Houdek), 52. Šiler (Pešek, Koubek), 58. Šiler (Benák, Pešek)


    Berani Zlín: Uherek (Šimšálek) – Zavřel, Špaňhel (A), Šišák, Lukaštík, Kotala, Mikel, Burian (C) – Tomek, Pešák, Nekvapil – Pražan, Urban, M. Horský – Vaculík, L. Heš, Pilát – Klimek, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (23. Lokajíček) – Dolhý (C), Hromádka, Čančura, Cícha, Skok, M. Houdek (A) – Koubek, M. Hořejší, J. Matějka – M. Beran II, Pešek, Š. Kaiser – Šiler, Mazanec (A), Hála – Ishchenko, Pittr, Benák – Řehoř.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Vaněk, Šico – Bartoň, Voznička

    Diváci: 97
    bahis siteleri