Kometa Brno – Třinec 4:3 (po pr.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 8:1 (kon.)
Liberec – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Přerov 6:3 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 3:6 (kon.)
Plzeň – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:6 (0:2, 2:1, 1:3)
HC Motor České Budějovice
Sobota 03.02.2024, 14:15 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (16:30:08)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsem byli svědky velkého selhání ze strany domácího celku, a to zejména v úvodu třetiny. Během této fáze se podařilo hráčům Motoru prosadit, a to rovnou dvakrát. Tato studená sprcha nakonec znamenala rozhodnutí o končeném výsledku dnešního utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Závěrečné vteřiny dnešního utkání doprovází až nekončící souboj o kotouč mezi střídačkami. Tuto situaci nakonec musel ukončit jeden ze sudích svým hvizdem.
     
    58:17
    Po vhazování po pravici Maříka se dostal k puku soupeř. Díky tomu téměř okamžitě pálil od modré Matěj Zavřel. Ten svým pokusem téměř přesně našel skulinku mez betonem a lapačkou, i přesto se ale kotouč nakonec odrazil od výstroje gólmana mimo bránu.
    57:18 Martin HOLBA - 3:6
     
    57:18
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přece jenom tady máme ještě změnu ve skóre. Postaral se o něj již tříbodový MARTIN HOLBA. Tento útočník domácího celku tak v závěrečných minutách utkání potrestal vyloučení soupeře. Asistence: Zdeněk Urban a Lukáš Heš.
    Holba M., Urban Z., Heš L., Vaculík M., Zavřel M.
    Tomas R., Kříž Mar., Vachun D., Tůma T.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Matyáš Humeník – 2 min., sekání.
     
    55:33
    Na střídačce domácích již panuje velká frustrace. O radosti se ale nedá mluvit ani na straně druhé, a to i přes komfortní vedení. Za tímto faktem stojí pravděpodobně zejména výkony Beranů, kteří i přes nepříznivé skóre poměrně dominují tempo hry.
     
    54:34
    Po průjezdu za svatyní soupeře se hledal některého ze svých spoluhráčů před brankovištěm Adam Laciga. Jeho přihrávka ale skončila pouze na holi jednoho ze soupeřů a zmíněný hráč následně nechápavě rozpažil rukami.
     
    53:35
    I na straně ševců bylo blízko k radosti. Po zakončení z bezprostřední blízkosti totiž rozezněl tyč Lukáš Heš. Ten při následném odjezdu na střídačku vypadal velmi zdrcen.
     
    52:36
    Z vlastního obraného pásma se pokusil o založení akce Matyáš Humeník. K jeho smůle ale pouze trefil jednoho ze soupeřů ve středním pásmu.
     
    51:37
    A hráči Motoru nyní mohli vést již o pět branek! Velmi blízko k prosazení se měl Richard Pitel. Ten svou střelou ale trefil smolně pouze konstrukci svatyně v podobě pravé tyčky.
     
    50:38
    Z rohu kluziště se pokoušel o individuální akci Martin Vaculík. K jeho smůle ale narazil na pravém kruhu na tvrdou zeď v podobě dvou clonících obránců.
    49:39 Alexandr REMEŠ - 2:6
     
    49:39
    5/4
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tady už je pravděpodobně rozhodnuto vážení! V půlce třetiny zvyšuje na zatím největší rozdíl ALEXANDR REMEŠ. Ten svým pokusem dokázal využít zlomené psychiky domácích, kteří by se už nejraději viděli v kabině. Asistence: Marcel Kříž a Matyáš Humeník.
    Remeš A., Kříž Mar., Humeník M., Tůma T., Hoch Š.
    Špaňhel M., Zavřel M., Čechmánek J., Pilát T.
     
    49:15
    Blízko k prosazení se měl nyní Tomáš Březina při jeho zakončení od pravého kruhu. K jeho smůle ho ale v klíčový moment zradila výstroj, při vystřelení totiž zlomil hůl.
     
    48:16
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Velikovský – 2 min., sekání.
     
    47:25
    Emoce na ledě jdou vidět na obou stranách. Silnější jsou ale zejména na straně Beranů, kteří si uvědomují každý svůj neúspěch.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 36. Holba (Laciga, Pilát), 39. L. Heš (Holba, Nábělek), 58. Holba (Urban, L. Heš) – 10. Tomas (Mar. Kříž, Remeš), 18. Sochor (Kusak, Pitel), 35. Pitel (Kusak, T. Tůma), 41. Hoch (Kusak, Placek), 42. Humeník (Hoch, Vachun), 50. Remeš (Mar. Kříž, Humeník)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Zavřel, Šišák, Velikovský, Špaňhel (A), Lukaštík, Nábělek, Burian (C) – Ramert, Pešák, Kaláč – Pražan, Laciga, Čechmánek – L. Heš, Pilát, Klimek – Vaculík, Urban, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – T. Tůma, Vachun, Placek, Březina, Willmann (A), Buzek, Bystřický – Humeník, Pitel (C), Kotous – Hoch, Mar. Kříž (A), Kuprijanov – Remeš, Tomas, Šimon – Sochor, Kusak, Aulický.
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Vaněk, Šico – Blažek, Jurčík
    bahis siteleri